• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalık hamileler acil yardım ?

ruya3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
63
21
3
29
Kızlar merhaba,
Ben yeni gebe olduğumu öğrendim. 2 gün önce beta 69 du. dün sultangazi bahat hastanesi hamza bahat'a gittim bilen vardır belki nasıl bir doktor bilmiyorum. aşırı bir gribim var ağır geçiriyorum çok fazla b12 eksikliğim var 1 hafta önce iğne tedavisine başlamıştım. hamilelik oluşunca kestim ilaçları .adet tarihim gelmeden hamile kaldığımı anladım. son Adet tarihim 3 ocak 2018. dün gittiğim doktor tansiyonuma baktı kilomu ölçü daha 4 haftalık olmasına rağmen karından ultrasona baktı. sonra ben durumu anlattım. ilaç filan yazmıcam günlük hayatına devam edebilirsin yasak filan yok dedi. 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. folikait filan yazması gerekmiyor muydu. yada b12 için vitamin filan. sanki biraz başından mı sağdı anlamadım? ne yapmam lazım başka bi doktora gitmelimiyim?

folik asit yazmasi lazim ..
cok tuhaf dutumunu anlatmissin tahli yapmadan ? 2 hafta sonra gel demis

git :) hamileligin baslangicindan veriyolar o folik asidi virde kan ilacidw veriyorlardi sanirim :)

Evet folik asit yazıyorlar. Yazmadıysa kendinde alabilrsin zaten ozel ilaç doktor yazsada ücretli ben folidoce kullanmıştım.birde sağlık ocagına bildir hamile oldugunu onlarda yazar folik asit ve kan surubu ya da hapını

Evet folik asit yazıyorlar. Yazmadıysa kendinde alabilrsin zaten ozel ilaç doktor yazsada ücretli ben folidoce kullanmıştım.birde sağlık ocagına bildir hamile oldugunu onlarda yazar folik asit ve kan surubu ya da hapını
evet ama bende b12 eksikliği var doktor tavsiyesi olması gerekmez mi ?

Kızlar merhaba,
Ben yeni gebe olduğumu öğrendim. 2 gün önce beta 69 du. dün sultangazi bahat hastanesi hamza bahat'a gittim bilen vardır belki nasıl bir doktor bilmiyorum. aşırı bir gribim var ağır geçiriyorum çok fazla b12 eksikliğim var 1 hafta önce iğne tedavisine başlamıştım. hamilelik oluşunca kestim ilaçları .adet tarihim gelmeden hamile kaldığımı anladım. son Adet tarihim 3 ocak 2018. dün gittiğim doktor tansiyonuma baktı kilomu ölçü daha 4 haftalık olmasına rağmen karından ultrasona baktı. sonra ben durumu anlattım. ilaç filan yazmıcam günlük hayatına devam edebilirsin yasak filan yok dedi. 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. folikait filan yazması gerekmiyor muydu. yada b12 için vitamin filan. sanki biraz başından mı sağdı anlamadım? ne yapmam lazım başka bi doktora gitmelimiyim?
Keseyi görmeden boşuna ilaç vermek istememiş 69 gebesib ama % 100 değil canım

hemen hormonlarına vitamin eksikliğin varsa ona bakmak için kan ver demeliydi
ama yapmamış ultrasonda bakınca herşey görünüyormu acaba:KK53:

Hemen Folik Asit Kullanmaya Başlamalısın Başka Bi doktora Görün Bence Canım
bugün sağlık ocağına gittim orda gebelik kaydı için onlarada aynı durumu anlattım ama onlarda kalp atışlarını duy öyle gel ilaçları öyle verebiliriz dedi şimdi 2 hafta sonraya güneşli erdem hastanesinden randevu aldım oraya gidicem 5+3 haftalık olmuş olcak o zamana kadar da heralde çok geç kalmış olmam

Folik yazmaması çok tuhaf bana hamileliğimden 3 ay öncesinde b12 d ve folik vermişti doktorum

Folik asit bir kere hamile olmadan once bile icilmesi gerekiyormus bide hamile oldugunu oyrenir oyrenmez doktorun vermesi gerekiyor ne bicim bir doktor benm doktorum hem folik asit hemde duphaston diye bir ilac verdi 6 saate bir iciyorum ayrica dusuk olmasin diye iyneler verdi

Back
X