Ben şu an da 35 in içindeyim ama.bebegimib kafa ölçümü 40 haftalık olmuş durunda... Doğum için doktor benim 40 haftanın doldurmami bekler mi kiKorkacak bir durum yok, 3-4 hafta ileride olması, 1-2 santim kafa ölçümün biraz daha geniş olması demektir. Kilo için de şunu söyleyebilirim, doğuma kadar 4 kilo normaldir. Yani hesaplayabilirsin ortalamasını. Ancak sezaryen olma durumu şudur; çatın dardır, bebek dönmemiştir (ki bu 35. Haftada daha normal, benimki 37 de döndü) , kordon dolanmıştır, oksijensiz kalmıştır. Ferah tut içini.
Herhangi bir risk yoksa bekler, diyorum ya şuan mesela senin bebeğinin kafa ölçümü 40 haftalık bebek gibi,örnek :40 haftalık bebekte 37 santim iken seninki 35inci haftada o ölçüme ulaşmış, yani 40ıncı haftada 39 santim kafa ölçüsüyle doğar. 1-2 santim fark atar, öyle çok değil.Ben şu an da 35 in içindeyim ama.bebegimib kafa ölçümü 40 haftalık olmuş durunda... Doğum için doktor benim 40 haftanın doldurmami bekler mi ki
Hinm anladım teşekkür ederimHerhangi bir risk yoksa bekler, diyorum ya şuan mesela senin bebeğinin kafa ölçümü 40 haftalık bebek gibi,örnek :40 haftalık bebekte 37 santim iken seninki 35inci haftada o ölçüme ulaşmış, yani 40ıncı haftada 39 santim kafa ölçüsüyle doğar. 1-2 santim fark atar, öyle çok değil.
Olmadı tatlım 9 ekim de suyum geldiği için doğum yaptım.. doktorun ciddi bir problem görmüyorsa korkma bence hamileliği ni rahat geçirİlerleyen haftada değişen bişey oldu mu canım ne durumdasın? Benimde bebeğimin kafası 2 hafta küçük korkuyorum bi problemimi var diye
Ya suyun gelmesi nasıl oldu, bende biraz erken doğum korkusu var tarif edebilir misin canımOlmadı tatlım 9 ekim de suyum geldiği için doğum yaptım.. doktorun ciddi bir problem görmüyorsa korkma bence hamileliği ni rahat geçir
WC ihtiyacım vardı :) gittim tuvalete su durmadan aktı açıkçası.. öyle temiz su falan değil sulu kan.. çok kokuyor... Çok geldi ama benden bazılarının az olurmul çok şükür lavaboda geldi hiç evim batmadı banyoyu yıkadımda hastaneye gittim :) hastane de de geldi şu depend bez olmasa nasıl giderdim bilmiyorumYa suyun gelmesi nasıl oldu, bende biraz erken doğum korkusu var tarif edebilir misin canım
Çok sağol canım, ya ben de idrar yapıyordum biraz fazla olunca tövbe suyum mu akıyor korkusu yaşadım 2 kez, paranoyaklık had safhaya ulaştıWC ihtiyacım vardı :) gittim tuvalete su durmadan aktı açıkçası.. öyle temiz su falan değil sulu kan.. çok kokuyor... Çok geldi ama benden bazılarının az olurmul çok şükür lavaboda geldi hiç evim batmadı banyoyu yıkadımda hastaneye gittim :) hastane de de geldi şu depend bez olmasa nasıl giderdim bilmiyorum
Yok yok o gelince anlarsın:) kanlıydı benim ki ama bazıları temiz bir su falan diyor :/ nasıl temizse artık... O gelince durmuyor zaten her yer batıyor inşallah senin de suyun gelirse benim gibi banyo da gelirÇok sağol canım, ya ben de idrar yapıyordum biraz fazla olunca tövbe suyum mu akıyor korkusu yaşadım 2 kez, paranoyaklık had safhaya ulaştı
Ay yok banyo olmasın yaa farkedemezsem, ne bileyim aslında normal doğumdan da korkuyorum :)Yok yok o gelince anlarsın:) kanlıydı benim ki ama bazıları temiz bir su falan diyor :/ nasıl temizse artık... O gelince durmuyor zaten her yer batıyor inşallah senin de suyun gelirse benim gibi banyo da gelir
Hayırlısı olsun canım.. öyle dua et herkes normal doğum yapacak diye bir şey yok.. bazen normal doğum yapanlar acıdan dikişte kalkamaz bazen sezaryen olanlar o yüzden hayırlısı.. doktor bana kendi dedi sen iyilik de epidural oldun normal olsa çok dikşlşn olurdu ayaklanman uzun sürerdi dedi ben epidural oldun bak bugün 24. Günümüz daha 40 bitmedi ben koşu yapıyorum... 5. Günden beri spor yapıyorum koşuya yeni başladım şu an hiç kimsenin yardımına ihtiyacım yok iyilik de her zaman hayorlıha olsun diyerek dua etmişim..Ay yok banyo olmasın yaa farkedemezsem, ne bileyim aslında normal doğumdan da korkuyorum :)
Ne güzel yazmışsın canım, inşallah ben de hayırlı şekilde kavuşurum yavruma :)Hayırlısı olsun canım.. öyle dua et herkes normal doğum yapacak diye bir şey yok.. bazen normal doğum yapanlar acıdan dikişte kalkamaz bazen sezaryen olanlar o yüzden hayırlısı.. doktor bana kendi dedi sen iyilik de epidural oldun normal olsa çok dikşlşn olurdu ayaklanman uzun sürerdi dedi ben epidural oldun bak bugün 24. Günümüz daha 40 bitmedi ben koşu yapıyorum... 5. Günden beri spor yapıyorum koşuya yeni başladım şu an hiç kimsenin yardımına ihtiyacım yok iyilik de her zaman hayorlıha olsun diyerek dua etmişim..
İnşaallah canım :)Ne güzel yazmışsın canım, inşallah ben de hayırlı şekilde kavuşurum yavruma :)