Normalde sağ kaşığım ağrıyordu ama iki gündür göbek deliğimin arkası ağrıyor yanıyor rahmim yanıyor sanki sabahlara kadar yatamıyorum ayaklarımı alev alıyor sanki. İlk gebeliğim ve zar zor hamile kaldım çok çabaladık. Bişey olur diye korkuyorumbeta 3000 4000 olmadan görmeniz çok zor.
çok erken canım. sağlıklı arttıysa şuan 1000lere anca ulaşmıştır. bence önümüzdeki pazartesi git derim kesin olurMerhaba bişey soracağım. 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 18 çıktı 18 aralıkta. 20 aralıkta ise 54 çıktı. Bugün 4+2 oldu. Hastaneye gideceğiz. Sizce keseyi görür müyüz?
normal belirtiler korkmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Vajinal bakmazlar bu arada büyük ihtimal.Normalde sağ kaşığım ağrıyordu ama iki gündür göbek deliğimin arkası ağrıyor yanıyor rahmim yanıyor sanki sabahlara kadar yatamıyorum ayaklarımı alev alıyor sanki. İlk gebeliğim ve zar zor hamile kaldım çok çabaladık. Bişey olur diye korkuyorum
genelde o şekilde olmaz ama bakarsa da bebeğe bir şey olmaz o kadar derine giren bir şey değil.Arkadaşlar kese görmek için alttan muayene ile mi bakıyorlar ya. Şimdi tedirgin oldum. Doktorun kapısında bekliyorum ya alttan baksın istemiyorum. Kese görünmezse alttan bakar bebeğe bişey olur mu
Sizin kaç haftalık?Arkadaşlar kese görmek için alttan muayene ile mi bakıyorlar ya. Şimdi tedirgin oldum. Doktorun kapısında bekliyorum ya alttan baksın istemiyorum. Kese görünmezse alttan bakar bebeğe bişey olur mu
Normalde sağ kaşığım ağrıyordu ama iki gündür göbek deliğimin arkası ağrıyor yanıyor rahmim yanıyor sanki sabahlara kadar yatamıyorum ayaklarımı alev alıyor sanki. İlk gebeliğim ve zar zor hamile kaldım çok çabaladık. Bişey olur diye korkuyorum
Ben gittim alttan bakmadılar kese görünmedi. 4+2 deyiz daha çok küçük dedi beta hcg 2051 çıktıgenelde o şekilde olmaz ama bakarsa da bebeğe bir şey olmaz o kadar derine giren bir şey değil.
Benim 6. Haftaya girdi. En son 2300 lerde idi beta HCG değeri. Karından baktı göründü. 5,5mlSizin kaç haftalık?
Benim niye o kadar yüksek çıktıBenim 6. Haftaya girdi. En son 2300 lerde idi beta HCG değeri. Karından baktı göründü. 5,5ml
Altan muanede bebege bir zarari yok canim ama sen yinede ilk haftalar yeni kese olusmaya basliyor izin verme altan muayene ve de daha bebek kan da kese daha oluşmadımistir kan da verme cok daha yeni yeni tutunuyor bidaha ne zmn gelirim de kese olusmasinda gelmeni soyler ztn doktorArkadaşlar kese görmek için alttan muayene ile mi bakıyorlar ya. Şimdi tedirgin oldum. Doktorun kapısında bekliyorum ya alttan baksın istemiyorum. Kese görünmezse alttan bakar bebeğe bişey olur mu
Şu kan için hiç sormayın ben bir hafta içinde sekiz tüp kan vermiş oldum tahlil vs derken. Gittim çok şükür kese göründü. Haftaya da kalp atışı inşallah. Rabbim herkese nasip etsinAltan muanede bebege bir zarari yok canim ama sen yinede ilk haftalar yeni kese olusmaya basliyor izin verme altan muayene ve de daha bebek kan da kese daha oluşmadımistir kan da verme cok daha yeni yeni tutunuyor bidaha ne zmn gelirim de kese olusmasinda gelmeni soyler ztn doktor
Bilmem ki ? Yarın 4+4 olucaz muayene olucam olsa fark edilir miİkizolabilir mi
Vajinal ultrasonla mı bakıyorlar acaba ?
Canim ikiz olup olmadigini ancak ultrasonda bakarlarsa belli olurİkizolabilir mi ki
Anladim kalp atisi 1 hafta icinde duyulmasa korkma bazen gec duyulabiliyor kuzum Amin canim rabbim kimsenin kucagini bos. BirakmasinŞu kan için hiç sormayın ben bir hafta içinde sekiz tüp kan vermiş oldum tahlil vs derken. Gittim çok şükür kese göründü. Haftaya da kalp atışı inşallah. Rabbim herkese nasip etsin