Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi çok güzel yaaa:1shok:
Oyumu verdim hayırlı olsun bakemmm opuyorumnanaktan hepside güzel olmuş ama
çokk güzel çalışmalar çıkmışşş!!!:lepi:
talim 8 16 ve 3 dü sanırım ama düzeldi teşekkürler:lepi:
tmm cnmyerimseniben
yeni yarışmadan bahsediyordu akşam kızlar pek aceleciyiz sanırım oldukça heyecan yaptı bu son yarışma kaydirigubbakcemile3
karar verildimi:uhm: bilen varmı??
Kızlarrr yenı yarısma ne olacakk fantastık denılıyo ama o nedırkı anam yaa nasıl makyajı olur ben anlamadım ornek verebılırmınız bana
canım ben valla ıkınız arsında olan konusmada meraklandım kendımce rouge nın kım oldugunu anlamaya calsıtım sadece bu yanı yaptıgım (CADIARZU
rouge tatlım yoksa herkesın merak ettıgı senmısın kız yoksaaaa hepımız cok sırınız bosverın kızlar ısımler acıklansın uzelme sende ger ıcımızde hangııysen kotu olan yok acıkcası herkes cok sırınnn
ebis kim kimdir aciklanmiyor demistik,
neden bu israrin cozemedim...
tatlim yanlış anlamadıysam dün akşam burda kızlar yeni yarışma hemen yapılsın..kim üstlenecek..konu ne.. gibi şeyler konuşuyorlardı.. sonra mevzu noldu fikrim yok..ebişimde yazmış zaten en son bir fantastik lafı vardı..
ebişim fantastistik;gerçekte var olmayan,hayal ürünü demektir..bir bakımada gerçek dünyada görülmeyen yaşanmayan şeyler demektir..
çizgi flim kahramanlarını baza alabilirsin ..netde bu konuda fotolar vardır heralde bakabilirsinyerimseniben
anlamadım ki ne oliy? benim alakam mı var konu ile CADIARZUcanım ben valla ıkınız arsında olan konusmada meraklandım kendımce rouge nın kım oldugunu anlamaya calsıtım sadece bu yanı yaptıgım (
canim kendince kim oldugunu ogrenmeye calistinda topikte sadece
sen yoksun ki,
yazilanlari herkes okuyabiliyor :))
ozelden konustuk sorun cozuldu
tamm tadlım sorun yokkk optum nanakdannn