Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence de doğru demiş bak bana 1. kan 36 2 .kan 74 3 .kan 141 4 .kan 259.5 cuma tekrar verilecek doktor düzenli artış varmı yok 2.de 3 de baktirip duruyor
iğne olmuşsunuz dış gebelik diye galiba çok geçmiş olsun Rabbim muradınızı versin bende benzer bir durum yaşıyorum o yüzden buralara bakınıyodum yaşayan varmı diye 2 gün arayla değerlerim 15 30 66 121 203 342 bugün dr pazartesiye kadar bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım ne olacak
iğne olmuşsunuz dış gebelik diye galiba çok geçmiş olsun Rabbim muradınızı versin bende benzer bir durum yaşıyorum o yüzden buralara bakınıyodum yaşayan varmı diye 2 gün arayla değerlerim 15 30 66 121 203 342 bugün dr pazartesiye kadar bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım ne olacak
Eki Görüntüle 3214440 Kızlar ben reglden 4 gün önce evde gebelik test yaptırdım pozitif çıktı sonra dayanamayım reglim 2 gün geciktikten sonra kadın doktoruna gittim ve keseyi görebildik ama doktor dedi ki acele etme git 2 hafta sonra gel ki keseyi daha net görebilelim. Ama nedense çok korkuyorum sizce bu ultrason görüntüsü 4. Hafta için normal mı? Kesenin boyutu haftasına göre mi?
Eki Görüntüle 3214440 Kızlar ben reglden 4 gün önce evde gebelik test yaptırdım pozitif çıktı sonra dayanamayım reglim 2 gün geciktikten sonra kadın doktoruna gittim ve keseyi görebildik ama doktor dedi ki acele etme git 2 hafta sonra gel ki keseyi daha net görebilelim. Ama nedense çok korkuyorum sizce bu ultrason görüntüsü 4. Hafta için normal mı? Kesenin boyutu haftasına gör
Eki Görüntüle 3214440 Kızlar ben reglden 4 gün önce evde gebelik test yaptırdım pozitif çıktı sonra dayanamayım reglim 2 gün geciktikten sonra kadın doktoruna gittim ve keseyi görebildik ama doktor dedi ki acele etme git 2 hafta sonra gel ki keseyi daha net görebilelim. Ama nedense çok korkuyorum sizce bu ultrason görüntüsü 4. Hafta için normal mı? Kesenin boyutu haftasına göre mi
Eki Görüntüle 3214440 Kızlar ben reglden 4 gün önce evde gebelik test yaptırdım pozitif çıktı sonra dayanamayım reglim 2 gün geciktikten sonra kadın doktoruna gittim ve keseyi görebildik ama doktor dedi ki acele etme git 2 hafta sonra gel ki keseyi daha net görebilelim. Ama nedense çok korkuyorum sizce bu ultrason görüntüsü 4. Hafta için normal mı? Kesenin boyutu haftasına göre mi?