4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

ay cnm bnmm cookk tsk ederim desteklerin icinnn bütün tahlillerim yapıldı hiç bi sorun yok doktor yemek yemeye kaldı işin diyor. Bende bugün ilk defa 10da kahwaltı yaptım 2 dilim ekmek biraz menemen peynir çay öğlen 1.30 gibide dürüm tavuk döner kola ictim aksamada yesil fasulye we bulgur pilavı war 1-2 saate yerim. Sence nasıl beslenmem?

kızlar çok tatlısınız:) forum takipte gördüm de yazışmalarınızı dikkatimi çekti. ben 6-7 kilo vermeye çalışıyorum. ilk sayfaları okudum da ohh çikolatamı cipsimi yedim 2 bardak kola içtim falan okuyunca....:):) ahaha. garibime gitti yazayım dedim.. darısı başıma inşallah.

Bide cnm aksam yemekten sonra bunların üstüne o bisküvili mamadan mı yapıp yesem ? Birde bana kalsa ben her gün künefe yerim çok sewiorum nedense ama her gün serbetli tatlı yemenin zararı olur mu bilmem tabi ay napıcagımı sasırdım walla bi akıl werin

Beslenmen iyi ama mesela sabah kahvaltıda haşlanmış yumurtada ye.Meyve yiyemiyosan suyunu sık iç onlarda kalorili.Her öğünden sonra benim dediğim dankek çikolatalım yada ona denk başka bi çikolata ye.O mesela 38 gr ama 262 kalori yani küçük ama kalorisi çok.Bide akşam yemeğinden sonra yatmadan önce mutlaka ya benim dediklerim gibi yada o bisküvili mamayı yap ye mutlaka farkı görürsün.Bide mantı yiyebilirsen yatmadan oda kilo yapıyor okuduğuma göre ebru gündeş öyle kilo almış.Ben yapacamda üşeniyom :)).Kaç yaşındaydın canım yazdıysanda ben göremedim.

mama degilde bi tarif war ben onu cok sewiorum sütü sekeri we unu pisiriorum muhallebi gibi sonra corba kasesine dolduruorum icinede kakaolu petibör bisküvileri warya 5 tane falan onlardan kırıp atıorum karıstırıorum sıcak sıcak tadı cok güzel oluo :) bunu yesem de olur mu acaba? bu arada yasım 18 üniye gitcektim bu sene zayıflıgımdan dolayı dondurdum yaa :26:

Canım mama baya kalorili oluyor.O yüzden kısa zamanda kilo yapıyor.Ama senin yazdığında kaloriliye benziyor.Mesela sen oınun içine petibör değilde 10 tane filan bebe bisküvisi koy tadıda güzel.Hem sevdiğin şeyi yemiş olursun zorlanmazsın.Düzenli yap ama.Zaten kilo aldığını görünce gece yemeden yatamıyorsun rahatsız oluyorsun bende öyle yani:) Bide alabilirsen baskül al kontrol et devamlı ben nerdeyse günlük tartılıyorum.

merak etme bende kontrol ediorum sürekli :) zaten ben normalde geç kalkıodum bugün ilk defa erkenden kalkıp kahwaltı yaptım bakalım böle bi dewam ediyim kilo alamazsam mamalara falan baslarım.. Bide bişey daha sölemiştim böyle serbetli tatlıları her gün tüketmek sakıncalı olur mu künefeyi lokmayı tulumbayı cok sewiorum da mesela dısardan yemek yemeyide cok sewiorum pide olsun dürüm dönerler olsun hamburgerler kumpirler falan? Bunları sık tüketirsem sorun olur mu ki:26:

Kizlar bu ay yarisma degil dayanisma yapmaya karar verdik.
Yarismalarda ay sonunda kilosunu bildiren 5 kisi var.
Katilimlar siteye her zaman giremeyenler oldugu icin surekli azalmaktaydi.
Dayanisma ise yaradi valla. Masallah.

canıım senin durumlar nasıl gidiyor?? okul başladı ya ben yine yemeye başladım. sabah güzelce kahvaltımı yaptım. sonra pizza yedim, meyvesuyu içtim. sonraa azıcık ama çok azıcık çorba içtim ekmekle beraber.. hıım son olarak da karışık büyük kumpir yedim.. şimdilik bu kadar

mamaya dün geceden başladım bakalım yararı olucakmı bildiricem inş olur ya eylüle düğünüm var ve toplanmak bi 5 kilo alsm iyi olur ..yalnız zararı olamsnda gerisi önemli deil..

