Ben katılmak isterim...Gündüz çalışıyorum pek giremem ama her akşam günün özetini yazabilirim...
Guncelleme yapayim dedim.cumartesi tartida 71.1 gordum ama cok siki bi diyet yapmiyorum.sizlerin nesil gidiyo
kesinlikle çok sağlıklı zaten diyetisyen yönetiminde bir listeydi
evet bu listeye ben 10.04.2014 de başlıyorum tekrar
ve şuan kilom:76 kilo dayım..
bakalım 1 hafta yapalım haftaya herkes yazsın
aslında ben hergün yazcam buraya ne yedim ne içtim kaç kiloya düşdüm varmı benle beraber yediklerimizi içtiklerimizi hepsini harfiyen yazmaya ben çok kararlıyım yaa 68 kilo idim doğum yaptım şişko oldumm yaa( kızımın hediyesi bana sağolsun:))
BENDE KATILMAK İSTİYORUM SİTEDE YENİYİM MALESEF BANADA KIZIMIN HEDİYESİ OLAN KİLOLARIM VAR 48 İLE HAMİLE KALDIM 85 İ GÖRDÜM KIZIM 1 YAŞINDA ŞUANDA 60 KİLOYA KADAR İNDİM AMA DURDU DAHA VEREMİYORUM DAHA DOĞRUSU DİYETİ HEP BOZUYORUM OFİSTE ÇALIŞTIĞIMDAN ÇOKTA HAREKETLİ BİR HAYATIM YOK İDEALİM 50 KG NASIL VERECEĞİMİ BİLMİYORUM AÇIKCASI AYNAYA BAKMAK İSTEMİYORUM BİLE :2:YAZA ÇOK AZ KALDI VE VERMEM GEREKEN 10 KG VAR BELKİ BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ
tamam tatlım yarından itibaren yazalım ne yedin ne içtin olurmuuuu??? uyarmı sana ?????
kesinlikle çok sağlıklı zaten diyetisyen yönetiminde bir listeydi
evet bu listeye ben 10.04.2014 de başlıyorum tekrar
ve şuan kilom:76 kilo dayım..
bakalım 1 hafta yapalım haftaya herkes yazsın
aslında ben hergün yazcam buraya ne yedim ne içtim kaç kiloya düşdüm varmı benle beraber yediklerimizi içtiklerimizi hepsini harfiyen yazmaya ben çok kararlıyım yaa 68 kilo idim doğum yaptım şişko oldumm yaa( kızımın hediyesi bana sağolsun:))
Tamam bende zaten kararlı olmak istiyorum kilo konusunda...
tatlım yaa sen neden bu listeye uymuyorsun ki:)))
neyse umarım en kısa sürede karar verir uyarsın sen çok sağlıksız besleniyorsun bak sana diyim sonuçta o nesfit fabrikasyon olan ve içine koruyucu maddeler var çok sağlıksız sağlığından olma..
Hem sadece salatayla olmaz yazıktır günhatır bedenine sonuçta az yemelisin en azından sebze felan yemelisin protein almalısın yoğurt yemelisin meyve yemelisin gün içinde..kendi ellerinle bedenine zarar verme bence sonuçta sonuçları çok kötü oluyor...(
ben bu arada 10: Gibi yeşil çayımı içtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?