Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba;
Geçen yıl bir doktora tam 3 kez ameliyat oldum ve maalesef sonuç hüsran.
Şimdi 4.ameliyatımı başka bir doktora olacağım. Ama çok kararsızım ve korkularım var
Sizce olmalı mıyım? Hiç 4.kez ameliyat olan var mı aranızda? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba;
Geçen yıl bir doktora tam 3 kez ameliyat oldum ve maalesef sonuç hüsran.
Şimdi 4.ameliyatımı başka bir doktora olacağım. Ama çok kararsızım ve korkularım var
Sizce olmalı mıyım? Hiç 4.kez ameliyat olan var mı aranızda? yardımcı olursanız çok sevinirim.
bu kadar fazla ameliyat olmanın sebebi nedir? estetik kaygı mı yoksa sağlık problemi mi? 4. kez aynı doktora olmak büyük risk çünkü iyi doktorlar 2. ciye bile gerek kalmadan temiz iş yaparlar.. yinede senin kararın tabiki o doktor sorunlarını daha iyi bilebilirde. iyi düşün
Ayy hem şok oldum hem çok üzüldüm.. Foto ekle istersen beraber bakalım gereklimi deilmi.. Ben bir kere oldum doktorumdanda memnunum ama eğer sorun çıkarsa revizyonu emre ilhana olurum.. Yani sonuçta ilk ameliyatta başarısız olan bir doktora tekrar gitmem herhalde.. 3 ameliyatını yapan doktor kim? Nasıl kabul etti böyle bir şeyi yaaa?!? Beceremedin bari yapma dimi? Cnm sana çok çok geçmiş olsun.. Foto eklersen daha iyi yorum yapabiliriz
Süleyman Candan . O kadar da guvenmıstım kendısıne ama sağolsun benı çok mağdur etti!
Hala daha 4.yü yapacaktı sanki çok normalmiş gibi davranıyor bırde. en sonunda anladım yapamayacağını ve şikayet ettim.
Şimdi Ahmet torkuta olucam 10-15 güne kadar bakalım. fotoğraf yuklemeyı başarırsam yuklıycem. yeni üye oldum ,çözmeye çalışıyorum siteyi
çok teşekkür ederım bu arada. inşallah 4.amleiyattan sonra istediğime kavuşurum
Cnm sen bilirsin ama revizyon ameliyatları çok zor ve her doktorun harcı deil.. Bence sen para biriktir ve emre ilhana git.. Burun bu başka bir şeye bezemez.. Eyvah deme.. Öyle bir durum olurki artık hiç bir dr yapamaz allah korusun.. Bak ben istanbula gidemem die izmirde araştırdım, çokta memnunum ama yine diorum eğer bir sorun çıkarsa emre ilhana giderim
ya orası öyle ama bir daha tekrar para vermek o kadar para yatırmak ta koyuyo işte insana
para bırktırene kadar beklemek gerekecek yıne .
emre ılhan ne kadara yapıyor ?
ben barış çakırı duydum cok ıyı ama o da 9000'den aşağı düşmüyor
imkanım olsa dırek ona gıderım
Barış çakırda dünyaca ünlü bir doktor.. 9 diosa biriktir ona git çünkü emre ilhan daha pahalı..cnm öyle diosunda hadi daha kötü olursa? Sen 20 vereyim desende yapılacak birşey kalmazsa?? Tabikide zor. O kadar para biriktirmek kolaymı ama eyvah deme .. Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah iyi bir doktor çıkar karşına ve sende kendin için hayırlı bir karar alırsın
Amin Allah razı olsun. Çok korkuyorum ve tedirginim zaten ama bilmiyorum. Pazartesi günü kontrole gidicem .
Eğer içime sinerse amliyat günü için randevu alıcam.
Sinmezse olmıycam.
bilmiyoru ne kadar etkili olur ama dava acıcam doktora .
resmen perişan etti adam benı.
Rabbim hepimize hayırlı kararlar verdirsin. Çok teşekkür ederım tekrar.
Cnm sen bilirsin ama revizyon ameliyatları çok zor ve her doktorun harcı deil.. Bence sen para biriktir ve emre ilhana git.. Burun bu başka bir şeye bezemez.. Eyvah deme.. Öyle bir durum olurki artık hiç bir dr yapamaz allah korusun.. Bak ben istanbula gidemem die izmirde araştırdım, çokta memnunum ama yine diorum eğer bir sorun çıkarsa emre ilhana giderim
İzmir'de doktorunuz kimdi acaba?
Can kopal.. Albümüm açık bakabilirsin :)
Burnun güzel olmuş gerçekten, benim sevdiğim bir burun tipi.
Aminnn cnm amin.. Görüşmeye gidince tüm soruları sor aklındaki.. İki güzel lafa kanma.. Tmm derse garanti veriyormu düzgün bir şey yapabileceğine iyice sor.. Birisi öyle kasap çoktı diye hepside öyle deil.. İnşallah bu doktor adam gibi adamdırda iyi bir iş çıkartır.. İnsan sağlığını ticaret gibi görenleride allaha hava ediyorum.. Yaz görüşmeden çıkınca
Aminnn cnm amin.. Görüşmeye gidince tüm soruları sor aklındaki.. İki güzel lafa kanma.. Tmm derse garanti veriyormu düzgün bir şey yapabileceğine iyice sor.. Birisi öyle kasap çoktı diye hepside öyle deil.. İnşallah bu doktor adam gibi adamdırda iyi bir iş çıkartır.. İnsan sağlığını ticaret gibi görenleride allaha hava ediyorum.. Yaz görüşmeden çıkınca
doktorumla gorustum bu hafta ameliyat oluyorum . Allahın ıznıyle güven verdı. inşallah dualarla gırecegım ameliyata .