• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.hafta gebelik beta hcg degeri

Merhabalar , 4+3.gun beta hcg 153 , 4+5.gün 357 çıktı sizce düşük mü. Sizlerin nasildi
357 de kese görünmez diye bliyorm niye hemen kendini korkutuyosun. Az bekle büyüsün gelişsin acele etme. Ben dış gebelk geçirdim 3500 lerdeykem kesin tanı koyuldu ve sürekli kan leke geliyodu sen daha dur yolun başındasın

Şuan 5+1 deyim tabi benim hesaba göre niye görülmedi bilmiyorum 😔Canım rabbim verdiyse korumasınıda bilir sende üzülme streste etkiler onları
Gec döllenme olmuştur belki ama genelde 6+ da ultrasonda görünüyor 7+ da kalp atisi duyuluyor şuan gorememen normal bence . Bende dayanamiycm yarın gidicm hastaneye bakalım benimki gorunecek mi yada ne diyckler ilaçlar icin

Gec döllenme olmuştur belki ama genelde 6+ da ultrasonda görünüyor 7+ da kalp atisi duyuluyor şuan gorememen normal bence . Bende dayanamiycm yarın gidicm hastaneye bakalım benimki gorunecek mi yada ne diyckler ilaçlar icin
Daha beşinci haftasında öğreneni çok gördüm hayırlısı olsun hakkımızda

Merhabalar. Adetim 6 gün gecikti. Ve Dün hcg testim 132 çıktı. Hesabima göre 4+6 günlük. Bu değer normal mi sizce? Benim ilk hamileligim ve süreci hic bilmiyorum

Back
X