4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

Peki cnm spor yaparken nasıl besleniodun ?

cnım bol bol yiyordum
birde ben ozamanlar bi su fabrikasında laborant olarak çalışıyordum
analiz eettiğim suyun kalanını içiyorum :)
günde 2 lt falan ki su oldukça faydalı olmuştu ozamanlar benim için
düzenli yemek yiyordum çalıştığım için..
yani saatler aynıydı ve bol bol yiyordum
arada da hep atıştırıyordum laboratuvarda
akşamları eve geldiğimde de yemek yiyordum ama öyle özel işeyler değil..
mesela beb bisküvisi süt karışımı gibi özel tariflerim yoktu evde ne yemek varsa yiyordum
ağırlık çalıştım baya şu su şişelerini kulandım 2.5 ltlik olanları
birde işyerinde çok merdiven çıkmak zorunda kalıyordum merdiven normalde basen yapar
basenlerim bile genişlemişti ki ben normalde dar kalçalıyımdır
yani çok iyi bir kıvama gelmiştim
işten ayrılınca suyu da bıraktım sporuda :))
kısa zamanda kaslarım foss diye söndü resmen
bugün yien biraz spor yaptım bebebisküvili sütümden sonra
öncesinde de bol proteinli bi kahvaltı yaptım
birşeyler yapmak bile iyi geliyor insana
birde kendinizi işe yaradığına inandırdığınız zaman gerçekten başarırız diye umut ediyorum
kısaca cnm sporlada kilo alabilirsin tabi o sporda harcadığın kaloriyi yiyerek geri almak suretiyle
bunun içinde spor salonuna gidersen zaten hocan sana ne yemen gerektiğinin listesini vericektir
bol bol haşlanbmış yumurta ye günde 2 tane ye bence ve bol bol süt iç kesinlikle tavsiye ederim

işte canm onların sölediği şeler makarna pilav yumurta baska hiç bişey yok bende bunları pek sewmem yumurta yerim ama haslanmıs olarak değil.. Mesela bi yeme listesi werio onu yapamıorum dısarda yiyeceğim zaman oluo listeye uyarlayamıorum öğlen 11-12 gibi yiorum aksam 4-5 gibi yiorum bide 8-9 gibi yiorum ekmek arası ws. gec kalktıgım icin kahwaltıyı telafi etsin die

Kızlar bide bişey daha sölicem spor salonundakiler sporla yap kilon eşit olur diyor. Ama doktorum vücudun zaten cok zayıf suan spor yapman tehlikeli sen dogustan zayıf degildin sonradan werdin yani vücut yediklerini bölgesel olarak kilo yapmaz dagıtır cünkü önceki halin belliydi diyip spor yapmamı onaylamadı siz ne düsünüosunuz ? ay cok moralim bozuluo ya sabah aksam sürekli bunları düsünüyorum cıldırcam (

Aynen ya yapmicam bundan sonra spor falan.

Canım spor olarak ne yapıyordun o kadar 500 kalori kaybetmek için? Doktorun bırak dediyse o daha iyi biliyordur, ama bu kadar kilo kaybı olunca kaslar da erimiştir. Hafif bir şeyler yapsan günde 15 dk yürümek gibi. veya pilates de olabilir... Eski kilona dönmek istiyorsun, veya en azından bir 10 kilo almak istiyorsun tahminimce, kendini zorlamadan hareket etmek bence kolaylaştırır. İştah açar vs... Yani tüm gün evde oturunca acıkmıyorum ben. Bir de tüm masajlarına bakmaya çalıştım aklımda kalanı yazıyorum. geç kalkıyorum demişsin. Ben çok uyuyacağım zamanlarda, sabah kalkıyorum erken bir saatte, birşeyler yiyip tekrar yatıyorum. Öyle de yapabilirsin, daha çok öğün yemiş olursun. Onun dışında diğer arkadaşların da söylediği süt bebe bisküvisi ve tahin pekmez yemeni öneririm. Pekmez ben tek içemiyorum, tahinle karıştırıp ekmekle yiyorum. Daha çok kalori oluyor. Yine de sağlıklı bir alt sınıra ulşana kadar bir diyetisyene gitmeni öneririm. Senin konuşmuş olduğun spor salonundaki eğitmenler bana pek profesyonel gelmedi. Diyetisyen listeyi senin damak tadına ve yaşam tarzına göre ayarlayacaktır.

