4. Hafta kanama acil bakar mısınız ?

Kahverengi kanama normal canım. Yerleşme olabilir ama değilse bile normal yani. Bende de oldu ara ara. Kırmızı kan görmediğin sürece korkma

Tamam inşaAllah bir sıkıntı yaşamam henüz keseyi görmedik görsem rahatlıcam

Ben 5inci haftadan 12ye kadar her hafta yaşadım kahverengi leke geldi kırmızı kan geldi bazıları ağrılıydı ama çok şükür sorun yaşamadık. 4+4 de kese görünüyormu hatırlamıyorum ama ultrasonla keseye baktırman iyi olur ve kan sulandırıcıyı ben oksapar ve coasprin olarak kullanıyordum coasprini bırakınca kesilmişti lekelenmeler vs oksaparı doğuma kadar dedi doktorum. Kan sulandırıcıyı kesince büyük ihtimalle sorunun çözülür ama ara verdikten sonra tekrar başlamanı tavsiye ederim bebek için kritik önem taşıyor bence.

Çok şükür kesildi lekelenmem şuan 5 haftalığız 2 gün sonra keseye gideceğim sizce gözükür mü??

En son betanız kaç çıktı ve kaç gün önce verdiniz?

Kesin gözükür o zaman her gün ikiye katladığını düşünürsek beta 1500 üzeri olunca kese görünüyor yolk saci filanda görürsünüz belki
İnşaAllah görürm onu görmeden içim rahat etmiyor bide iki embriyo trasnfer edildi ikiz de isterim bakalım ne bekliyor bizi

Bendende gelmişti 23 mayıs transfer tarihi 5.gün dondurulmuş 2 embriyo yapıldı.30 yada 31 mayıs kahverengi leke geldi ancak doktorum bana ilaçlarına devam et dedi,rengi değişir ya da kanaman artarsa haberleşelim dedi akşam olduğu için kontrolede gidemedim malesef,bol su içip dinlenin endişelenmeyin dedi cok şükür bidaha kanamam olmadı ve pozitif olarak devam ediyoruz yarında inşalah kese kontrolüne gideceğim.

Seda pozitif ki hayır li olsun canim benim içinde dua et bukezde tutmadi insallah 3unci tutar
Yaa üzülmeyin Allah herşeyin hayırlsıını verir biliyorum o kadar zor o kadar yıprandığın bir dönem ki bunu sadece yaşayan bilir mevlam ona göre mükafatını kat kat vercek ve bir gün çok güzel evlatların olacak Allah’tan ümidini kesme çok güzel bir anne olacaksın herşeyin vakti var

Senin o tarihte gelmesi normal bence yerleşme kanamasıdır çünkü benimde trasnferin 6. Günüm akşamı kahverengi hatta koyu leke geldi hemen test yaptım çıktı ondan sonra 16. Gün tekrar geldi ama bi daha gelmedi inşallah hiç gelmez daha bakalım keseyi görsem içim rahat edecek ya

Ay bana da yaz eğer görürsen bakalım bende çarşamba günü gideceğim
23 mayıs transfer tarihi 5.gün 2 embriyo transfer edilmişti,5.5 haftalık olmuş kese gözüktü kalp atışı için bayramdan sonra tekrar gideceğim ama birisi tutmuş diğeri tutmamış,

23 mayıs transfer tarihi 5.gün 2 embriyo transfer edilmişti,5.5 haftalık olmuş kese gözüktü kalp atışı için bayramdan sonra tekrar gideceğim ama birisi tutmuş diğeri tutmamış,
Aaa olsun nasip ama şunu merak ettim ben 22 sinde transfer oldum nasıl şuan benimkisi 5 haftalıkta seninkisi 5+5 oluyor anlamadım benimde 5. Gün embriyosu 2 adet birde senin beta hcg kaç çıkmıştı değerin

Aaa olsun nasip ama şunu merak ettim ben 22 sinde transfer oldum nasıl şuan benimkisi 5 haftalıkta seninkisi 5+5 oluyor anlamadım benimde 5. Gün embriyosu 2 adet birde senin beta hcg kaç çıkmıştı değerin
336-904-2456 bugün ki 7103 cıktı,doktor 5+5 dedi bana sizin nasıl değerleriniz, sonu sağlıkla olsun inşalah benim 2 transferim 9 haftaya gelince kalbi duruyor her gittiğimde tedirgin oluyorum o yüzden.

336-904-2456 bugün ki 7103 cıktı,doktor 5+5 dedi bana sizin nasıl değerleriniz, sonu sağlıkla olsun inşalah benim 2 transferim 9 haftaya gelince kalbi duruyor her gittiğimde tedirgin oluyorum o yüzden.
Ben transferin 9. Günü kan verdim 13,79 çıktı hatta çok ağlamıştım kesin kimyasal olacak diye sonra aradan 3 gün geçti transferin 12. Günü verdim tekrar 930 çıktı doktor gebesiniz dedi çok mutlu olmuştum ama hala keseyi görmeden rahat değilim bilmiyorum ben bugün tam 5 haftalık oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…