- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 83.280
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk çocukla arasında 8 yaş olacak. Abimle aramda 10 yaş var benim mesela. Ve ben bundan çok çekmiş bir insanım.İnanın maddi açıdan sıkıntı olacağını düşünsem bende kendime derim durumun belli hayat şartları belli diye çok şükür ev kendimizin gelir de çok iyi Allah'a şükür evet şöyle durumda var bu gün iyi durumum ama yarına aynı sekilde olurmu düşmez kalkmaz 1 Allah bunun farkındayım ama ne bileyim çok istiyorum
Ne diyelim Allah gönlünüze göre versin ozamanİnanın maddi açıdan sıkıntı olacağını düşünsem bende kendime derim durumun belli hayat şartları belli diye çok şükür ev kendimizin gelir de çok iyi Allah'a şükür evet şöyle durumda var bu gün iyi durumum ama yarına aynı sekilde olurmu düşmez kalkmaz 1 Allah bunun farkındayım ama ne bileyim çok istiyorum
Amin Allah razı olsun rabbim önce ümmeti müslüman kardeşlerimizin sonra benim gönlümüzden geçen duaları istekleri hayırlı ise nasip eylesin..Ne diyelim Allah gönlünüze göre versin ozaman
Merhaba başta şunu belirteyim rabbim gönlünüze göre sağlık imanlı evlat nasip eylesin ben 3 tane çocuğum var 2 kız Bir oğlan en büyük kızım 8 yaşında 2 cisi erkek 6 yaşında 3 cusu kız 5 yaşında nasip olursa 4 cu düşünüyorum ben ilk 2 çocuğumu ovilasyon takibi ile klomen ve çatlatma iğnesi olarak gebe kaldim ilk kız olduğu için 2 ciyi erkek istiyordum ve bunu doktor beye belirttim kendiside sağolsun bu konuda yardımcı oldu çatlatma iğnesi vurdu ve yumurtanın catladigi en yoğun günü ve saati yazarak ilişki önerdi tek gün olarak çünkü sadece tek ilişki ve çatlama günü erkek bebek olma olasılığı yüksek ve şükür rabbim nasip etti doktor bey vesile oldu oğlum dünyaya geldi 4 aylıktı ve ben 3 aylık gebe olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum çünkü hep tedavi olarak gebe kalıyordum ve şimdi insallh tekrar aynı yöntem ile gebelik istiyorum oglumada erkek kardeş istiyorum hayırlısı ile..
İnanın maddi açıdan sıkıntı olacağını düşünsem bende kendime derim durumun belli hayat şartları belli diye çok şükür ev kendimizin gelir de çok iyi Allah'a şükür evet şöyle durumda var bu gün iyi durumum ama yarına aynı sekilde olurmu düşmez kalkmaz 1 Allah bunun farkındayım ama ne bileyim çok istiyorum
Eşim istiyor sadece 40 yaşına gelince diyor ben şuan 29 yaşındayım ve benim için şuan ideal 40 yaş değil..İlk çocukla arasında 8 yaş olacak. Abimle aramda 10 yaş var benim mesela. Ve ben bundan çok çekmiş bir insanım.
Ben sadece oğluma değil diğer cocuklarimida onları bunaltmadan empati kurarak belli ediyorum oğlum abi olmak istermisin kızım küçük bir kardeşin olsunmu diye ..Oğlunuz için, 1 erkek kardeş istiyormuşsunuz. Peki oğlunuza sordunuz mu ; kendisinden 7 yaş küçük bir erkek kardeş istiyor muymuş ?
Maşallah 29 yaşında mısınız bir de? Ben şok.Eşim istiyor sadece 40 yaşına gelince diyor ben şuan 29 yaşındayım ve benim için şuan ideal 40 yaş değil..
30Eşiniz kaç yaşında bu arada?
Biraz erken evlendiniz o halde. Daha çok gençsiniz çünkü. Bu yaşta 3 çocuğunuz olduğuna göre. Ya bilmiyorum tabiki hayat sizin hayatınız ama ben çocuklarımı okul çağına getirip tam ufak ufak rahata kavuşacağım sırada yeni bir bebekle uğraşmak istemezdim sanırım. Bir de eşiniz istemiyorsa baskı yapmayın derim. Sonuçta bunu her iki tarafında istemesi lazım.
Evet 18 yaşında evlendim 12 yilimiza giricezBiraz erken evlendiniz o halde. Daha çok gençsiniz çünkü. Bu yaşta 3 çocuğunuz olduğuna göre. Ya bilmiyorum tabiki hayat sizin hayatınız ama ben çocuklarımı okul çağına getirip tam ufak ufak rahata kavuşacağım sırada yeni bir bebekle uğraşmak istemezdim sanırım. Bir de eşiniz istemiyorsa baskı yapmayın derim. Sonuçta bunu her iki tarafında istemesi lazım.
Diğer 3 çocukla yaşadığın neydi. Sen zaten ilkinde anne oldun. Farkında değil misin?annelik hakkımı duygusunu benden alamaz
Cocuklariniz büyüdüğü için belki yalnız sizinle vakit geçirmek istiyordur. Tüm zamanınızı çocuklara değil de eşinize de ayırmanızi istiyor olabilir . Malesef erkekler diyemiyor40 yaşına gel öyle olsun diyor hiç mantıklı gelmiyor bana
merhaba,çok çekmek derken mesela (özel değilse merak ettim)İlk çocukla arasında 8 yaş olacak. Abimle aramda 10 yaş var benim mesela. Ve ben bundan çok çekmiş bir insanım.
+1Cocuklariniz büyüdüğü için belki yalnız sizinle vakit geçirmek istiyordur. Tüm zamanınızı çocuklara değil de eşinize de ayırmanızi istiyor olabilir . Malesef erkekler diyemiyor