Zaten gün içinde sürekli ewde durmam hiç bişey bulamazsam cıkar alıs weris merkezlerini gezerim yada dans ederim falan :)) spordakiler manyak resmen ya vücutcular benide öyle yapmaya calısıolar mesela pilavı lapa (yani yagsız ! ) yememi falan sölüolar makarnayıda öyle benim vücudumda hiç yağ kalmadı we ben eski kiloma dönmek istiorum nerden baksan 20 kiloya yakın eksiğim war 2 aydır spor yapıorum bi faydasını görmedim walla. Doktorumun dediği gibi yapcam 50 kilolara gelene kadar spor yok eger bölgesel fazlalıgım olursa o zaman baslarım spora ki doktor bölgesel fazlalıgın olmaz dedi cünkü eski haline gelir vucudun dedi. Bir de cok spor yapmak wucudu erkeklestirio yani omuzları falan cok genisletio güzel durmuo bi süre sonra :/

canım bende doktorun önerdi zannediyorum spor yapmanı
yapma ozaman doktorun yapma dediyse
senin vücudunda ozaman yağ eksiğide vardır yağ eksiği varsa zaten kasa dönüştürecek bşy bulamazsın
sen otur sabah akşam bol bol ye başkada bşy gelmiyor aklıma
bi akadaşım vardı okuldan oda çok zayıftı
babası onu bir diyetisyene götürmüştü
diyetisyen ben istesem sana 1 ayda 10 kilo aldırım demiş kıza
ama o istememişti
nasıl aldırıcaktı onu bilmiyorum ama
sen en iyisi iyi bir diyetisyene danış
ya hatta bende mi danışsam :26:

Son düzenleme:

Walla cnm benim gitmediğim diyetisyen kalmadı nerdeyse.. Bana bi liste werince ben stres oluorum hic yiyemiorum o saatte onu ye bu saate bunu ye falan cok sıkıcı oluo. Diyetisyenlerde en son ne bulursan ye bol bol ye dediler

Meraba arkadaşLaaaar......

Ben 20 yaşındayım 165 boyundayım 49 kiLoyum

Geçen seneye kadar 42 kiLoydum aşırı zayıftım asLında ben kiLomdan pek şikayetçi deiLdim ama işte çevre....Etrafımdaki insanLardan aynı şeyLeri duymaktan bıkmıştım adeta.. İncecik beLim kopucak qibiydi.. Çubuk qibi bacakLarım vardı.. İnanın ne yaptıysam kiLo aLamıyordum. Daha doqrusu yemek yemeyi sevmiyordum.. 1 tabağı zor bitiriyodum eziyet qibiydi. Gitmediqim doktor, kuLLanmadıqım iLaç, yemediqim serum kaLmamıştı.. Stres ve moraL bozukLuqu direk mideme vuruyo ve iştahımı büyük öLçüde etkiLiyodu.

Şu an üniversite öqrencisiyim. Bu sene qerçekten kiLo aLmaya karar verdim. ve aLdım da.

Önce bi doktora qidip testLerimi yaptırdım, şikayetimi anLattım..yemek yemeyi sevmediqimi, iştahsızLıqımı.... doktor bi iştah açıcı, bikaç tane de vitamin yazdı. İştahım qercekten acıLdı. asLında biraz da psikoLojik. Hep motive ettim kendimi "kiLo aLdım, bu yediqim bana yarıyor" diyerek hep moral verdim kendime. iştahım düzeLdi yemediqim şeyleri yemeye basLadım. qeceleri kendime baLLı muzLu süt yapıp yattım, keçiboynuzu pekmezi hiç sevmezdim ama mecbur kalınca sevdim :) 1 kavonoz keçiboynuzu pekmezi alıp her sabah kaşıkladım. cebimden fındık, fıstık, badem, kaju, türü şeyleri hiç eksik etmedim. ve hiç aksatmadan kendine kendime böle bi diyet uyquladım. 1 tabak yerine 2 tabak makarna yedim. biraz zorluyo başlarda. hatta yediğimi qeri çıkartıyodum bazen. ama çıkarsam da yedim zorla.. bi müddet sonra kilo almaya başladım. hedefim 55 kilo. vazqeçmeden devam edicem inşallah.. ama unutmayınki herşeyden önce kendimizi sevmek önemli kendimizle barışık olmadımız sürece daha cok moralimiz bozuluyo ve bu sefer hiç alamıyoruz.. dediklerimi mutlaka yapın qayet basit ve doğal şeyler :)

