Öncelikle herkese merhaba.. Yeni katıldım.Bilgi almak istiyorum. 4 gün var adetime ve 2 gündür hafif miğde bulantım var. Sizce hamilelikte böle bişi olurmu başka bir belirti yok. Üşütmüşte olabilirim tabi ama cocuk istediğimiz için hamilelik olsun diye dua ediyorum. Böle bir sey yaşayan varmı ?
2 sene olucak temmuzdabebek hayali çok kurulduğu için yaşananların hepsi genelde psikolojik.ne kadarlık evlisiniz
Benm sadece ara ara miğde bulantım oluor başka bir sey yok. 3 gun var reglı olmama 23 hazıranda olmam lazım suan hıc adwt olucagma dail bir agrı falanda yok .s inş hamileyımdirvalla bnm şuan adetime 8 gün var ve hafif mide bulantm var bizde cocuk istyorz. ama bnde baska belrtlerde var kasık ağrısı göğüslerde ağrı vs
Sizde ne gibi şeyler var acaba ?Mide bulantısı daha ileriki haftalarda olur diyorlar malesef ben de vücudumdaki şeyleri hamilelik diye yorumluyorum bekleyip göreceğiz :)
Sizde ne gibi şeyler var acaba ?
Bat ne zaman senin. Psikolojik olabilir, bende senin gibiyim hatta bir hafta olmasına rağmen test bile yaptım çünkü uyandığımda midem bulandıKasıklarımda ağrı bstmalar hissettim ağırlıklı olarak :) Ama hamile değilim sanırım
inşallah hamilesindir ama bazen vücudumuzu öyle çok dinliyoruz ki kendimizi % 100 hamile zannediyoruz psikolojikmen çok etkileniyoruz bu durumdan. çünki bende her ay o hisleri yaşıyorum ama sonuç aynı oluyor2 sene olucak temmuzda
Allah gönlümüze göre versin inş 2 laldı adet gunüme baklım neolcakBat ne zaman senin. Psikolojik olabilir, bende senin gibiyim hatta bir hafta olmasına rağmen test bile yaptım çünkü uyandığımda midem bulandıama negatif çıktı. Adetimi bekliyorum umutla.
Allah gönlümüze göre versin inşBat ne zaman senin. Psikolojik olabilir, bende senin gibiyim hatta bir hafta olmasına rağmen test bile yaptım çünkü uyandığımda midem bulandıama negatif çıktı. Adetimi bekliyorum umutla.
Evet bu konuda haklısın resmen miğde bulantısı aklımda hep scaba olcskmı die fınlıorum kndımı hep.inşallah hamilesindir ama bazen vücudumuzu öyle çok dinliyoruz ki kendimizi % 100 hamile zannediyoruz psikolojikmen çok etkileniyoruz bu durumdan. çünki bende her ay o hisleri yaşıyorum ama sonuç aynı oluyor
İnş hamilesınizdir allah gönlünüze göre versınKasıklarımda ağrı bstmalar hissettim ağırlıklı olarak :) Ama hamile değilim sanırım
Allah gönlümüze göre versin inş
Evet bu konuda haklısın resmen miğde bulantısı aklımda hep scaba olcskmı die fınlıorum kndımı hep.
en kötü huyumuzda bu işte salmak lazım ama oda olmuyor her ay sabırsızlıkla bekliyorsun ama sonu aynı işte. belim ağrır kasıklarım ağrır ( aslında psikolojik öyle hissediyorum )hah tamam ben hamileyim galiba derim ama yok. Vardır heralde onunda bir vakti zamanı ama ne zaman keşke o zamanı bilebilsekAllah gönlümüze göre versin inş
Evet bu konuda haklısın resmen miğde bulantısı aklımda hep scaba olcskmı die fınlıorum kndımı hep.
Allahım nezamn nasip ederse. Siz duydunuz mu bilmıorum ama sabh ac karnına kuru inciri kaynatıp içince hamile kalmak daha kolay oluomus sanrıkm birde siz folıkasiet kullanıomusnen kötü huyumuzda bu işte salmak lazım ama oda olmuyor her ay sabırsızlıkla bekliyorsun ama sonu aynı işte. belim ağrır kasıklarım ağrır ( aslında psikolojik öyle hissediyorum )hah tamam ben hamileyim galiba derim ama yok. Vardır heralde onunda bir vakti zamanı ama ne zaman keşke o zamanı bilebilsek
Allahım nezamn nasip ederse. Siz duydunuz mu bilmıorum ama sabh ac karnına kuru inciri kaynatıp içince hamile kalmak daha kolay oluomus sanrıkm birde siz folıkasiet kullanıomusn[onların hepsini duydum ama kullanmadım incir kürünü soğan küründen sonra öneriyorlar.ramazandan dolayı başlayamadım ben şimdi reglin gelmesini bekliyorum soğan kürüne başlamak için.kolimen çatlatma iğnesi felan kullandım olmadı. her seferinde hüsran olunca ister istemez kırılıyor hevesim.
onların hepsini duydum ama kullanmadım incir kürünü soğan küründen sonra öneriyorlar.ramazandan dolayı başlayamadım ben şimdi reglin gelmesini bekliyorum soğan kürüne başlamak için.kolimen çatlatma iğnesi felan kullandım olmadı. her seferinde hüsran olunca ister istemez kırılıyor hevesim.Allahım nezamn nasip ederse. Siz duydunuz mu bilmıorum ama sabh ac karnına kuru inciri kaynatıp içince hamile kalmak daha kolay oluomus sanrıkm birde siz folıkasiet kullanıomusn
Bekleyen testte ikinci çizgi çıkıyor canım maalesef tekrarlasana testiSalı günü gebelik testi yapmıştım. Bi kenarda duruyordu. Bugün rüyamda test yapıyordum ve iki çizgi çıkıyordu. Bende uyanıp ona baktım. Sanki hayalet bir çizgi var. Sizce geçersiz mi bu test? Yada beklediği için mi böyle oldu?