• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günlük üzgünlüğün yıkıklığın sonunda şükürler olsun rabbim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla kavgaların en sevdiğim yanı barışması, bazen küslük iyi oluyo daha çok bağlanıyosun sanki sevdiğine........................

Bütün kavgalar böyle güzelliklerle bitsin inşallah....

Allah kimsenin mutluluğunu, huzurunu bozmasın....

amiiiiiiinnnnnn rabbbimmmmmmm amiinnnnnnnnnn

canım Allah birdaha mutluluğunuzu,huzurunuzu bozmasın canımmm...
çoçuğun yüreğine indircekmişsin sende gel al yüzüğü falan ilahiii...
:1hug:

Böyle aşklar kolay bulunmuyor belinay..
kaybolmamalı bitmemeli canım çok sewindim..

çok teşekkür ediyorum kızlar benimle beraber bu mutluluğuma ortak olduğunuz içinn

ben tabi konuyu bilmiyorum, 4 gün küslük az diil de; yine de sonunda barışmışsınız tatlıya bağlanmış ne küsel..

süper ya gerçekten sevdiğinle aranda bunun gibi problemler yaşayıpgörüşememek ömründen ömür götürüyo allah kimseyi sevdiğinden ayrı bırakmasın
paşam a gönderdim bu süper yazıyı ve çok beğendi özlellıkle yorgun oldugumda yemek yapmamalıyım ve pijamalarımızla güzel günlerimizi kutlamalıyız kısmına...
Canım paşam aşkım bitanem Allah bize uzun ömür sağlık ve mutluluk versin hayat boyu çok mutlu olalım....

mutluluklar, canım. hayırlı olsun canım bidaha yaşamazsın inşallah böyle şeyler canım Şeniz

Canım ya, ne kadar içtensin burda aşkınızı öğrenince, senin bu içtenliğin, ikinizin bu sevgisi çok hoşuma gitti. Rabbim sizi iki cihanda da birbirinize yar etsin.Hiç ayırmasın. Çok ama çok mutlu olun.

Son düzenleme:
maşallah, Allah daim etsin i gönlünüze göre versin.....çok güzel böyle şeyler duymak............

canım çok sevindim.:teselli: her ilişkide inişler çıkışlar oluyor mutlaka ama gel al yüzüğü demek çok doğru gelmedi...gamyoncuiremsu

çoooook teşekkür ediyorummmmmm seviyorum sizi ben yaaaaaa

SAKINNNNNN:1no2::asigim:

Belinaycım her yorumunun altında yazan şarkı sözü var ya, bana maziyi hatırlattı güzelim şimdiki nişanlım sevdiğim adam 3 yıl öncesinde bu şarkının hit olduğu zamanlar bana gönderiyor can kulağı ile dinlemem açısından bu parçayı(açık açık benimle duygularını paylaşamadığı için) , ben sadece şarkı güzelmiş demekle yetiniyorum varmı böyle bir şey ?? her şey kader kısmet bizim ilişkimizde aniden filizlenmeye başladı şimdi ise düğünüme 5 ay kaldı 06.06.2009 :asigim:rabbim tüm sevenleri kavuştursun inşallah

belınay kıyamam ben sıze cok seker hem kavgası hemde barısması... afedersın bıraz once bırbrırını ye, bes dk sonra cıfte kumru ol. cok tatlı yaaa.. bızde boyleyız kocacımla.. ınsallah bu kadar uzun surmez bırdaha.. ve gel yuzugunu allll muhabbetı bır daha cıkmaz... mutluluklar ufugunla

sebebi neydiki bu kavganızın belinay:mymeka:
hayırlı olsun barışmanız bu aradananiknanik

konunuzu Mutluluktan Uçtuğumuz haberler bölümüne taşıyorum...
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler...

Aman da aman barışırlarmış..
:lepi:
Demem o ki Belinaycım; ne sen Ufuksuz yapabilirsin, ne de o sensiz..sositososito:1closedeyes:

Bu yüzden yemeyin birbirinizi hiç..sengözlerimebaksanab

Birlikte yaşlanmanız dileğimle....:))))):asigim:

Biri bana özet geçsin nolur.:delphin:

ben hasta ve yaşlı bir hatunum, okuyamam o kadar ya:delphin:

Back