4 gün var adetime miğdem bulanıyor

Sizce hamilemiyim

• Ankete Katılan
    7
İnşallah canım benim ya :) sanada hayırlı olsun tatlım:anneadayı:
Teşekkür ederim canım ama sana tavsiyem çift çizgiyi görsen bile adet gecikene kadar gitme hastaneye ben deli olcam sürekli bisey bekliyosun kese görünecek mi bebek görünecek mi kalp atışı olacak mi inan çok yorucu en azından adet gecikince gider gitmez keseyi görürsün için rahatlar sonra sadece bebeği beklersin :emir_bebek:

Teşekkür ederim canım ama sana tavsiyem çift çizgiyi görsen bile adet gecikene kadar gitme hastaneye ben deli olcam sürekli bisey bekliyosun kese görünecek mi bebek görünecek mi kalp atışı olacak mi inan çok yorucu en azından adet gecikince gider gitmez keseyi görürsün için rahatlar sonra sadece bebeği beklersin :emir_bebek:
O günleri görecek miyim acaba ya :) ya zaten dr olayım da zor önce bi dr bulmam lazım, yani hemen gitmem :halay:

Herşey bekleyişle geçiyor zaten. Ne kadarlık seninki :)

Bat ne zaman senin. Psikolojik olabilir, bende senin gibiyim hatta bir hafta olmasına rağmen test bile yaptım çünkü uyandığımda midem bulandı :KK43: ama negatif çıktı. Adetimi bekliyorum umutla.
Benim 4 gün kaldı hem normal hem erken gebelik testi yaptım ben de bişey göremedim :) negatif yani

Selam kuzular aranıza yeni katılıyorum kızlar adetime 5 gün var ama bir 10 gün öncesinde başlayan bi mide bulantısı kokuya yemeğe karşı tiksinme var 7 gün kala da şuan da dahil olmak üzere aşırı kasıklarım ağrıyor halim kalmadı 2 düşük yaptım korkuyorum ama çokta istiyorum sizce var mudır bir hamilelik bu sırada korunmuyoruz

Selam kuzular aranıza yeni katılıyorum kızlar adetime 5 gün var ama bir 10 gün öncesinde başlayan bi mide bulantısı kokuya yemeğe karşı tiksinme var 7 gün kala da şuan da dahil olmak üzere aşırı kasıklarım ağrıyor halim kalmadı 2 düşük yaptım korkuyorum ama çokta istiyorum sizce var mudır bir hamilelik bu sırada korunmuyoruz
Yani 15gündür bulantınız varsa bence çok erken bildiğim kadarıyla yani. Yinede Allahtan ümit kesilmez. Benimde bulantım olmuştu ama adetime o zaman 10gün vardı. Testte de negatifti zaten. Bekleyin derim ben. İnşallah hayırlısı olur♥️

Öncelikle herkese merhaba.. Yeni katıldım.Bilgi almak istiyorum. 4 gün var adetime ve 2 gündür hafif miğde bulantım var. Sizce hamilelikte böle bişi olurmu başka bir belirti yok. Üşütmüşte olabilirim tabi ama cocuk istediğimiz için hamilelik olsun diye dua ediyorum. Böle bir sey yaşayan varmı ?
Mide*

Yani 15gündür bulantınız varsa bence çok erken bildiğim kadarıyla yani. Yinede Allahtan ümit kesilmez. Benimde bulantım olmuştu ama adetime o zaman 10gün vardı. Testte de negatifti zaten. Bekleyin derim ben. İnşallah hayırlısı olur♥️
Ne bileyim hem istiyorum hem de korkuyorum adete az kaldı ama bu kadar kaşık ağrısı şişkilnlik bilemedim ki kafam karıştı size sormak istedim

Ayrıca canım adetimden 10 gün önce başladı mide bulantım ama ara ara oluyor bi de aşırı baş ağrım var sabah kalkınca dikkat etsem mi umursamasam mı test için bekleyeyim mi

Ne bileyim hem istiyorum hem de korkuyorum adete az kaldı ama bu kadar kaşık ağrısı şişkilnlik bilemedim ki kafam karıştı size sormak istedim
Psikolojikte olabilir. Bende aynıyım kurup döküyorum kafamda. Bakalım ne yapacağız. İlaç vs kullanıyoröusunuz

X