Valla sabahlari istahsizim.
Yarin arkadasimla kahvalti edicem, en azindan yarin duzgun bir sekilde yerim.
EVde disiplin yokki, herkes ayri saatlerde evden cikinca, farkli vakitlerde kahvalti yapiliyo,
Benimle yapan yoksa yiyemiyorum bende
Neyse, simdilik 50 kilonun altinda dusmemeye gayret ediyorum.
yaza kadar 55 olsam iyi, yetisirim insallah
Bu arada snde biraz daha kalorili yagli seyler yemeye calis yaa.
Kumpirde kalorimi varmiis Yada iyice doldur icini sosis kasar mayonez felan

aa ben de iyi yedim bugun pizza mizza diyordum :18: kumpirde kalori olmazz olurr mu??? tereyağ,sosis,kaşar,mısır ve tabikiii mayoneze bayılırım :) sen de yetişirsin ta yaza kadar kaç ay var.. her ay 1.5 kilo almaya bak bu arada tost yapıp elinde ye o zaman, oturup kahvaltı yapamıyorsan..

şimdi de atıştırdım tereyağlı pide felan

ay canım sen öyle guzel anlattın ki şu dankek i :) ben de başlıyım yemeye :) hem de rahat ooh

ay canım sen öyle guzel anlattın ki şu dankek i :) ben de başlıyım yemeye :) hem de rahat ooh
walla sen cok güzel yiosun kumpirler falan masallah diyim cnm :) ya bende dısardan yemeyi cok sewiorum hamburger olsun pideler dürümler falan cok sık yersem sakıncası olur mu ki burdan cok kişiye sordum cwp yok :26:bde sana soruyum dedm

Tosttan cok s.kildiiim. Yeni icatlar laziim.
Yaza yetisirim canim, her ay 1 kilo alsam kafii hatta :))

mamaya dün geceden başladım bakalım yararı olucakmı bildiricem inş olur ya eylüle düğünüm var ve toplanmak bi 5 kilo alsm iyi olur ..yalnız zararı olamsnda gerisi önemli deil..

benimde kısmetse eylül gibi olucak düğünüm allahtan birşey çıkmazsa tabi
1 ay sonrada nişanım var düğünü geçtim nişana kadar alabilseydim kilo ya
nişanlıklar üzerimden akıcak yine sinşr oluyorum
sözümde zor kıyafet bulmuştum üzeirme göre beğendiklerim hiç oturmamıştı üstüme
bebe bisküvim bitti şimdi o kocaman paketlerden alıcam büyük boylardan
hergün haşlanmış yumurta yemeye başladım sabahları
şimdi gidip büyük bpy tost ve halşlanmış yumurta yicem
dün akşam yatarken resmen börek yiyip yattım

Öncelikle buradaki paylaşımların acayip motive ettiğini söylemem lazım. Herkese çok teşekkürler. Sabah tartıldım, on günde 700 gram almışım çok mutluyum. Daha iyi de olabilirdi ama arada stresli günler yaşadım, ve üzüntü stres iştahımı hemen kesiyor. Az yediğim günler oldu. Kilo almamı özellikle aralarda yediğim bisküvi ve meyvelere bağlıyorum. Yemeklerde de daha çok yemeye gayret ediyorum. Ay sonuna da yaklaşık 10 gün var, inşallah 1 kilo daha alırım.
Kolay gelsin hepimize

ya ben bu ara kilo aldığımıhissediyorum ama evde tartı yok nerde tartılcam ben
siz nerde tartılıyorsunuz ?
eve tartı almam lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…