• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günlük üzgünlüğün yıkıklığın sonunda şükürler olsun rabbim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çoook teşekkür ediyorummmmm kızlarr ayrıcaaaa songülcüm teşekkür ederim konumu taşıdığın için sanada zahmet oldu birdakine dikkat ederimmmmm

yok yok..bu boyle olmaz
biz sizi bu sene evlendirelim
gelsin istesin artik
Allah kavustursun bebegim, Allah kotu, agir sinavlar vermesin insallah
guçlu olun ! ! birbirinize kilitlenin, inatla, tartismayla bir yere varamazsiniz
yeni yila boyle mi girilir hayret birsey yaa :-((

kahvekolik canım cidden arrtık ben son raddeye gelmiş ve 5 senede ilk kez böyle birşey dedim zaten...

Canıııııııııııııımmmm inşallah son olur kıyamam ben sana a.s.
Umarım son olur da size anı olur çocuklarınız bi gün sorar size
- ya anne, baba siz hiç tartışmazmısınız hiç küsmez misiniz?
sizde onları karşınıza oturtur
-Bi gün ne zamandıııı hmmmm,ıııııııııııı,oooo çok oldu tarihi bile hatırlaıyoruz ama bir kez galiba küsmüştük dimi aşkım yok yaa o kadar değildi galibaa biz hiç küsmedik sadece 4 günlüğüne telefonlarımız bozulmuştu galibaaaa.syerimseniben

Böyle anlatırsınız çocuklarınıza tarihini bu günleri bile hatırlayamayacak kadar mutlu ve uzun yaşayın :asigim::asigim::asigim:

çok sevindim senin adına inşallah evlenirsiniz.çünkü evlilik müthiiş.keşke eşimle daha önce atnışsaydım ve evlenseydim

çoook teşekkür ediyorummmmm kızlarr ayrıcaaaa songülcüm teşekkür ederim konumu taşıdığın için sanada zahmet oldu birdakine dikkat ederimmmmm

teşekkür etmişsinde sorumu niye cevaplamamışsın belinay:mymeka:
niye kavga ettiniz dedim:mymeka:

canım Allah ayrılık yaşatmasın niye kavga ettiniz ki ufak tefek şeyler için sakın kırmayın birbirinizi zaman o kadar çabuk geçiyor ki

deryacımmm sen varya muhteşem ötesisinnn yaerim seni ffıstıklı lokmam :)

kronik neden kavga ettik biliyomusun sürekli tarihler erteleniyor sürekli engeller çıkıyor sürekli sorunlar çıkıyor ve ben artık 5 senedir yoruldum işte bu yüzden çok kötü tarttıştık bitanemmmm, Bu arada kafama vurup durma manyak etcen beni :)

cok sevındım canım
bıdaha yasamamanız dılegıyle
kıymetını bılın uzatmayın
ınsan yenı yıl aksamı barısırdı dımı
olsun sonucta barıs ımzalammıs
cıceklerde guzel
senınkı bu ısı bılıyo:)

ebrucumm canım benim teşekkür ederimmmmm bitanemmm... evet sanırım benimki bu işi biliyorrrr :)))

ay kıyamam belinayım :asigim:
sanki ben yaşadim aynı şeyleri öyle güzel anlatmışsın ki...
dilerim ömür boyu hep böyle birbirinizin gozunun içine bakarak yaşlanırsınız :asigim:
arada böyle ayar vermek iyi oluyo bakma sen :roflol:
üzülüyo insan ama ben seviyorum arada yaşanan küslükleri, kaybetme korkusunu ensemde hissetmeyi ve hissettirmeyi :asigim:
canlı tutuyor aşkı :asigim:
herşey gönlünce olsun çiçeğim Şeniz

ay kıyamam belinayım :asigim:
sanki ben yaşadim aynı şeyleri öyle güzel anlatmışsın ki...
dilerim ömür boyu hep böyle birbirinizin gozunun içine bakarak yaşlanırsınız :asigim:
arada böyle ayar vermek iyi oluyo bakma sen :roflol:
üzülüyo insan ama ben seviyorum arada yaşanan küslükleri, kaybetme korkusunu ensemde hissetmeyi ve hissettirmeyi :asigim:
canlı tutuyor aşkı :asigim:
herşey gönlünce olsun çiçeğim Şeniz

