iyi de arkadaslar bir annenin cocugu icin endiselenmesi de dogal degil mi? cirkin lsa omur boyu cile cekecek olan bebek. ben en cok bu yuzden takmistim oglumun kusurunu. ama simdi gozume guzel geliyor. ileride onu sevecek kiza da guzel gelir heralde diyorum
cok fazla ustune variyorsunuz. anneligi sorgulamaya kalkmak falan . simdi bir de yazdiklarindan dolayi banlanacak iyice uZulecek. esi uzse hamile kadin bu kadar uzulur mu diye adama veristirirsiniz. ama sizin yaptiginiz cok mu farkli?
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
arkadaşlar neden böyle kötü olumsuz yorumlar yaptınız anlamadım ben anneliğim bile sorgulanmış. ben deneyimi olan annelerden fikir almak istedim sadece doğduğunda benziyord yada benzemiyordu. tabiki çirkin olsada canımdan bi parça yani böyle açıklamalar yapmama bile gerek yok. burda böyle aşalayıcı şeyler yazıldığından heberim yoktu fikir alışverişi yapılıyor sanıyordum. şuan 33 haftamdayım üzmeyin beni lütfen yanlış anlamayın.
ben de pazartesi detaylı yaptırdım 5.5 aylık bebek neye benzeyecek allah aşkına kuruntu etme. Bizimkinin de burnu kocamandı hatta dur fotosunu koyayım sana, içimden geçiriyordum bu burun kime benziyor acaba böyle diye doktor biz sormadan söyledi. Şuan da bebeğinizin burnu büyük görünüyor daha şişlikler var estetik ameliyatından çıkan biri gibi düşünün dedi. Doktora herkes soruyormuş bizimkinin burnu niye böyle patlıcan gibi diye adamcağız da biz sormadan söyledi saolsun. Endişe edilecek bişi yok ama dudakları aynı babasının ki gibi bizimkinin.
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş sen nasıl çirkin diyorsun bebeğine. Olur mu öyle şey. Minicik ağzı yüzü var hayvanların yavruları bile ne kadar güzel oluyor bu bi de insan yavrusu. Deme öyle şey, günah ayol
Eki Görüntüle 996895 Eki Görüntüle 996896
ahhaaha sana da ayrı güldüm alemsin
Allah akıl fikir versin sana mucize gelmiş sen yok burnu kemerli ağzı büyük diye hayıflanıyorsun. Yazık bebeğe ki senin gibi bi anneyle büyüyüp senden eğitim alacak.
bebeği olmayan arkadaşlar acısını benden çıkardı bu sabah malesef.
İnsan ister istemez merak ediyor ama hiç alakası yokmuş neyse kineyse hanımlar ben gayet masumca yazdım bçok şeyide açıkladım bunu yaşayan biçokta anne olmuş gördüğünüz gibi. bu benim mutsuzluğum falan dgıl dünyanın en çirkin bebeğı benım olsa nolur benım o ya ötesi varmı canımdan parça bunu en iyi ben hissediyorum emin olabilirsiniz cok az zamanım kaldı çok şükür sağlıklı yawrum bu önyargılarınızla nereye kadar düşündünüzmü hiç nerelere çektiiz hamile bir kadını bukadar üzmek bılemiyorum alaha havale ediyorum ne çirkinliğim kaldı ne kötü anneliğim. bebeği olmayan hamımlar hamile biri olarak çok içten dua ediyorum allahım sizlere nasip etsin inş. anlamaya çalısıyorum nediyim baska herkese tesekkurler alacagım gercek cvpları aldım. hiç almamam grekenlerıde aldım saolun.
O bebek şimdi 11 yaşına girecek ve ortaokula gidiyor.İnsan ister istemez merak ediyor ama hiç alakası yokmuş neyse kibenim de birinde yaratık gibiydi. Bu şekilde endişesi olup da forumu kontrol eden anne adayları içiniz rahat olsun diye yazmak istedim kimse de cevap vermemiş
nasil buldun da hortlarttin 11 yillik konuyu?İnsan ister istemez merak ediyor ama hiç alakası yokmuş neyse kibenim de birinde yaratık gibiydi. Bu şekilde endişesi olup da forumu kontrol eden anne adayları içiniz rahat olsun diye yazmak istedim kimse de cevap vermemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?