- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım sen resim ekledin mi?Kizlar benimde ameliyatin 7.günü.benide izlemeye alirmiisinuz.foto gormek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen resim ekledin mi?Kizlar benimde ameliyatin 7.günü.benide izlemeye alirmiisinuz.foto gormek istiyorum
Gogsum sarili su an ekleyebilecek resimim yokCanım sen resim ekledin mi?
teşekkür ederimBunun için buradayız
Canım merhaba bende çarşamba günü oldum ameliyatımı. Ameliyattan çıktığımda ilk yarım saat şiddetli ağrım oldu, sonra uyudum. 3 saat sonra yemek yedim ve yürümeye başladım. Sadece üşütmüş gibi kas ağrım vardı göğüs bölgesinde o kadar. 5 gün oldu ve gayet iyiyim ben iş yerime de döndüm. Bana dren takıldı ve ödem riski önlendi. Şişlik yok bende. Belki ağrıların ödemden dolayı olmuştur. Ama mutlaka dr ile görüş bu konuyu.merhaba kızlar persembe günü amelıyat oldum elif eren'e bugun 4.gunum hastanede ıkı gun kaldım o kadar agrı kesıcı ıgne ve seruma ragmen çoook şiddetli dayanılmayacak kadar uykusuz acılar çektım dunde eve geldım sabah ılaç almak için bıseyler yemem lazımdı fakat yedıgımı aldıgım gıbı gerı atıyordum tamam bıttı dedım ölüyorum derken iğne ve ılaçla bır saat daldım uyandıgım gıbı çok ıyı hıssettım derken dun gece yataga bı gırdım sankı amelıyattan yenı çıkmış gıbı şiddetlı agrılar çektım sabaha kadar bıraz önce ilaç aldım iğne yapıldı hala sızlıyor agrıyor ama dayanılmaz degıl netımde yok buraya yazıp sızden fıkır almak ıstedım lütfen yardımcı olun yuvarlak 325 cc takıldı suan sutyen takılı ama çok çok ayrık bırı sagda dıgerı solda ustelık bana o kadar küçük geliyor kı doktor açıp baktı ben bakamadım tekrar sütyen taktı ve şuan bantlı butun gogsum ve çok şiddetli ağrıyor sankı su doplamıs gögüs kenarlarım ve doktor bana %20 küçüleceğini söyledi bana bunlar bıle küçük geldı çok agrım var bakmadım moralım bozulmasın dıye zaten ölucem agrıdan kafam çok karısık amelıyat olan arkadaslar okuyup yardımcı olursa çok mutlu olurum bıde 325 cc küçük degıl ama nıye bana çok küçük geldı zamanla buyuklıugu belırgınlesır mı anlamadım
merhaba dizede geçmiş olsun drm bana dren takmadı hava ile temas ettiğini ve kapsüle sebeb olabılecegını söyledi şuan hala sargıda 5. gunum tek basıma kalkamıyorum ara ara agrılarım var ama ilk dört gün ölüyorum dedım okadar kötuydum suan ıse şeklı moralımı çok bozuyor çok ayrık ve sivri oysa benım gogus yapım yuvarlaktı küçük olmasına ragmen amelıyattan önce bu kadar ayrık ve sıvrı degıldı yarın randevum var aklımda kı herseyı soracam ınsallah kendısıneCanım merhaba bende çarşamba günü oldum ameliyatımı. Ameliyattan çıktığımda ilk yarım saat şiddetli ağrım oldu, sonra uyudum. 3 saat sonra yemek yedim ve yürümeye başladım. Sadece üşütmüş gibi kas ağrım vardı göğüs bölgesinde o kadar. 5 gün oldu ve gayet iyiyim ben iş yerime de döndüm. Bana dren takıldı ve ödem riski önlendi. Şişlik yok bende. Belki ağrıların ödemden dolayı olmuştur. Ama mutlaka dr ile görüş bu konuyu.
