4 Haftada Vajinismusu Yenmenin Yolu!Tecrübelerimizi Paylaşalım.

ya canim bisey sorcam nefes egzersizi nefes alirken gögsümüz şismesi gerekmiyomu karin yerine bende basladim ayse hicayla tedaviye senin sayende 2maşamadayim

ya canim bisey sorcam nefes egzersizi nefes alirken gögsümüz şismesi gerekmiyomu karin yerine bende basladim ayse hicayla tedaviye senin sayende 2maşamadayim
Yaa cok mutlu oldum. İste gogus yerine karna dogru alacaksin nefesi. Ayse hocaya sor o sana gostersin diyafram nefesini. İnsallah bir an once asarsin.

Merhaba arkadaşlar, merak ediyorum başaran oldu mu bu sorunu yenen oldu mu ben artık sınırlarımı zorluyorum hiç doktora gitmedim evleneli 9 ay oldu nerdeyse. Arkadaşın buraya yazdıkları sayesinde çok çok ilerledik zaten. Eşim içime girip ileri geri yapabikiyo boşalabiliyo. Ama nedense olduğundan bi tık fazla zorlasa acıyo kızlık orda ve bozulmadı gibi hissediyorum. Bir sürü yazı okudum araştırdım.. O kadar parmak soktuk penis soktuk.. Şimdiye çoktan bozulması gerekmez miydi.. Acaba benim kızlığumda mı bi sorun var.. Esnek yada çok geride mi bilmiyorum.. Moralim aşırı bozuk. Bu cumartesi doktora gidip kızlık muayenesi olcam inşallah.. Ne yapcağımı ne düşüneceğimi şaşırdım iyice..

Bazen hymen esnek olabiliyor. Normal bir durum. Ya da cok incedir bozulmuştur farketmemissinizdir. Acimasi da normal bir sure sonra alistikca geciyor acisi. Senin kendini kasmanla alakali. Ayrica yardimci olmaktan da cok mutlu oldum. İnsallah daha da raaht devam eder. Doktorluk bir durumun oldugunu sanmıyorum ama icin rahat edecekse gorun tabi

Kafamda hep kızlık bozulmamış gibi düşündüğüm için olan acıyı da hep bundan zannediyorum. Belki de dediğimiz durumlardan biri vardır. En azından bunu öğrensem ona göre devam ederiz inşallah.. Çoktan bozulmuşsa kızlık aşırı rahat olcam mesela. Dün kendimi tamamen bıraktım eşimde çok zorladı çok canım yandı ama galiba o acıya da alıştımm.. Bu arada Allah yardımcı olsun gerçekten senin yazını okumadan önce deneyemiyoduk bile

Sen kendini rahat biraktikca zevk almaya da baslayacaksin. Esin fazla zorlamasin sen yonet sureci daha iyi olur.

Vajinismusu yendim çok şükür canım bir yıl olucak nerdeyse ama şimdide çocuk istiyoruz hala olmadı malesef 9-10 ay oldu bekliyoruz bakalımm sen naptınn hamile kaşdın mı rahatsızlığın nasıl oldu
Daha bugünn baktım yazdığım mesajlara falan gerçekten her sıkıntı bi şekilde geçiyo biraz sabretmek gerekiyordu saanırımm :)

Daha bugünn baktım yazdığım mesajlara falan gerçekten her sıkıntı bi şekilde geçiyo biraz sabretmek gerekiyordu saanırımm :)

Çok sevindim senin adına. ben de aynı senin gibiyim. yeneli çookk uzun zaman oldu. ama hala çocuğum olmadı. gebe kalmaya çalışıyorum şu an. bir de pkos um var maalesef. bizim burada bir sürü çocuğu olan bir abla var bana korku içinde kaldıkça olmaz artık kendini rahat bırak zevk alman lazım o zaman olur diyor. bence düzelmişti ama onunla detaylı konuşunca bazı şeyleri eksik yaptığımı anladım. bakalım inşallah rabbim kolaylıklar verir. vaji. başlı başınaa zordu bir de evlat hasreti çekmek istemiyorum.

Aynen canım inan hislerini o kadar iyi anlıyorum ki çok zor günlerdi hep ağlıyodum stres sinir bir yandan. Allah aratmasın inşallah canımm gerçekten stres çok olumsuz etkiliyomuşş ama düşünmemek de elde değil pek... Biz daha test falan yaptırmadık ama ben bu ay meryem suresi okumaya başladım bizim O'ndan başka gidecek kapımız yok ben inanıyorum olucak Allahın izniyle sende üzülme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…