- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Canlarım öncelikle herkese merhaba bende aranızdayım.Kuzenimin spor salonu var gectigimiz yıl 3 ay düzenli giderek istedigim kiloya kavustum.Kilo almanız bir yana löp löp yag yerine sıkı bir vücuda sahip oluyorsunuz.Zamanım olsa vakit kaybetmeden baslamak istiyorum bende ama sınava hazırlandıgım icin erteledim spor salonunu.İmkanı olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Gidemeyenler icin es degerde hareketler var burada link vermem ne kadar dogru olur bilmiyorum ama internetten aratırsanız bulursunuz.Hepimize kolay gelsin :)
Meraba arkadaşLaaaar......
Ben 20 yaşındayım 165 boyundayım 49 kiLoyum
Geçen seneye kadar 42 kiLoydum aşırı zayıftım asLında ben kiLomdan pek şikayetçi deiLdim ama işte çevre....Etrafımdaki insanLardan aynı şeyLeri duymaktan bıkmıştım adeta.. İncecik beLim kopucak qibiydi.. Çubuk qibi bacakLarım vardı.. İnanın ne yaptıysam kiLo aLamıyordum. Daha doqrusu yemek yemeyi sevmiyordum.. 1 tabağı zor bitiriyodum eziyet qibiydi.Gitmediqim doktor, kuLLanmadıqım iLaç, yemediqim serum kaLmamıştı.. Stres ve moraL bozukLuqu direk mideme vuruyo ve iştahımı büyük öLçüde etkiLiyodu.
Şu an üniversite öqrencisiyim. Bu sene qerçekten kiLo aLmaya karar verdim. ve aLdım da.
Önce bi doktora qidip testLerimi yaptırdım, şikayetimi anLattım..yemek yemeyi sevmediqimi, iştahsızLıqımı.... doktor bi iştah açıcı, bikaç tane de vitamin yazdı. İştahım qercekten acıLdı. asLında biraz da psikoLojik. Hep motive ettim kendimi "kiLo aLdım, bu yediqim bana yarıyor" diyerek hep moral verdim kendime. iştahım düzeLdi yemediqim şeyleri yemeye basLadım. qeceleri kendime baLLı muzLu süt yapıp yattım, keçiboynuzu pekmezi hiç sevmezdim ama mecbur kalınca sevdim :) 1 kavonoz keçiboynuzu pekmezi alıp her sabah kaşıkladım. cebimden fındık, fıstık, badem, kaju, türü şeyleri hiç eksik etmedim. ve hiç aksatmadan kendine kendime böle bi diyet uyquladım. 1 tabak yerine 2 tabak makarna yedim. biraz zorluyo başlarda. hatta yediğimi qeri çıkartıyodum bazen. ama çıkarsam da yedim zorla.. bi müddet sonra kilo almaya başladım. hedefim 55 kilo. vazqeçmeden devam edicem inşallah.. ama unutmayınki herşeyden önce kendimizi sevmek önemli kendimizle barışık olmadımız sürece daha cok moralimiz bozuluyo ve bu sefer hiç alamıyoruz.. dediklerimi mutlaka yapın qayet basit ve doğal şeyler :)
bol kilolu qünlerrrr......sizi çok seviyorum :) :) sizde kendinizi sevin <3
Canlarım öncelikle herkese merhaba bende aranızdayım.Kuzenimin spor salonu var gectigimiz yıl 3 ay düzenli giderek istedigim kiloya kavustum.Kilo almanız bir yana löp löp yag yerine sıkı bir vücuda sahip oluyorsunuz.Zamanım olsa vakit kaybetmeden baslamak istiyorum bende ama sınava hazırlandıgım icin erteledim spor salonunu.İmkanı olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Gidemeyenler icin es degerde hareketler var burada link vermem ne kadar dogru olur bilmiyorum ama internetten aratırsanız bulursunuz.Hepimize kolay gelsin :)
canım gittiğinde kaç kiloydun v boyun kaç
birde özelden link atabilirmisin?
