4 gün var adetime miğdem bulanıyor

Sizce hamilemiyim

• Ankete Katılan
    7
İdrar testini yaptım ikinci çizgi yerinde pembe bi alan oluştu şimdi iyice şüphelendim sence nedir ihtimal var mıdır

onların hepsini duydum ama kullanmadım incir kürünü soğan küründen sonra öneriyorlar.ramazandan dolayı başlayamadım ben şimdi reglin gelmesini bekliyorum soğan kürüne başlamak için.kolimen çatlatma iğnesi felan kullandım olmadı. her seferinde hüsran olunca ister istemez kırılıyor hevesim.
Soğan kürünü nasıl yapıyorsun bide adetten sonramı başlanıo

Yani 15gündür bulantınız varsa bence çok erken bildiğim kadarıyla yani. Yinede Allahtan ümit kesilmez. Benimde bulantım olmuştu ama adetime o zaman 10gün vardı. Testte de negatifti zaten. Bekleyin derim ben. İnşallah hayırlısı olur♥️
kasık agrısı war ise yemeklere asırı duyarlıysanoız gebelık olabılır bence sölemiş oldugun belirtilerin hepsi oluormus

Bence psikolojik ..

Cok istedigin icim herseyi hamilelige yoruyorsun.

Insallah hamilesindir tabi

Hamilelik belirtileri adet belirtileri gibidir genelde.

pek ayirt edilmez yani genelde.

Adetin gecmesini bekleyeceksin mecburen

Ne desek bos.

Ben 2 gebelik geçirdim ikisinde de kaşık ağrısı baş ağrısı oldu hamilelikten hamileliğe değişiyor mide bulantım da var şuan günün geçmesi çok önemli mesela benim ilkinde tansiyon düşüklüğü de vardı karnımın alt kısmında gerginlik var gaz da fazlasıyla oluyor bu şekilde canım

Ben 2 gebelik geçirdim ikisinde de kaşık ağrısı baş ağrısı oldu hamilelikten hamileliğe değişiyor mide bulantım da var şuan günün geçmesi çok önemli mesela benim ilkinde tansiyon düşüklüğü de vardı karnımın alt kısmında gerginlik var gaz da fazlasıyla oluyor bu şekilde canım
Anladm teşekkürederim bilgi için. Baklm neoluck bu ay benmde 2 gnm kaldı

İnşallah hislerimizde yanılmayız o kadar şiddetli ki kaşık ağrılarım bu kadar erken adet sancısı çekeceğimi de düşünmüyorum hayır haberler almamız dileğiyle

X