Ah çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz daha iyi ki cevap yazdınız Allah razı olsunBenimde kanamam olmuştu ve progestan kullandım . Bir kaç gün sürdü sonra geçti birşey olmadı . 8 haftalık hamileydim o zamanlar . Ben oral kullandım ama vajinal değil. Endişelenmeyin .
Beta 90 iken kese mi gözüktü ? Ben mi yanlış anladımKızlar selammm.
4 aylık evliyim adetim 2 gün gecikti hemen test yaptım evde ve silik ikinci çizgi sonrası vajinal ultrason ile kese gördük çok şükür.4 haftalık gözüküyor ve BetaHCG ilk testim 26 ikinci 90. Progesteron ise ilki 13.85 ikinci 13.75. Sabahtan beri peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Doktorum progestan vajinal hap verdi ve iki gün sonra tekrar test istedi beta ve progesteron için. Endişelenmeli miyim nolur benzer durum yaşayanlar yorum yapabilir mi :))
Evet vajinal ultrason ile gözüktü fotoğrafını atabilirim sorun mu var acaba gözükmemesi mi gerekirdi?Beta 90 iken kese mi gözüktü ? Ben mi yanlış anladım
En az 1500 olması lazım onda yanlışlık vardırBeta 90 iken kese mi gözüktü ? Ben mi yanlış anladım
He kız aynenEn az 1500 olması lazım onda yanlışlık vardır
imkansızEvet vajinal ultrason ile gözüktü fotoğrafını atabilirim sorun mu var acaba gözükmemesi mi gerekirdi?
90 değer çok düşükEvet vajinal ultrason ile gözüktü fotoğrafını atabilirim sorun mu var acaba gözükmemesi mi gerekirdi?
Doktorum son adet tarihinden itibaren hesaplandığını söylediEe nasıl 4 haftalık oluyor ki son adet tarihi 14 ocaksa 1 haftalık falan
Evet doktor da aynısını söylüyor çok küçük olduğunu zaten ilk beta yirmiydi daha sonra iki gün sonra 90’a çıktı düzenli artış bekliyoruz dedi ama kafam çok karıştı şu anÇok küçük şuan biraz bekleyin hemen stres olmayin bidahaki kan tahlilinde 2 kat artış varsa sorun yoktur
Son adet tarihin 14 Ocak mı ? Yani 10 gün bile geçmedi öyle miDoktorum son adet tarihinden itibaren hesaplandığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?