Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. Bugün gebeliğimin 4.haftası bitiyor. Yani öyle zann ediyorum. İdrar testi yapsam çift çizgiyi göre bilir miyim? Lekelenmelerim de var çok az. Reglime 2 gün var.
Merhaba kızlar. Bugün gebeliğimin 4.haftası bitiyor. Yani öyle zann ediyorum. İdrar testi yapsam çift çizgiyi göre bilir miyim? Lekelenmelerim de var çok az. Reglime 2 gün var.
Önce idrarda çıktı normal kaset testte. Aynı gün bir de erken gebelik testi yatak m onda daha belirgin çizgi çıkmıştı. Sonrasında kan testi verdim. Kanda 18 küsur çıktı.