- 23 Ağustos 2017
- 41
- 5
- 36
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımİnşallah hislerimizde yanılmayız o kadar şiddetli ki kaşık ağrılarım bu kadar erken adet sancısı çekeceğimi de düşünmüyorum hayır haberler almamız dileğiyle
Adetin 7. günü başlıyorsun 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına kaynatıp içiyorsun. Bide süt maydanoz buharını duydum burda başka duyanlar var mıSoğan kürünü nasıl yapıyorsun bide adetten sonramı başlanıo
Hiç duymadım süt maydonz buharını .sAdetin 7. günü başlıyorsun 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına kaynatıp içiyorsun. Bide süt maydanoz buharını duydum burda başka duyanlar var mı
Allah Allah enteresan yaaAyrıca bazen sonuçlar değişiyor ben kan testi yaptırmıştım negatifti kesindi ama birkaç gün sonra doktor tekrarladı pozitif çıktı dikkat edin kızlar bunada
hiç bilgim yok valla yaEvet ya şimdi arkadaşım söyledi süt buharı diye bi yöntem varmış bilen var mı ??
O bütün testlerde olur canım önce pembelik olur sonra bembeyaz olur negatif isePembe alan da böyle sınır hattı gibi çizgiye kadar olan tüm alan pembeydi tamam pozitif diye ümitlendim kaybolması tuhaf değil mi
Anladm teşekkürederim bilgi için. Baklm neoluck bu ay benmde 2 gnm kaldı[/QUO adet oldunmu ?