- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
merhaba kızlar persembe günü amelıyat oldum elif eren'e bugun 4.gunum hastanede ıkı gun kaldım o kadar agrı kesıcı ıgne ve seruma ragmen çoook şiddetli dayanılmayacak kadar uykusuz acılar çektım dunde eve geldım sabah ılaç almak için bıseyler yemem lazımdı fakat yedıgımı aldıgım gıbı gerı atıyordum tamam bıttı dedım ölüyorum derken iğne ve ılaçla bır saat daldım uyandıgım gıbı çok ıyı hıssettım derken dun gece yataga bı gırdım sankı amelıyattan yenı çıkmış gıbı şiddetlı agrılar çektım sabaha kadar bıraz önce ilaç aldım iğne yapıldı hala sızlıyor agrıyor ama dayanılmaz degıl netımde yok buraya yazıp sızden fıkır almak ıstedım lütfen yardımcı olun yuvarlak 325 cc takıldı suan sutyen takılı ama çok çok ayrık bırı sagda dıgerı solda ustelık bana o kadar küçük geliyor kı doktor açıp baktı ben bakamadım tekrar sütyen taktı ve şuan bantlı butun gogsum ve çok şiddetli ağrıyor sankı su doplamıs gögüs kenarlarım ve doktor bana %20 küçüleceğini söyledi bana bunlar bıle küçük geldı çok agrım var bakmadım moralım bozulmasın dıye zaten ölucem agrıdan kafam çok karısık amelıyat olan arkadaslar okuyup yardımcı olursa çok mutlu olurum bıde 325 cc küçük degıl ama nıye bana çok küçük geldı zamanla buyuklıugu belırgınlesır mı anlamadım