Mrb hanımlar açıklayacak şekilde yazıyorum.. toplam tedavi 6 kere gördüm 3. Aşilama 3 tüp bebek 5i negatif 1 pozitif tüp bebek tutan oldu onda da kalp atışı olmadı maalesef ara verdim uzun süre tekrar başladım bana bu zamana kadar ne bir histereskobi ne de embriyolarımi genetige göndericez denmedi iyi bı doktor buldum Seyit temel Ceyhan Ankara'da özel muayene yerine gidiyorum şuanlik menmunum ilk tüp bebekte 12 yumurta topladi 6si 5.gune geldi ilki taze embriyo transfer etti ettiğinin 2.gunu kanama oldu bende daha bilmiyorum cunki ilk defa yaptırıyorum normal dedi doktor bana sonuç tabiki negatif ikincisinde dondurulmus oda negatif 3.de dondurulmuş koydu cunki başkada geri kalan yoktu son umudumdu oldu ondada kalp atışı olmadı maalesef çok üzüldüm yapacak bişey yokk asilamalar zaten hiçbiri olmadı pcos hastasiiyim bu arada 4.cu tüp bebeğe başladım 18 yumurta toplandı 10nu 5.gune geldi öncesinde söylemiştik ssiz ne derseniz tamamiz hocam diye embriyo genetiği yaptık şükür iyi çıktı şuan histereskobi kaldı sadece o kadar rahim zarar gördüki .... 4.tup bebegi tutanlaar varmı aranızda 26 yaşımdayım eşimde bir sorun yok sorun bende sadece