birşey kullandın mı ilaç vs kür2 senedir tek hayalim cocuk sahibi olabilmek. Surekli deniyorum. Kim ne derse iciyorum yiyorum yapiyorum gidiyorum. Ama yok yok. Bu ay ilk kez farkli seyler hissediyorum. Agrim sizim hic birseyim yok. Ne mide bulantisi ne göğüs agrisi hic biri yok. Adet olacakmis givi belirtide yok. 4 gub geciktim. 2. Gun test yaptim negatif. Beyaz akintim var birde goguslerim cok dolgun agir geliyor tek belirti bu. 2. Gunu negatif cikip sonra pozitif olan var mi
Bende 2 senedir bekliyorum canım benimde adete 4 gün var senin günün geçmiş inşallah vardır beklemek çok yoruyor insanı ilk yıl umursamıyordum ama ikinci yıl psikolojik olarak çöktüm resmen bu konu yüzünden Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah bizleri2 senedir tek hayalim cocuk sahibi olabilmek. Surekli deniyorum. Kim ne derse iciyorum yiyorum yapiyorum gidiyorum. Ama yok yok. Bu ay ilk kez farkli seyler hissediyorum. Agrim sizim hic birseyim yok. Ne mide bulantisi ne göğüs agrisi hic biri yok. Adet olacakmis givi belirtide yok. 4 gub geciktim. 2. Gun test yaptim negatif. Beyaz akintim var birde goguslerim cok dolgun agir geliyor tek belirti bu. 2. Gunu negatif cikip sonra pozitif olan var mi
Malesef evde test yok. Nobetci eczanede cok uzak. Ancak pazartesi yaparim9 sene beklemiş biri olarak heycanını anlıyorum ..bugun de yapsaydın test hatta şimdi hemen yap
Hayir hic birsey kullanmadimbirşey kullandın mı ilaç vs kür
Insallh ikimizde guzel haberler aliriz cnm. Alahim olmayan bekleyenlere nasip etsin insallhBende 2 senedir bekliyorum canım benimde adete 4 gün var senin günün geçmiş inşallah vardır beklemek çok yoruyor insanı ilk yıl umursamıyordum ama ikinci yıl psikolojik olarak çöktüm resmen bu konu yüzünden Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah bizleri
Insallu dediginiz gibidir. Pazartesiye kadar olmazsam direk saglik ocagina gidecegimGeç döllenmedir belki. Tekrarlasana canım
inşallah istediğiniz olur hemen test yapın sabahHayir hic birsey kullanmadim
Maalesef canm bnm 17 mysti belirtileri oldu ama hala regl olamadm bekliyorum daha doktr ilacta vermedi gelsin die ole yani benimde 3 yldr olmuyo arada bole duzensizlikler oluyo aklina getirmemye calis bosver ozmn kalıyomus zaten kafaya takarsan baya bekleriz biz boyle2 senedir tek hayalim cocuk sahibi olabilmek. Surekli deniyorum. Kim ne derse iciyorum yiyorum yapiyorum gidiyorum. Ama yok yok. Bu ay ilk kez farkli seyler hissediyorum. Agrim sizim hic birseyim yok. Ne mide bulantisi ne göğüs agrisi hic biri yok. Adet olacakmis givi belirtide yok. 4 gub geciktim. 2. Gun test yaptim negatif. Beyaz akintim var birde goguslerim cok dolgun agir geliyor tek belirti bu. 2. Gunu negatif cikip sonra pozitif olan var mi
Malesed elimde test yok. Haftasonu bitmesini bekleyecegiminşallah istediğiniz olur hemen test yapın sabah
Peki doktor ne dedi size. Neden adetiniz gelmemis.Maalesef canm bnm 17 mysti belirtileri oldu ama hala regl olamadm bekliyorum daha doktr ilacta vermedi gelsin die ole yani benimde 3 yldr olmuyo arada bole duzensizlikler oluyo aklina getirmemye calis bosver ozmn kalıyomus zaten kafaya takarsan baya bekleriz biz boyle
Pko yuzundenPeki doktor ne dedi size. Neden adetiniz gelmemis.
Çıkar canım onda çıkmasa bile mutlaka kan testi vermeye çalışın inşAllah gebesinizdir5. Gun ve hala adet olmadim keske haftasonu olmasaydi. Merak ediyorum. 5 gunde idrar testinde cikar mi kizlar
Insallh cnm insallh. Yarin test alacagim. Testte pozitif cikarsa kan testi veririm.Çıkar canım onda çıkmasa bile mutlaka kan testi vermeye çalışın inşAllah gebesinizdir
canım test yapınca at bizleredeInsallh cnm insallh. Yarin test alacagim. Testte pozitif cikarsa kan testi veririm.
Test aldim ama herzamn gelen idrar yok. Heyecandan mi oldu bilmiyorum. Kac saattir idrar bekliyorum. Kac şişe su ictim yokcanım test yapınca at bizlerede
hahha olsun inşallah bebiş izin vermiyordurTest aldim ama herzamn gelen idrar yok. Heyecandan mi oldu bilmiyorum. Kac saattir idrar bekliyorum. Kac şişe su ictim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?