- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
sporlada kilo alabilirsin .. bende en son çare düzenli bir spora başlıcam
bi ara başlamıştım günde 2 lt su içip ağğırlık çalışıyordum bol bol bacak hareketleride ypıyordum
baya farketmişti kastan kollarım filan şişmişti ki o da beni kilolu gösteriyordu
yani sporlada kilo alınabilir kiş sanırım senin kasın eksik doktorun dediğine göre sporla beraber bol bol da parotein içerien yiyecekler ye su ve süt iç bol miktarda
ve şimdi bebe bisküvimi yemeye gidiyorum çok seviyorum diyordum ama dün sabah akşam yedim 1 günde bıktım ondan ya puff :26:
cnım bol bol yiyordum
birde ben ozamanlar bi su fabrikasında laborant olarak çalışıyordum
analiz eettiğim suyun kalanını içiyorum :)
günde 2 lt falan ki su oldukça faydalı olmuştu ozamanlar benim için
düzenli yemek yiyordum çalıştığım için..
yani saatler aynıydı ve bol bol yiyordum
arada da hep atıştırıyordum laboratuvarda
akşamları eve geldiğimde de yemek yiyordum ama öyle özel işeyler değil..
mesela beb bisküvisi süt karışımı gibi özel tariflerim yoktu evde ne yemek varsa yiyordum
ağırlık çalıştım baya şu su şişelerini kulandım 2.5 ltlik olanları
birde işyerinde çok merdiven çıkmak zorunda kalıyordum merdiven normalde basen yapar
basenlerim bile genişlemişti ki ben normalde dar kalçalıyımdır
yani çok iyi bir kıvama gelmiştim
işten ayrılınca suyu da bıraktım sporuda :))
kısa zamanda kaslarım foss diye söndü resmen
bugün yien biraz spor yaptım bebebisküvili sütümden sonra
öncesinde de bol proteinli bi kahvaltı yaptım
birşeyler yapmak bile iyi geliyor insana
birde kendinizi işe yaradığına inandırdığınız zaman gerçekten başarırız diye umut ediyorum
kısaca cnm sporlada kilo alabilirsin tabi o sporda harcadığın kaloriyi yiyerek geri almak suretiyle
bunun içinde spor salonuna gidersen zaten hocan sana ne yemen gerektiğinin listesini vericektir
bol bol haşlanbmış yumurta ye günde 2 tane ye bence ve bol bol süt iç kesinlikle tavsiye ederim
Aynen ya yapmicam bundan sonra spor falan.
Canım spor olarak ne yapıyordun o kadar 500 kalori kaybetmek için? Doktorun bırak dediyse o daha iyi biliyordur, ama bu kadar kilo kaybı olunca kaslar da erimiştir. Hafif bir şeyler yapsan günde 15 dk yürümek gibi. veya pilates de olabilir... Eski kilona dönmek istiyorsun, veya en azından bir 10 kilo almak istiyorsun tahminimce, kendini zorlamadan hareket etmek bence kolaylaştırır. İştah açar vs... Yani tüm gün evde oturunca acıkmıyorum ben. Bir de tüm masajlarına bakmaya çalıştım aklımda kalanı yazıyorum. geç kalkıyorum demişsin. Ben çok uyuyacağım zamanlarda, sabah kalkıyorum erken bir saatte, birşeyler yiyip tekrar yatıyorum. Öyle de yapabilirsin, daha çok öğün yemiş olursun. Onun dışında diğer arkadaşların da söylediği süt bebe bisküvisi ve tahin pekmez yemeni öneririm. Pekmez ben tek içemiyorum, tahinle karıştırıp ekmekle yiyorum. Daha çok kalori oluyor. Yine de sağlıklı bir alt sınıra ulşana kadar bir diyetisyene gitmeni öneririm. Senin konuşmuş olduğun spor salonundaki eğitmenler bana pek profesyonel gelmedi. Diyetisyen listeyi senin damak tadına ve yaşam tarzına göre ayarlayacaktır.
Kızlar bide bişey daha sölicem spor salonundakiler sporla yap kilon eşit olur diyor. Ama doktorum vücudun zaten cok zayıf suan spor yapman tehlikeli sen dogustan zayıf degildin sonradan werdin yani vücut yediklerini bölgesel olarak kilo yapmaz dagıtır cünkü önceki halin belliydi diyip spor yapmamı onaylamadı siz ne düsünüosunuz ? ay cok moralim bozuluo ya sabah aksam sürekli bunları düsünüyorum cıldırcam(
canım bende doktorun önerdi zannediyorum spor yapmanı
yapma ozaman doktorun yapma dediyse
senin vücudunda ozaman yağ eksiğide vardır yağ eksiği varsa zaten kasa dönüştürecek bşy bulamazsın
sen otur sabah akşam bol bol ye başkada bşy gelmiyor aklıma
bi akadaşım vardı okuldan oda çok zayıftı
babası onu bir diyetisyene götürmüştü
diyetisyen ben istesem sana 1 ayda 10 kilo aldırım demiş kıza
ama o istememişti
nasıl aldırıcaktı onu bilmiyorum ama
sen en iyisi iyi bir diyetisyene danış
ya hatta bende mi danışsam :26:
Bu bebek maması çook fena:26: Bebeğim olursa ona asla bu şeyden yedirtmeyeceğim.
Ya bu bebek mamasını yemek yiyemeyenler için mi tawsiye ediolar anlamadım :s mesela o bebek maması yerine ben o saatte oturup yemek yesem olmaz mı?
Bide kafanıza hiç bişeyi takmayın canınızı sıkıcak şeylerden uzak durun..Benimde en ufak bişeye cnm sıkılınca iştahım kapanıyo. onun için moralimi hep yuksek tutmaya caLısıyorum..
bu cok zor. Zaten bu yuzden ben kilo alamiyorum.
Ama yakinda kurtulcam bu dengesiz ruh halinden ve hedefime ulascam..
Bu arada cici bebe sevmeyenler, baska seylerde yiyebilir.
Mesela snickers. Tam bir kalori bombasi. Veya cips felan.
Yok canım yemek yiyemeyenler için değil, ekstra yemek için tavsiye ediyorlarAma onun yerine ballı süt içsek bir kase de yoğurt yesek olur gibime geliyor.
ay napıcagımı bilmiorum walla aksam yemeğinde iskender üzerinede künefe yedim. Bana spor yap dediler kaslarım erimiş çünkü sporda yapıorum ama sporda 500-600 kalori yakıorum kızlar( spor yapmazsamda vucudumda yag olarak kilo almaktan korkuorum. Doktorum da yag olmaz cünkü senin eskiden belli bi kilon wardı vücut onu ayarlar falan demişti hani dogustan zayıf olsam sonradan alsam yag olarak alabilirmişim ama ben önceden 60 kilo falandım yani normaldim bi akıl werin su spor konusunda bana (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?