- 4 Kasım 2021
- 58
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi Tatianapoliceva
Merhabalar , 4+3.gun beta hcg 153 , 4+5.gün 357 çıktı sizce düşük mü. Sizlerin nasildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canım. Artış iyi benceMerhabalar , 4+3.gun beta hcg 153 , 4+5.gün 357 çıktı sizce düşük mü. Sizlerin nasildi
İnşallah.Normal canım. Artış iyi bence
Bizede dua et bizde böyle tatlı tatlı bebegimiz için endişelenelimİnşallah.
Bende de bebek var mı yok mu belli değil malesef o yüzden korkuyorum bende henüz ultrasonda hiçbir belirti yok dış gebelik olmasından korkuyorum .Bizede dua et bizde böyle tatlı tatlı bebegimiz için endişelenelim![]()
Hayirli olsun beta hcg 1500 3000 olmadan kesw görünmüyor genelde. Icinizi ferah tutun daha cok kucuk :)Bende de bebek var mı yok mu belli değil malesef o yüzden korkuyorum bende henüz ultrasonda hiçbir belirti yok dış gebelik olmasından korkuyorum .
Canım bende iki gün önce yaptım 603 çıktı hesaplamalarıma göre 4 haftalık gözüküyor ama sen doktora gittin miMerhabalar , 4+3.gun beta hcg 153 , 4+5.gün 357 çıktı sizce düşük mü. Sizlerin nasildi
357 de kese görünmez diye bliyorm niye hemen kendini korkutuyosun. Az bekle büyüsün gelişsin acele etme. Ben dış gebelk geçirdim 3500 lerdeykem kesin tanı koyuldu ve sürekli kan leke geliyodu sen daha dur yolun başındasınMerhabalar , 4+3.gun beta hcg 153 , 4+5.gün 357 çıktı sizce düşük mü. Sizlerin nasildi
Gittim ama daha çok düşük beta hcg o yükselene kadar bekliycezCanım bende iki gün önce yaptım 603 çıktı hesaplamalarıma göre 4 haftalık gözüküyor ama sen doktora gittin mi
Gebeligin basindada mi kan geliyordu hep357 de kese görünmez diye bliyorm niye hemen kendini korkutuyosun. Az bekle büyüsün gelişsin acele etme. Ben dış gebelk geçirdim 3500 lerdeykem kesin tanı koyuldu ve sürekli kan leke geliyodu sen daha dur yolun başındasın
Tabi kese yoktu ortada yavaştan kan gelmeye baslamıştıGebeligin basindada mi kan geliyordu hep
Anladim. Çok geçmiş olsun .Tabi kese yoktu ortada yavaştan kan gelmeye baslamıştı
Ben dün tekrar verdim 2275 çıktı bakalım yarın gidicem kese içinGittim ama daha çok düşük beta hcg o yükselene kadar bekliycez
Gördünüz mü keseyi hatta kalp atışını bile duymuş olabilirsiniz bence :)Ben dün tekrar verdim 2275 çıktı bakalım yarın gidicem kese için
Maalesef değerlerim güzel artmış ama beş binden aşağı göremeyiz cuma tekrar gel dediGördünüz mü keseyi hatta kalp atışını bile duymuş olabilirsiniz bence :)
Sağlıklı olsunda gerisi önemsiz ben çok korkuyorum çok ilaç kullandım umarım gelişimini etkilememistirMaalesef değerlerim güzel artmış ama beş binden aşağı göremeyiz cuma tekrar gel dedi
Şuan 5+1 deyim tabi benim hesaba göre niye görülmedi bilmiyorumSağlıklı olsunda gerisi önemsiz ben çok korkuyorum çok ilaç kullandım umarım gelişimini etkilememistir
Gec döllenme olmuştur belki ama genelde 6+ da ultrasonda görünüyor 7+ da kalp atisi duyuluyor şuan gorememen normal bence . Bende dayanamiycm yarın gidicm hastaneye bakalım benimki gorunecek mi yada ne diyckler ilaçlar icinŞuan 5+1 deyim tabi benim hesaba göre niye görülmedi bilmiyorumCanım rabbim verdiyse korumasınıda bilir sende üzülme streste etkiler onları
Daha beşinci haftasında öğreneni çok gördüm hayırlısı olsun hakkımızdaGec döllenme olmuştur belki ama genelde 6+ da ultrasonda görünüyor 7+ da kalp atisi duyuluyor şuan gorememen normal bence . Bende dayanamiycm yarın gidicm hastaneye bakalım benimki gorunecek mi yada ne diyckler ilaçlar icin