Ay cnm ben 2 bucuk aydir gittim bi faydasini goremedim ya yedigimi yaktim habire hep yerimde saydim gitmeseydim krsin kilo alirdimayrica o yag toplanmasi dogustan zayif olanlarda olurmus ben 2 senedir zayifim yaninonceden normal kilomdaydim doktor vucuduna esit dagilir cunku eski bi kilon wardi suan spor yapman sakincali dedi bana yani kisacasi yiyip iciceksin bol
Bol:))
teşekkür ederim canım güzel bir motive oldu bizim için gerçektenle
daha önce de söylemiştim düşünce gücü herzaman önemlşi
belkide bunu düşünceyle başardın olumlu düşünerek ama ben herzaman öyle olamıyorum maalesef
ya bide ben direk yüzden kilo alıyorum ona sinir oluyorum ya of
ya bu bebe bisküvisini sütle ben çok seviyorum yemeye doyamıyorum resmen
1 paket bitti bile siz neden sevmiyorsunuz çok lezzetl, oluyor bence
içine çokokrem koyun ben öyle yedim 1 paketi ama hala kilo almadım
Canım mesaj atamıyorum buradan yazıcam umarım sorun olmaz..boyum 1.65 gittigimde 42civarındaydım.Aynı zamanda calısıyordum ve hergün aynı saatlerde yiyordum.Hem spordan sonra iyice acıkıyorsun.Ha öyle tıka basa yemedim özellikle kilo almak degildi amacım cünkü ne yapsam hep yerimde sayıyordum bi baktım 50ye gelmisim.Bu senede düzensiz beslenince gidiverdi hic dikkat etmedim yani üzülüyorumumarım tekrar alırım bol bol yemeye calısıyorum.Bu sene vaktim olsa yine gidicem fakat yokkk Canım dedigim gibi spor salonu sahibi kuzenimdi bu yüzden rahatca amacımı belirtebildim özellikle kalca ve bacaktan almayı istiyorum diye orada yaptıgım hareketleri bir videoda gördüm yatmadan önce tekrarlıyorum ama hergün degil birer gün arayla bacakları suan biraz daha toparladım.İste buda link canım benim umarım hepimiz istedigimiz kiloya ulasırız :)
20 Dakikalık Vücut Ağırlığıyla Evde Kalça Antrenmanı / 20 Minutes Bodyweight Hip Workout ~ bodytr.com - Dailymotion videosu[/QU
canım aynen benimde istediğim tam bu kalça ve bacaktan kilo almak
spor salonuna gitmek istiyorum ama spor hocalarına söylemeyi utanıyorum açıkcası
o yüzden hep evde spor yaptım
benim basenim normalde dümdüzdü ve çok sinir oluyordum
evde squat çalıştım ve squat sayesinde biraz genişlediler
bu ara yine başladım
şimdi de senin attığın linke baktım orda da squat var ama o yarım ömelme şeklinde ben tam yere kadar oturuyordum
demek doğru yoldayım ve squat gerçekten işe yarıyor :))
şimdi diğer hareketleride uygulamaya çalışıcam
bende işyerinde çalışırken düzenli yiyordum ve spor yapıypordum eve geldiğimde ozaman bende almıştım ama işten ayrılınca hepsi geri gitti
çok teşekkür ederim cnm link için ..
Bebe bisküvisini sıcak sütün içine koydum, bildiğin hamur oldu. Dişime falan yapıştıAğızdaki o hamur tadından hiç hoşlanmıyorum, çıkarmamak için zor tuttum kendimi
Cok sewindim cnm senin adına darısı bana olsun ins:) Ay neler yiosun gün icinde nasıl basardın yardım lütfeenn:26:Maşallah katılımlar çoğalmış.Bende artık kimse bildirmiyor diye kilo bildirimi yapmıyorum.Listeyi göremedim 4.etap için bildiriyormuyuz kilomuzu.Bu yarışmayı ilk düzenleyene valla binlerce teşekkürler.Onun sayesinde motive oldum ve ömrümde ilk kez bu kadar kilo aldım.1.etapta bildirdiğim hedefime yarım kilo kaldı 47,5 oldum çok şükür.Şimdiki hedefim 50 ondan sonrada istemiyorum zaten.
Cok sewindim cnm senin adına darısı bana olsun ins:) Ay neler yiosun gün icinde nasıl basardın yardım lütfeenn:26:
hmm anladm cnm :)) peki tatlıyla aran nasıl? her gün tatlı tüketsek sorun olur mu acaba? Gün icinde ne kadar tüketiyim tatlıyı? Bide dısardan falan yemek? Ben dediğim gibi 11-12 gibi kahwaltı aksam 5 gibi falan yiorum birde. aksam 9-10 gibide ekmek arası tost falan erken kalkmadıgım icin kahwaltıyı telafi etsin diye. Bazen gün icinde tatlı falanda tüketiorum. Gecede su mamayı mı yapsam ? Birde gün icinde cok tatlı tüketip mamayı yersek zararı olur mu? Bi akıl wer lütfen ya cok zor durumdayım walla yediklerim nasıl sence :26:bu arada boyum 1.78 kilomda 37-38 arası falannCanım valla bir tek sabah kahvaltımı iyi yapıyorum.Öğlen ve akşam evde ne yaptıysam sebze yemeği v.s. yiyorum yani gün içinde çok kalorili beslenmiyorum.Bana kilo yapan gece yemek.Bebe bisküvisini bende 15 gün yedim 1,5 kilo aldım o süper kilo yapıyor.Ama bi süre sonra midem almadı bende onun yerine baktım aynı kaloride ne yiyebilirim diye ve dankek çikolatalım var onu buldum kalorisi yüksek olarak.Her gece mutlaka 2 dankek çikolatalım üstüne 1 muz.Yada akşam yemeğine makarnam varsa çok yapıyorum gece yatmadan önce yine makarna+2 dankek çikolatalım yiyorum.Bu şekilde kilo alıyorum.Ben ömrümde hiç bu kadar kilo almamıştım.40 kiloyla hamile kaldım.16 kilo aldım doğumdan sonra geri verdim.Alacağımada inanmıyordum ama burası sayesinde aldığımı görünce devam ettim.İnş.sende alırsın ama düzenli yap 1 hafta yapıpta pes etme.
