• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri 4. Hayvan Temali Yarisma Oylamasi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

temaya uygun en carpici makyaj sizce hangisi?

• 1. yarismaci

OY: 41 7,2%
  • 2. yarismaci

OY: 20 3,5%
  • 3. yarismaci

OY: 8 1,4%
  • 4. yarismaci

OY: 155 27,3%
  • 5. yarismaci

OY: 7 1,2%
  • 6. yarismaci

OY: 116 20,5%
  • 7. yarismaci

OY: 83 14,6%
  • 8. yarismaci

OY: 23 4,1%
  • 9. yarismaci

OY: 0 0,0%
  • 10. yarismaci

OY: 6 1,1%
  • 11. yarismaci

OY: 4 0,7%
  • 12. yarismaci

OY: 33 5,8%
  • 13. yarismaci

OY: 1 0,2%
  • 14. yarismaci

OY: 3 0,5%
  • 15. yarismaci

OY: 16 2,8%
  • 16. yarismaci

OY: 48 8,5%
  • 17. yarismaci

OY: 3 0,5%

• Ankete Katılan
    567
  • Anket Kapalı .
7 numaraya verdim ama çok kararsız kaldım hepsi birbirinden güzel yaa kızlar emeğinize sağlık harikasınız 7 numara sen number one sın ama canım gerçekten bayıldımmmm opuyorumnanaktan

tekknoooooo sen yine almışsın canımyerimsenibenbize rakibe olamıycenn o yüzdennn almıoruz seni aramızaaalülülülülülü

tekknoooooo sen yine almışsın canımyerimsenibenbize rakibe olamıycenn o yüzdennn almıoruz seni aramızaaalülülülülülü

nerde almışım :dilcikar:göremiyorummsengözlerimebaksanabyitmez oyların hepsi bana olmalıydıı:dilcikar::roflol::roflol::roflol:açgözlüteknosmiledelikafadulden

bu yarışmayı istemi,yorumm yeniden yapılsın çıbıkkkkkkkkkkk yoksaaa yıkarım ortalığıııı:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

süpersiniz kızlar va ağzım açık kaldı.hepinizi tek tek tebrik ediyorum.oyumu kullandımm.ama zor bi karar oldu açıkçası.4-5 foto arasında kararsız kaldım.sonunda hakeden kazansınnnnn...

nerde almışım :dilcikar:göremiyorummsengözlerimebaksanabyitmez oyların hepsi bana olmalıydıı:dilcikar::roflol::roflol::roflol:açgözlüteknosmiledelikafadulden

nannn doyumsuzz karıı siftahh yapmışsınn en azındann bizde o da yokkkaydirigubbakcemile3mafoldumben

yaa o kadar kararsız kaldım ki..
hepsi birbirinden güzel.
kime oy vereceğimi bilemedim..
en sonunda en çok uğraştığını düşündüğüm birine verdim..
vatana millete hayırlı uğurlu olsun :lepi:

Oyumu kullandım herkese başarılar diliyorum bende vereliniortak seçim yaprken zorlandım ama hepsi çok başaırlı olmuş tebrik ederim hepinizi alkisalkisalkis

ayyyyyyyyyyyyyyyy 6 oy olmusssssssss allah razı olsun ablalarrr oruc agzımla dua edıyom valla her dedınız olsun ınsallah :):):)
oy dılencem kızlar nerde oy vardır fazla veren olurmu

Back