PRENSESİMMM CANIM BENİMM KURBAN OLURUM BEN SANA ÇİÇEĞİN SENİ YESİN YAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5 HAYATIM İNANABANA O 4 GÜN OKADAR ZORDUUKİ BENİM İÇİNN, AMA SONU MÜKEMMEL OLDU İŞTEEE ELBET BİR GÜN TAMAMEN GÜZEL OLUCAK HERŞEY VE ELBET BİR GÜN BURDAKİ TOPİKTE HEPİNİZİ DÜĞÜNÜME DAVET EDİCEMMM ÇÜNKÜ BEN HER ANIMI SİZLERLE ŞEFFAF OLARAK YALIN OLARAK PAYLAŞIYORUM ÇÜNKÜ SİZLERİ DOST BİLİYORUMM TÜM SIKINTIMDA YANIMDASINIZ NEDEN MUTLULUĞUMDADA OLMİCAKSINIZKİİİ SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM VEEEE SENİ ÇOK SEVİYORUM GURBAAAM BENİMMMM hihoyyyt

PRENSESİMMM CANIM BENİMM KURBAN OLURUM BEN SANA ÇİÇEĞİN SENİ YESİN YAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5 HAYATIM İNANABANA O 4 GÜN OKADAR ZORDUUKİ BENİM İÇİNN, AMA SONU MÜKEMMEL OLDU İŞTEEE ELBET BİR GÜN TAMAMEN GÜZEL OLUCAK HERŞEY VE ELBET BİR GÜN BURDAKİ TOPİKTE HEPİNİZİ DÜĞÜNÜME DAVET EDİCEMMM ÇÜNKÜ BEN HER ANIMI SİZLERLE ŞEFFAF OLARAK YALIN OLARAK PAYLAŞIYORUM ÇÜNKÜ SİZLERİ DOST BİLİYORUMM TÜM SIKINTIMDA YANIMDASINIZ NEDEN MUTLULUĞUMDADA OLMİCAKSINIZKİİİ SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM VEEEE SENİ ÇOK SEVİYORUM GURBAAAM BENİMMMM hihoyyyt
ben de seni çok seviyorum belinayım :asigim:
Allah kısmet eder de bi sıkıntı vermezse düğününe gelmek nasip olur inşallah :asigim:

ebrucumm canım benim teşekkür ederimmmmm bitanemmm... evet sanırım benimki bu işi biliyorrrr :)))
Belinay ...Bugün ne giydin topicinde senin kayıp olduğun filan yazmış biri, Ufukta seni arıyomuş filan..Alla Alla ben mi yanlış okudum acabaaaaa..Dur bir daha bakayım

abooov ne kayıpı kızz kim benmiii ufuğm nerde ne oluyoooo ayoll geliyom hemennnnn

küsme olayını hic sevmem ama bu barısma kısmı cok güzel insallah böyle küsmeler olmaz bir daha o barısma kısmında yasanan romantizim hep olur bir ömür boyu mutlu olursunuz ve biribirinizi sevdiginiz okadar acık ve netki:asigim::asigim:

Gözünaydın cnm.....
bilmiyodum durumunu
Gerci nasıl dostsak sende beni bilmiyosun neyse......
Mutluluklar.........

Son düzenleme:
pşşştt canım msn'e giremiyorum nezamandır eve gidince hemen yatıyorumm erkenden hayırdır tatlım inşallah umduğum şey değildirrr yıdoyla ilgili değildirrr dimiii

BELINAYIM cok sevındım barıstıgına gercı küs oldugunuda dun ögrendım :( kac zamandır kkyla pek ılgılenemedım kendımle ugrasmaktan neyse kuzum ALLAH butun sevenlerı kavustursun:)

bebeğim sen bi özel mesajına bak bi hele uşağummmm çildıracağummm be ne işturrrr :)

Back