4 haftalık hamileyim hiç belirtim yok

meralbera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2
0
4 haftalık hamileyim gögüslerimde şişkinlik ağrı bile yok, bir hafta önce nefes alıp verirken derin derin nefes alıyordum artık oda yok.dr a gittim kese göründü , bir hafta sonra tekrar gideceğim. bir oğlum var 5 yaşında, bir düşüğüm oldu pıhtılaşma nedeniyle. şimdi adetim gecikir gecikmez doktora gittim iğnelere başladık , aspirini zaten kullanıyordum halen devam ,ama bi belirti olmadı için tedirginim , korkuyorumm çokk. aynı durumda olan varmı? çok endişeliyim ya yine düşük olursa diye :44:

öyle 4 haftada belirti başlamaz ki... bazıların erken başlar ama herkezde aynı şey olmaz. benim 6- 7 den sonra başlamıştı diye hatırlıyorum. hamile olduğumu öğrenmeden mide kazınmalarım başlamıştı ve gereksiz ağlamalara başlamıştım. başka bir belirti yoktu.

4. haftamda bende aynı şeyleri söylüyordum , ama 6. haftadan sonra başlayan ve hala bitmek bilmeyen kusmalarım var , ki herkesde aynı belirtiler olmayabılır 2. gebeliğinmiş bu yüzden vucudun alışkındır ve o yüzden bir tepki vermıyor olabılır. bu bir dert değil şükretmen lazım bence dua et hep böle devam etsin :)

Belirtiler nelerdir çok ayrıntılı bilmiyorum ama 4. haftada çok hissedilmeyeceği düşüncesindeyim.
Bu arada hayırlı olsun aklınıza kötü şeyler getirmeyin psikolojinizi bozmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Doktorunuza sorun. Bu belirtilerin olması gerekmiyor bence de. Benim de 9. hsaftadan sonra başlamıştı.
Sağlıkla alırsınız inşallah bebeğiniz kucağınıza

Ben çok sorunsuz bile hamilelik geçirmiştimm

Herkezde aynı olmuyor..

Ne bulantı ne kusma ne başdönmesi hiç bişi.. fazlaca kilo aldım hepsi bu
Hatta sezaryen oluncada üstüne bidee sanki hastaneye gittim kucama al bu senin dediler aldım geldim gibi oldu sanki bebek hazırdı almaya gitmiştim.
Çok sorunsuz hoplaya zıplaya hamilelik geçirdim..

Belki sizinde böle olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…