ben sıcak sütle hiç denemedim sıcak sütle içemem sanırım
soğuk sütle için daha güzel oluyor
Canım mesaj atamıyorum buradan yazıcam umarım sorun olmaz..boyum 1.65 gittigimde 42civarındaydım.Aynı zamanda calısıyordum ve hergün aynı saatlerde yiyordum.Hem spordan sonra iyice acıkıyorsun.Ha öyle tıka basa yemedim özellikle kilo almak degildi amacım cünkü ne yapsam hep yerimde sayıyordum bi baktım 50ye gelmisim.Bu senede düzensiz beslenince gidiverdi hic dikkat etmedim yani üzülüyorumumarım tekrar alırım bol bol yemeye calısıyorum.Bu sene vaktim olsa yine gidicem fakat yokkk Canım dedigim gibi spor salonu sahibi kuzenimdi bu yüzden rahatca amacımı belirtebildim özellikle kalca ve bacaktan almayı istiyorum diye orada yaptıgım hareketleri bir videoda gördüm yatmadan önce tekrarlıyorum ama hergün degil birer gün arayla bacakları suan biraz daha toparladım.İste buda link canım benim umarım hepimiz istedigimiz kiloya ulasırız :)
20 Dakikalık Vücut Ağırlığıyla Evde Kalça Antrenmanı / 20 Minutes Bodyweight Hip Workout ~ bodytr.com - Dailymotion videosu[/QU
canım aynen benimde istediğim tam bu kalça ve bacaktan kilo almak
spor salonuna gitmek istiyorum ama spor hocalarına söylemeyi utanıyorum açıkcası
o yüzden hep evde spor yaptım
benim basenim normalde dümdüzdü ve çok sinir oluyordum
evde squat çalıştım ve squat sayesinde biraz genişlediler
bu ara yine başladım
şimdi de senin attığın linke baktım orda da squat var ama o yarım ömelme şeklinde ben tam yere kadar oturuyordum
demek doğru yoldayım ve squat gerçekten işe yarıyor :))
şimdi diğer hareketleride uygulamaya çalışıcam
bende işyerinde çalışırken düzenli yiyordum ve spor yapıypordum eve geldiğimde ozaman bende almıştım ama işten ayrılınca hepsi geri gitti
çok teşekkür ederim cnm link için ..
Canım bende evde yapıyordum buradaki hareketleri ve gercekten faydası oluyo rica ederimm :) evet dedigin gibi söylemeye cekiniyo insan :) Birde orada tozlar satılıyo vücut yapmak isteyenler kullanıyor genelde acaba onu kullanan var mı aramızda veya bilgisi olan?Gidip sorayım diyorum ama fırsat bulamıyorum bi türlü :/
Canım bende evde yapıyordum buradaki hareketleri ve gercekten faydası oluyo rica ederimm :) evet dedigin gibi söylemeye cekiniyo insan :) Birde orada tozlar satılıyo vücut yapmak isteyenler kullanıyor genelde acaba onu kullanan var mı aramızda veya bilgisi olan?Gidip sorayım diyorum ama fırsat bulamıyorum bi türlü :/
biliyorum canım protein tozları onlar
direk kasları şişiriyor
ama ben onları kullanmaya cesaret edemem
ekekler kullanıyor genelde ama biliyorum
vücut geliştirmek isteyen erkekler
birde vitaminleri filan var
biz onu doğl yollarlada alabiliriz
yumurta süt vb yollarla
hmm anladm cnm :)) peki tatlıyla aran nasıl? her gün tatlı tüketsek sorun olur mu acaba? Gün icinde ne kadar tüketiyim tatlıyı? Bide dısardan falan yemek? Ben dediğim gibi 11-12 gibi kahwaltı aksam 5 gibi falan yiorum birde. aksam 9-10 gibide ekmek arası tost falan erken kalkmadıgım icin kahwaltıyı telafi etsin diye. Bazen gün icinde tatlı falanda tüketiorum. Gecede su mamayı mı yapsam ? Birde gün icinde cok tatlı tüketip mamayı yersek zararı olur mu? Bi akıl wer lütfen ya cok zor durumdayım walla yediklerim nasıl sence :26:bu arada boyum 1.78 kilomda 37-38 arası falann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?