4 gün var adetime miğdem bulanıyor

Sizce hamilemiyim

• Ankete Katılan
    7

Berensema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
19
3
Öncelikle herkese merhaba.. Yeni katıldım.Bilgi almak istiyorum. 4 gün var adetime ve 2 gündür hafif miğde bulantım var. Sizce hamilelikte böle bişi olurmu başka bir belirti yok. Üşütmüşte olabilirim tabi ama cocuk istediğimiz için hamilelik olsun diye dua ediyorum. Böle bir sey yaşayan varmı ?

Öncelikle herkese merhaba.. Yeni katıldım.Bilgi almak istiyorum. 4 gün var adetime ve 2 gündür hafif miğde bulantım var. Sizce hamilelikte böle bişi olurmu başka bir belirti yok. Üşütmüşte olabilirim tabi ama cocuk istediğimiz için hamilelik olsun diye dua ediyorum. Böle bir sey yaşayan varmı ?

Mide bulantısı daha ileriki haftalarda olur diyorlar malesef ben de vücudumdaki şeyleri hamilelik diye yorumluyorum bekleyip göreceğiz :)

valla bnm şuan adetime 8 gün var ve hafif mide bulantm var bizde cocuk istyorz. ama bnde baska belrtlerde var kasık ağrısı göğüslerde ağrı vs

bebek hayali çok kurulduğu için yaşananların hepsi genelde psikolojik.ne kadarlık evlisiniz

valla bnm şuan adetime 8 gün var ve hafif mide bulantm var bizde cocuk istyorz. ama bnde baska belrtlerde var kasık ağrısı göğüslerde ağrı vs
Benm sadece ara ara miğde bulantım oluor başka bir sey yok. 3 gun var reglı olmama 23 hazıranda olmam lazım suan hıc adwt olucagma dail bir agrı falanda yok .s inş hamileyımdir

Mide bulantısı çok sık olan ve sebepleri farklı olan bir durum , sırf bu nedenle hamile olduğuzu sanmıyorum, kaldı ki bulantı 8. Haftadan itibaren olur, Allah gönlünüze göre versin

Kasıklarımda ağrı bstmalar hissettim ağırlıklı olarak :) Ama hamile değilim sanırım
Bat ne zaman senin. Psikolojik olabilir, bende senin gibiyim hatta bir hafta olmasına rağmen test bile yaptım çünkü uyandığımda midem bulandı :KK43: ama negatif çıktı. Adetimi bekliyorum umutla.

2 sene olucak temmuzda
inşallah hamilesindir ama bazen vücudumuzu öyle çok dinliyoruz ki kendimizi % 100 hamile zannediyoruz psikolojikmen çok etkileniyoruz bu durumdan. çünki bende her ay o hisleri yaşıyorum ama sonuç aynı oluyor

Bat ne zaman senin. Psikolojik olabilir, bende senin gibiyim hatta bir hafta olmasına rağmen test bile yaptım çünkü uyandığımda midem bulandı :KK43: ama negatif çıktı. Adetimi bekliyorum umutla.
Allah gönlümüze göre versin inş
inşallah hamilesindir ama bazen vücudumuzu öyle çok dinliyoruz ki kendimizi % 100 hamile zannediyoruz psikolojikmen çok etkileniyoruz bu durumdan. çünki bende her ay o hisleri yaşıyorum ama sonuç aynı oluyor
Evet bu konuda haklısın resmen miğde bulantısı aklımda hep scaba olcskmı die fınlıorum kndımı hep.

Evet bu konuda haklısın resmen miğde bulantısı aklımda hep scaba olcskmı die fınlıorum kndımı hep.

en kötü huyumuzda bu işte salmak lazım ama oda olmuyor her ay sabırsızlıkla bekliyorsun ama sonu aynı işte. belim ağrır kasıklarım ağrır ( aslında psikolojik öyle hissediyorum )hah tamam ben hamileyim galiba derim ama yok. Vardır heralde onunda bir vakti zamanı ama ne zaman keşke o zamanı bilebilsek

en kötü huyumuzda bu işte salmak lazım ama oda olmuyor her ay sabırsızlıkla bekliyorsun ama sonu aynı işte. belim ağrır kasıklarım ağrır ( aslında psikolojik öyle hissediyorum )hah tamam ben hamileyim galiba derim ama yok. Vardır heralde onunda bir vakti zamanı ama ne zaman keşke o zamanı bilebilsek
Allahım nezamn nasip ederse. Siz duydunuz mu bilmıorum ama sabh ac karnına kuru inciri kaynatıp içince hamile kalmak daha kolay oluomus sanrıkm birde siz folıkasiet kullanıomusn

Salı günü gebelik testi yapmıştım. Bi kenarda duruyordu. Bugün rüyamda test yapıyordum ve iki çizgi çıkıyordu. Bende uyanıp ona baktım. Sanki hayalet bir çizgi var. Sizce geçersiz mi bu test? Yada beklediği için mi böyle oldu?

Allahım nezamn nasip ederse. Siz duydunuz mu bilmıorum ama sabh ac karnına kuru inciri kaynatıp içince hamile kalmak daha kolay oluomus sanrıkm birde siz folıkasiet kullanıomusn[onların hepsini duydum ama kullanmadım incir kürünü soğan küründen sonra öneriyorlar.ramazandan dolayı başlayamadım ben şimdi reglin gelmesini bekliyorum soğan kürüne başlamak için.kolimen çatlatma iğnesi felan kullandım olmadı. her seferinde hüsran olunca ister istemez kırılıyor hevesim.

Allahım nezamn nasip ederse. Siz duydunuz mu bilmıorum ama sabh ac karnına kuru inciri kaynatıp içince hamile kalmak daha kolay oluomus sanrıkm birde siz folıkasiet kullanıomusn
onların hepsini duydum ama kullanmadım incir kürünü soğan küründen sonra öneriyorlar.ramazandan dolayı başlayamadım ben şimdi reglin gelmesini bekliyorum soğan kürüne başlamak için.kolimen çatlatma iğnesi felan kullandım olmadı. her seferinde hüsran olunca ister istemez kırılıyor hevesim.

Salı günü gebelik testi yapmıştım. Bi kenarda duruyordu. Bugün rüyamda test yapıyordum ve iki çizgi çıkıyordu. Bende uyanıp ona baktım. Sanki hayalet bir çizgi var. Sizce geçersiz mi bu test? Yada beklediği için mi böyle oldu?
Bekleyen testte ikinci çizgi çıkıyor canım maalesef tekrarlasana testi

X