4.hafta gebelik kahverengi kanamam var kızlar yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Siz 1 haftalık hamile siniz bu hesaba göre , benimde kafam karıştı şimdi bildiğimi unuttum

1 haftalık olması daha mantıklı geldi bana değerler uyumlu

Yarın olsun bakalım bende merak ettim buraya yazın olur mu

Internetten baktım dediğiniz gibi olması gerekiyor beta değeri ama doktorum dört hafta olduğunu adet tarihinden itibaren hesaplanması gerektiğini söyledi ama dört hafta olunca da beta uymuyor dediğiniz gibi kafam karıştı

Kese zaten minnacık yani tam gözükmüyor. Doğru olabilir vajinal ultrasonla görülebilir belli olmaz. Net değil ultrason zaten

Yarın bence siz görüşün 4 hafta için beta öyle olmaz yanlışlık var

Kese zaten minnacık yani tam gözükmüyor. Doğru olabilir vajinal ultrasonla görülebilir belli olmaz. Net değil ultrason zaten
Doktorum çok çok küçük olduğunu hatta eşime bile söylememem gerektiğini düşündü ne olur ne olmaz diye

Ben bu doktora bir çok kişinin tavsiyesiyle gittim hatta doktordan çıktıktan sonra taksici bile kulak misafiri olup doktorun ne kadar iyi olduğunu anlattı özel bir klinik ve makinaları da çok iyiymiş acaba o yüzden beta düşük olmasına rağmen kese görmüş olabilir mi makinadan dolayı o aklıma geldi ama yarın doktora zaten soracağım kesin öğrenmiş oluruz

Beta HCG değeri geniş bir aralık değişebilir biz ne dersek yanlış olur zaten . En iyisini doktorunuz bilir siz onun dediklerini yapın . Birde kanamam olduğu zaman cinsel ilişkiyi yasaklamıştı doktor geçici bir süre . Size de dedimi bilmiyorum dikkatli olun

Ay çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız doktorum sadece ağırlık kaldırmamamı ve bir yere uzanmamı söyledi onun dışında ağır olmadıkça günlük hayatına devam edebilirsin bir problem yok endişelenme dedi sabah konuştum ama cinsellikle ilgili bir şey demedi eşimin de benim de aklıma gelmiyor zaten şu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…