• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.Burun Ameliyatım Çok Yakında :( 3 ya da 4 kez ameliyat geçirmiş olan var mı?

Arkadaşlar merhaba;
Geçen yıl bir doktora tam 3 kez ameliyat oldum ve maalesef sonuç hüsran.
Şimdi 4.ameliyatımı başka bir doktora olacağım. Ama çok kararsızım ve korkularım var :(
Sizce olmalı mıyım? Hiç 4.kez ameliyat olan var mı aranızda? yardımcı olursanız çok sevinirim.

ah canım ben tam 3 kez amelıyat oldum 3.sü 20 gun onceydi doktorumu cok sevıyorum saolsun cok ılgılı ınsallah bu kez burnum olur artık nefes alıyorum neden tekrar oluyosun hep bu doktorlar yuzunden senı cok ıyı anlıyorum

ah canım ben tam 3 kez amelıyat oldum 3.sü 20 gun onceydi doktorumu cok sevıyorum saolsun cok ılgılı ınsallah bu kez burnum olur artık nefes alıyorum neden tekrar oluyosun hep bu doktorlar yuzunden senı cok ıyı anlıyorum
:( hiç sorma ben de neler çektim :( 1 hafta once 4.ameliyatımı oldum . ınsallah bu son olur ve guzel olur:(

İnşallah bu sefer o kadar memnun kalırsınki çektiğin tüm acıları unutursun.. Fotolarını bekliyoruz :)) inşallah herşey güzel olacak
amin inşallah çok tesekkur ederım . Ve ameliyatım uzerınden bır hafta geçti.
bu sefer cok acı cektım cok zor oldu. henuz sargılar acılmadı bır hafta sonra acılacak . ınsallah bu sefer olmustur artık cok yoruldum ve cok cektım gercekten.
ınsallah guzell olursa paylasrıım :)

bu sefer cok acı cektım cok zor oldu. henuz sargılar acılmadı bır hafta sonra acılacak . ınsallah bu sefer olmustur artık cok yoruldum ve cok cektım gercekten.

İnşallah cnm benim :) çektin ama değmiş diyeceğiz hep beraber

Nur sonucu cok merak ettim hiçbirsey yazmamışsın. umarım bu sefer istediğin gibi olmustur çok geçmiş olsun

İstanbul acı badem de Furkan şengöz e yaptırmayın kuzenimin burnunu dogram dogram etmiş göz bebekleri ni kaydirmis uzun cadı burnu yapmış kız çok korkunc hâlde çoğu mağduru tehdit edip sildiriyorlar burnu çürümeye dönmüş kızın geri dönüşü Yok magdurunu yazanada avukatına tehtid ettiriyor

İstanbul acı badem de Furkan şengöz e yaptırmayın kuzenimin burnunu dogram dogram etmiş göz bebekleri ni kaydirmis uzun cadı burnu yapmış kız çok korkunc hâlde çoğu mağduru tehdit edip sildiriyorlar burnu çürümeye dönmüş kızın geri dönüşü Yok magdurunu yazanada avukatına tehtid ettiriyor kızın burnun ucuna gaga yapmış gagayi kivirmis çenesine deyiyorburun tıkalı boğazdan konuşuyor gözlerinin biri küçük biri yukarıda kalmış çok korkunç şaka gibi ailesi perişan durumda mağduriyetini yazanlara hemen akrabalarından ayarlatip hemen kendini ovdurmeye çalışıyor aman dikkat edin yemin ederim ki çok kişi bu durumda teyzem kızın yanında duramiyor Erzurum Buhara da da çalışıyor bu doktor

İstanbul acı badem de Furkan şengöz e yaptırmayın kuzenimin burnunu dogram dogram etmiş göz bebekleri ni kaydirmis uzun cadı burnu yapmış kız çok korkunc hâlde çoğu mağduru tehdit edip sildiriyorlar burnu çürümeye dönmüş kızın geri dönüşü Yok magdurunu yazanada avukatına tehtid ettiriyor kızın burnun ucuna gaga yapmış gagayi kivirmis çenesine deyiyorburun tıkalı boğazdan konuşuyor gözlerinin biri küçük biri yukarıda kalmış çok korkunç şaka gibi ailesi perişan durumda mağduriyetini yazanlara hemen akrabalarından ayarlatip hemen kendini ovdurmeye çalışıyor aman dikkat edin yemin ederim ki çok kişi bu durumda teyzem kızın yanında duramiyor Erzurum Buhara da da çalışıyor bu doktor
Gagamı yapmış nasıl yani

Back