4. Çocuğu istiyorum, eşim hayır diyor😔

mg2023

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
22
-2
1
Merhaba arkadaşlar söze nasıl başlasam bilemiyorum ama kısa özet geçeyim 29 yaşındayım 3 çocuğum var 2 kız 1 oğlum var 8+6+5 yaşlarında ve ben 4 'cuyu istiyorum eşim hayır diyor böyle diyince sinirden patliyorum çok zoruma gidiyor 1 değil bin tanede çocuğum olsa hepsinin yeri duygusu farklı ve bu benim hakkım diye düşünüyorum annelik hakkımı duygusunu benden alamaz bir türlü kabul edemiyorum bu konuda fikriniz nedir?

Ekonomiden dolayı öyle diyordur :)

Hiç çocuğunuz yok sandım. Ama yine de sizin fikriniz tabi.

Başlığı görünce sandım ki hiç çocuğunuz yok Allah bağışlasın 3 tane varmış zaten. Hakkınızın elinizden alındığı yok ki. Devir ekonomi devri hak verebiliyorum o yüzden adama.
Ama ben tekrardan anne olmak istiyorum ev kendimizin evet biraz borç var olması gerektiği kadar ama maddi açıdan geliri çok iyi ..

Ama ben tekrardan anne olmak istiyorum ev kendimizin evet biraz borç var olması gerektiği kadar ama maddi açıdan geliri çok iyi ..
İyi de her şey maddiyat değil ki. Kocanız demekki dördüncü çocuğun sorumluluğunu almak istemiyor. Hiç anne olmasanız anlarım da. Tepkiniz fazla abartı değil mi

Evet ama eşiniz sizle aynı düşünmüyor demek ki. Çocuklar şimdi küçük ama yaşları yakın büyüdüklerinde peş peşe üniversiteye gidecekler. Bu devirde aynı anda 4 çocuk okutmak gerçekten çok zor.

Nasıl yetişiyorsunuz? Yardımcınız var mı? Ben iki çocukla bitik haldeyim, yaşlar 10 ve 3.
İlk dogumumdan itibaren kimseden destek almadan tek başıma büyüttüm

Allah rızası için kafa bulmaya geldim de abla
Kusura bakma kardeşim ama kimse kimseye yardım etmek zorunda değil 2 normal bir sezeryan oldum 1 haftalık dikişli halimle tek başıma hem evimin işini yaptım hem çocuğa baktım çünkü çocuk yaparken kimseye güvenerek yapmadım ve kendi başımın çaresine kendim bakmak zorundayim

Alkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…