Doktor çağırmadı sadece kan sulandırıcı iğneyi bırak dedi kanama da şu şekil akıcılığı yok peçeteye silince kahverengi geliyor hatta pıhtı şeklinde bile ufak geldi çok korktum bugünde adet günümkanama halen devam ediyor mu? doktor kontrole çağırmadımı sizi
Canım bende 6 haftalıkken kahverengi leke geldi peçeteye silince bir kaç gün devam etti bel ağrısı ve karın ağrısı eşliğinde endişe ettim kadın doğum acile gittim bir sorun yok dediler yerleşmeden dolayı dediler geçen iki gün önce bile peçeteye silince kahverengi pıhtı geldi ama korkmadım kanamaya dönerse ağrın olursa mutlaka doktora git baksınlar onun dışında korkma canımDoktor çağırmadı sadece kan sulandırıcı iğneyi bırak dedi kanama da şu şekil akıcılığı yok peçeteye silince kahverengi geliyor hatta pıhtı şeklinde bile ufak geldi çok korktum bugünde adet günüm
Yerleşme kanamasını trasnferin 7. Günü görmüştüm tekrar olurmu yerleşme?Muhtemelen yerleşme kanaması dır ama tabi doktor daha iyi bilir
İşte bende bugün adet günüm diye endişelendim hemen kan sulandırıcıyı bırak dedi öyle yoğun değil sadece peçeteye sürnce açık kahve şeklinde geliyor ama çok az pıhtıda vardı korktum açıkçasıCanım bende 6 haftalıkken kahverengi leke geldi peçeteye silince bir kaç gün devam etti bel ağrısı ve karın ağrısı eşliğinde endişe ettim kadın doğum acile gittim bir sorun yok dediler yerleşmeden dolayı dediler geçen iki gün önce bile peçeteye silince kahverengi pıhtı geldi ama korkmadım kanamaya dönerse ağrın olursa mutlaka doktora git baksınlar onun dışında korkma canım
Evet evet herşeyi buraya yazdım hamileliğe kadar Allah razı olsun inşaAllah sizinde güzel haberlerinizi alırızHayirliolsun kuzumkaçtır sana bakıyordum bende maşallah bende bugün transfer oldum bence bı doktora görün ihmal etme gebelikte kanamanın her türlüsü iyi değil
devam ediyor mu hala ne zaman başladı yoğunluğu nedirDoktor çağırmadı sadece kan sulandırıcı iğneyi bırak dedi kanama da şu şekil akıcılığı yok peçeteye silince kahverengi geliyor hatta pıhtı şeklinde bile ufak geldi çok korktum bugünde adet günüm
Sadece peçeteye sürünce geliyor öyle akıcı değil çok açık kahverengi 2 defa da pıhtı geldi ufakdevam ediyor mu hala ne zaman başladı yoğunluğu nedir
Tabikide olur uzun süre yerleşme kanamaları devam edebiliyor. Mesela ben 6 haftada yoğun kanama ile hastaneye gittim ve çok şükür bebeğim beninleydi kalbini bile duyduk . Doktor ilk 3 ay böyle kanamalar olabiliyor dediYerleşme kanamasını trasnferin 7. Günü görmüştüm tekrar olurmu yerleşme?
İnşaAallah öyledir ya insan ister istemez korkuyor hala da peçeteyi sürünce geliyor bi arkadaşta içindeki eski kanlar boşalıyordur dediTabikide olur uzun süre yerleşme kanamaları devam edebiliyor. Mesela ben 6 haftada yoğun kanama ile hastaneye gittim ve çok şükür bebeğim beninleydi kalbini bile duyduk . Doktor ilk 3 ay böyle kanamalar olabiliyor dedi
Benimki de tüp bebek 5-6-9. Haftalarda kanamam oldu. 5. Haftadaki en yoğun ve kırmızı olandı. Pruluton iğne yaptı doktor evde istirahat verdi. Diğerleri daha hafifti progestan dex iğnenin dozununu arttırdı.Kızlar merhaba bugün transferimimin 16. günü 4+4 haftalık hamileyim az önce kahverengi şeklinde kanamam oldu doktorum oksapar iğneyi bırakmamı söyledi tam bugünde adet tarihim bu şekilde başına bir şey gelen oldu mu tecrübesi olanlar yazabilir mi korkuyorum normal mi??
(5. Gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferi oldu) lütfen yazar mısınız
Yorumunuz için çok teşekkür ederim evet progestan dex kullanıyorum sabah akşam göbekten onun harici doktoru aradığımda kan sulandırıcı iğneyi bırakmamı söyledi o kadar daha devam ederse arayın dedi şuan hala peçeteye sürünce geliyor ama çok azBenimki de tüp bebek 5-6-9. Haftalarda kanamam oldu. 5. Haftadaki en yoğun ve kırmızı olandı. Pruluton iğne yaptı doktor evde istirahat verdi. Diğerleri daha hafifti progestan dex iğnenin dozununu arttırdı.
Benimki kıpkırmızı yoğun gelmesine rağmen bebeğe birşey olmadı. Doktor kanama alanı görmedi. Pıhtı da içerde biriken kan olabiliyormuş endişe etme.
Karın ağrısı yoksa, kanaman devam etmiyorsa endişe etme canım. Kahverengi lekeler bende 5 gün kadar gelmişti ama mutlaka doktoruna görün en kısa sürede. Kanama alanı mı var, bebek duruyor mu bi bakması lazım.
Fitil ve progestan iğne kullanıyorsun değil mi?
Tamam canım kan sulandırıcıyı bırakınca geçer o. Kahverengi leke de gelir, normal, içindekiler atılıyor. Endişe etme. Çoğu gebe kanama yaşıyor ama Allahın izniyle bebeklerimize kavuşacağız. Doktora da bir an önce görün canım. Zaten tüp bebek olduğu için sık çağırıyordur.Yorumunuz için çok teşekkür ederim evet progestan dex kullanıyorum sabah akşam göbekten onun harici doktoru aradığımda kan sulandırıcı iğneyi bırakmamı söyledi o kadar daha devam ederse arayın dedi şuan hala peçeteye sürünce geliyor ama çok az