4. Hafta kanama acil bakar mısınız ?

Ben transferin 9. Günü kan verdim 13,79 çıktı hatta çok ağlamıştım kesin kimyasal olacak diye sonra aradan 3 gün geçti transferin 12. Günü verdim tekrar 930 çıktı doktor gebesiniz dedi çok mutlu olmuştum ama hala keseyi görmeden rahat değilim bilmiyorum ben bugün tam 5 haftalık oluyo
3 gün içinde baya yükselmiş belki ikizdir🤲🙏 inşalah sonu güzel gebelikler olur,ben diğerlerinde hep kontrole gittiğimde hep kötü bitti,9 ayın her anı cok önemli benim için yine kötü bişey duymaktan korkuyorum ama doktor güzel diğer transferlerine göre dedi,sağlıkşs kucağımıza alırız inşalah🙏🙏

3 gün içinde baya yükselmiş belki ikizdir🤲🙏 inşalah sonu güzel gebelikler olur,ben diğerlerinde hep kontrole gittiğimde hep kötü bitti,9 ayın her anı cok önemli benim için yine kötü bişey duymaktan korkuyorum ama doktor güzel diğer transferlerine göre dedi,sağlıkşs kucağımıza alırız inşalah🙏🙏
Evet olabilir bakalım.. Sana tavsiyem hep hep araştır dua oku kuran oku inan kaderinde varsa bile dualar sayesinde değişiyor her saniye sadaka ver belayı def ediyor hep bakara oku 🌸 Allah’ın izni ile birşey olmaz 🌸🌸🌸🌸

X