4 Düğün 1 Balayı

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Eveeeet kızlar 4 düğün 1 balayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün ilk bölümü yayınlandı. Yeni evleniceklere fikir olabilir bence hazırlanmalarından düğün sonuna kadar herşey gösteriliyor.

Son düzenleme:
ılk başta bu ne ya izlemem falan dedim ama sonra hoşuma gitti. Benden geçti artık katılım falan ama izliyorum yaşım genç evlenecek çok arkadaşım var. Küçük ayrıntılar fikir oluyor.

bende beğendim açıkcası güzel bi program bence ve 2 gndr izliyorum yarında izlcem inş:)

O proğramı ben de izlemeye çalışıyorum; geç saatlerde tekrarını koyuyorlar o zaman bakıyorum. Ne nasıl oluyor o süreçte başııza neler gelebilir görmek için güzel bir proğram gibi. Ancak gidişhatı nasıl "yemekteyiz" e benzeyecek gibi. Çünkü kızlarda her şeye bir tepeden bakma "hıh" deme davranışları var. Güzellik izafi bir kavramdır; zevkler bambaşka olabilir. Birinin hayalindeki düğün, gelinlik dans seçimi bir diğerine çok banel(!) gelebilir. Bu lafı çok kullanıyorlar =)))

tesadüfen yakaladım bu programı izlemesi güzel insan başına ne gelebilir onları görüyor aksilikler flan yaşanıyor en azından önlem alınabilir,ama yarışmacılar için çok zor mesela bu hafta Ebru-süpriz düğün olanı hiç mi hiç sevmedim alsanaalsanasmile gelinler arasında yaşananlar kötü ben katılmak istemem ama izlemesi çok güzel zemuszemus

bende beğendik arkadaşlar daha 2 bölüm izledik ama nerde nasıl hatalar oluyor onları öğrenmek için iyi hatta dün akşamkinde damat arabayı süsletmeden gelmiş gelinin çiçeği yok insan o anki gerginlikle birlikte sinir olur değişik bir program inş sonu arkadaşın dediği gibi yemekteyize benzemez..

bence gelinlik saç modelleri için kendimize göre model bulabilir ben programı daha bugün keşfettim ve bayıldım bugün dügünü olan ayşenin saçına bittim yaa valla

bende izledim hatta ayşenin saçına bayıldım diyebilirim cok şıktı saçları resmini bulsamda telefonuma atp kuaförüme götrsem kaydirigubbakcemile3

Yarışmacıların hepsi bir tuhaf ! Niye oynamadınız diye sorduklarında verilen cevap ''düğün salonu'' olduğu için bna banel geliyor .Koca parasıyla görgüsüzlük yapmak bu olsa gerek...

kaydirigubbakcemile3 aman onlar biraz abartıyorlar düğün dedigin dügün salonunda olur nerde olcak her seye bahaneleri var :)) ama ben sadece sac modellerine ve gelinliklerine baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…