• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.hafta

Aygun22

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
195
25
48
Merhaba kızlar. Bugün gebeliğimin 4.haftası bitiyor. Yani öyle zann ediyorum. İdrar testi yapsam çift çizgiyi göre bilir miyim? Lekelenmelerim de var çok az. Reglime 2 gün var.

Merhaba kızlar. Bugün gebeliğimin 4.haftası bitiyor. Yani öyle zann ediyorum. İdrar testi yapsam çift çizgiyi göre bilir miyim? Lekelenmelerim de var çok az. Reglime 2 gün var.
Erken gebelik testi yapsan çıkar inşallah çift çizgiyi görmen dileğiyle🙏🤗

Çıkar bence canım ben 3+5 de çok silik çizgi ile öğrenmiştim.

Benim yumurtlamam 18.gün olmustu adete 2 gun kala pozitifi gordm

Gebe olduğnuzu kan testiyle mi öğrenmiştiniz?
Önce idrarda çıktı normal kaset testte. Aynı gün bir de erken gebelik testi yatak m onda daha belirgin çizgi çıkmıştı. Sonrasında kan testi verdim. Kanda 18 küsur çıktı. ☺️

Back