bol kilolu qünlerrrr......sizi çok seviyorum :) :) sizde kendinizi sevin <3

Bide kafanıza hiç bişeyi takmayın canınızı sıkıcak şeylerden uzak durun..Benimde en ufak bişeye cnm sıkılınca iştahım kapanıyo. onun için moralimi hep yuksek tutmaya caLısıyorum..

Ya bu bebek mamasını yemek yiyemeyenler için mi tawsiye ediolar anlamadım :s mesela o bebek maması yerine ben o saatte oturup yemek yesem olmaz mı?

Yok canım yemek yiyemeyenler için değil, ekstra yemek için tavsiye ediyorlar Ama onun yerine ballı süt içsek bir kase de yoğurt yesek olur gibime geliyor.

Bide kafanıza hiç bişeyi takmayın canınızı sıkıcak şeylerden uzak durun..Benimde en ufak bişeye cnm sıkılınca iştahım kapanıyo. onun için moralimi hep yuksek tutmaya caLısıyorum..

bu cok zor. Zaten bu yuzden ben kilo alamiyorum.
Ama yakinda kurtulcam bu dengesiz ruh halinden ve hedefime ulascam..

Bu arada cici bebe sevmeyenler, baska seylerde yiyebilir.
Mesela snickers. Tam bir kalori bombasi. Veya cips felan.

bu cok zor. Zaten bu yuzden ben kilo alamiyorum.
Ama yakinda kurtulcam bu dengesiz ruh halinden ve hedefime ulascam..

Bu arada cici bebe sevmeyenler, baska seylerde yiyebilir.
Mesela snickers. Tam bir kalori bombasi. Veya cips felan.

haklısın aslında illa tatlı abur cubur olmak zorundada degil ekmek arasıda olur mesela bazlama wardır bilirmisiniz bilmem ben onun icine bazen peynir bazen nutella bazende fındık ezmesi falan sürüp atıorum tost makinasına harika oluyor :)) helvada güzel oluyor birazda erio icinde hemde kalorili tavsiye ederim :)

Yok canım yemek yiyemeyenler için değil, ekstra yemek için tavsiye ediyorlar Ama onun yerine ballı süt içsek bir kase de yoğurt yesek olur gibime geliyor.

ama cnm bide söyle bişey war mesela o aksam cok yedim diyelim atıorum iskender yedin üstünede künefe gibi bi tatlı yedin zaten yeterince tatlı komasında oluosun :) bide üstüne bu bebe bisküvisi karısımını nasıl yiyebilirz acaba ? D agır gelmez mi yaw hem agır gelmesini bırak bu kadarı seyi yiyince midede yer kalmaz ayrıca ben gün icinde cok tatlı seler yersem gece yiyemem tuzlu falan yerim yiyebilirsem :)

Canlarım öncelikle herkese merhaba bende aranızdayım.Kuzenimin spor salonu var gectigimiz yıl 3 ay düzenli giderek istedigim kiloya kavustum.Kilo almanız bir yana löp löp yag yerine sıkı bir vücuda sahip oluyorsunuz.Zamanım olsa vakit kaybetmeden baslamak istiyorum bende ama sınava hazırlandıgım icin erteledim spor salonunu.İmkanı olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Gidemeyenler icin es degerde hareketler var burada link vermem ne kadar dogru olur bilmiyorum ama internetten aratırsanız bulursunuz.Hepimize kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…