Benim iç sargıda kalmadı hemen ameliyattan sonra sporcu sütyenini taktı. benim ki de ayrık duruo ama. Kaslar kendini topladıkça şekillenecek cnm. 6 ayı bulacak tam düzelmesi. Hissetmiorum bile dokununca göğüsümü Moralini bozma o yüzden henüz çok taze ameliyat. Kendini toplayınca şekillenir. O yüzden sporcu sütyeni takıoruz zaten tatlımmerhaba dizede geçmiş olsun drm bana dren takmadı hava ile temas ettiğini ve kapsüle sebeb olabılecegını söyledi şuan hala sargıda 5. gunum tek basıma kalkamıyorum ara ara agrılarım var ama ilk dört gün ölüyorum dedım okadar kötuydum suan ıse şeklı moralımı çok bozuyor çok ayrık ve sivri oysa benım gogus yapım yuvarlaktı küçük olmasına ragmen amelıyattan önce bu kadar ayrık ve sıvrı degıldı yarın randevum var aklımda kı herseyı soracam ınsallah kendısıne
çok doğru söylemissin canım :) bende aynı senin gibi bu forumda okumasaydım araştırmasaydım taktırıyosun ağrısız acısız bıngıl bıngıl güzelim memelere bi anda kavuşuyosun zannediyordum fakat işler o kadar kolay olmuyomuş :) iki hafta ağrı çektim üçüncü haftada yavaş yavaş kendime geldim bir buçuk iki ay sırt üstü yattım yan dönemedim. morluk şişlikler füze gibi memeler tuhaf şekilli :) ama sonuçta hepsi geçiyor sıkıntılara değiyor bunu bilerek sabredin kızlar :)Arkadaşlar, estetik sabır işi memede de burunda da hepsinde... Ben bu foruma üye olmasaydım, ameliyattan 3 gün sonra bikini giyip yumuşacık Memelerimi sallaya sallaya gezerim, 4 gün sonra sütyen alışverişine çıkarım, 5 gün sonra halı silkelerim, 6 gün sonra YÜZÜSTÜ salyam aka aka yatarım, 7 gün sonra eşimin kafasını çatalıma görmerim fln sanıyordum ama Yooook öyleeee kampanya 4 ay bitti yeni ellerimle itip ortada birleştirebiliyorum... Kasların gevşemesi en az 4 ay .... Bekleyin kızlar sabredin 6 ay ve 12 ayın geçmesi gerektiğini söylüyor buradaki arkadaşlar
Iyiyim cnm sagolasin.agri sizi kalmadi artik ama ödemlerle başim belada.sag memem daha yukarda ve şiş duruyor.digeri indi biraz.masaj yapiyorum ama pek bir faydasi olmadi.adan canım, nasıl oldun?????? Ile başladın mı?????
Inecek merak etme, benimki daha yeni tam olarak eşitlendi gibi olsun zoru atlattın yaIyiyim cnm sagolasin.agri sizi kalmadi artik ama ödemlerle başim belada.sag memem daha yukarda ve şiş duruyor.digeri indi biraz.masaj yapiyorum ama pek bir faydasi olmadi.
bu kas alti zahmetliymis bayagi.mememin biri cok yukarda.dekolte falan giyemem bu sekilde.umarim bir an once iner.Inecek merak etme, benimki daha yeni tam olarak eşitlendi gibi olsun zoru atlattın ya
Olsun sen de sırt dekolteli şeyler giyersinbu kas alti zahmetliymis bayagi.mememin biri cok yukarda.dekolte falan giyemem bu sekilde.umarim bir an once iner.
Kontrolden geldim simdi.dikis yerlerimdeki kabuklar düsmüs cogunlukla.hemsire yaglayip masaj yapti.doktorum bir problem olmadigini soyledi.şiş olan mememe daha sertce masaj yapmami istedi.hala ödemlerin var dedi.sporcu sutyenine gerek yok normal balensiz sutyene gecebilirsin dedi.balenli sutyeni 6 ay boyunca takmiycakmisim.krem vermedi.onun yerine bant takti.daha iyi iyileşsin diye bant takiyorum dedi.yara yerleri iyice iyilestikten sonra izler icin lazer uygulamasi yapicakmis.3 hafta sonrasina randevu verdiler.simdilik durum buOlsun sen de sırt dekolteli şeyler giyersin
Nasil ya benim demi bi gogsum asagda digeri yukarda olcak ilk zamanlarKontrolden geldim simdi.dikis yerlerimdeki kabuklar düsmüs cogunlukla.hemsire yaglayip masaj yapti.doktorum bir problem olmadigini soyledi.şiş olan mememe daha sertce masaj yapmami istedi.hala ödemlerin var dedi.sporcu sutyenine gerek yok normal balensiz sutyene gecebilirsin dedi.balenli sutyeni 6 ay boyunca takmiycakmisim.krem vermedi.onun yerine bant takti.daha iyi iyileşsin diye bant takiyorum dedi.yara yerleri iyice iyilestikten sonra izler icin lazer uygulamasi yapicakmis.3 hafta sonrasina randevu verdiler.simdilik durum bu
Meme ameliyatlarinda özellikle ilk zamanlar sıkca karşılaşılan bir durum bu.bir meme digerine gore daha gec iyilesebiliyor.ya da ödemlerin inmesi farkli zamanlarda olabiliyor iki meme arasinda.bunu siz de doktorlar da bilemez.vucudun ameliyata ve protezlere verdigi dogal tepki bunlar.zamanla düzeliyor zatenNasil ya benim demi bi gogsum asagda digeri yukarda olcak ilk zamanlar