E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
çoook teşekkür ediyorummmmm kızlarr ayrıcaaaa songülcüm teşekkür ederim konumu taşıdığın için sanada zahmet oldu birdakine dikkat ederimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvekolik canım cidden arrtık ben son raddeye gelmiş ve 5 senede ilk kez böyle birşey dedim zaten...
çoook teşekkür ediyorummmmm kızlarr ayrıcaaaa songülcüm teşekkür ederim konumu taşıdığın için sanada zahmet oldu birdakine dikkat ederimmmmm
ay kıyamam belinayım :asigim:
sanki ben yaşadim aynı şeyleri öyle güzel anlatmışsın ki...
dilerim ömür boyu hep böyle birbirinizin gozunun içine bakarak yaşlanırsınız :asigim:
arada böyle ayar vermek iyi oluyo bakma sen :roflol:
üzülüyo insan ama ben seviyorum arada yaşanan küslükleri, kaybetme korkusunu ensemde hissetmeyi ve hissettirmeyi :asigim:
canlı tutuyor aşkı :asigim:
herşey gönlünce olsun çiçeğim Şeniz
ben de seni çok seviyorum belinayım :asigim:PRENSESİMMM CANIM BENİMM KURBAN OLURUM BEN SANA ÇİÇEĞİN SENİ YESİN YAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5 HAYATIM İNANABANA O 4 GÜN OKADAR ZORDUUKİ BENİM İÇİNN, AMA SONU MÜKEMMEL OLDU İŞTEEE ELBET BİR GÜN TAMAMEN GÜZEL OLUCAK HERŞEY VE ELBET BİR GÜN BURDAKİ TOPİKTE HEPİNİZİ DÜĞÜNÜME DAVET EDİCEMMM ÇÜNKÜ BEN HER ANIMI SİZLERLE ŞEFFAF OLARAK YALIN OLARAK PAYLAŞIYORUM ÇÜNKÜ SİZLERİ DOST BİLİYORUMM TÜM SIKINTIMDA YANIMDASINIZ NEDEN MUTLULUĞUMDADA OLMİCAKSINIZKİİİ SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM VEEEE SENİ ÇOK SEVİYORUM GURBAAAM BENİMMMM hihoyyyt
Belinay ...Bugün ne giydin topicinde senin kayıp olduğun filan yazmış biri, Ufukta seni arıyomuş filan..Alla Alla ben mi yanlış okudum acabaaaaa..Dur bir daha bakayımebrucumm canım benim teşekkür ederimmmmm bitanemmm... evet sanırım benimki bu işi biliyorrrr :)))