4 boyutlu ultrason da cinsiyet yanılması olur mu??

BERISMERVOS

💕💕İki Prenses Annesi💕💕
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
213
48
13
30
13 haftalıkken pipisini gösterip erkek dedi doktorum sonra başka doktora gitim 15 hftalıkken 4 boyutlu ultrasonda oda erkek ddi bidahaki kontrolumde 18 haftalıkken ilk doktoruma gittim bu sefer ilk kız ddi sonra yok erkek dedi gene pipisini gösterdi bu sefer kafam karıştı bidahaki hafta tekrar gittim yani 19 haftalıkken bu sefer bacakları kapalıydı ama ben gördüm net kız ddi dayanamadm dger doktora gittim 4 boyutludan bakan oda net erkek gene dedi kafam cok karışık kız mı erkek mi anlamadm 4 boyutluda yanılma olur mu olmuyorsa dger doktorum nie kız net ddi??

Son düzenleme:
Yanılma payı vardır illaki ama 4 boyutlu da imkansız çok özür ama o zaman mesleği bıraksın yani...

11 haftalikken erkek demisti doktorum erkek olarak doğdu:))

Sizin baya değişikmis bi kiz bi erkek sürekli değişiyor ama cogunluk erkek demiş doktorlar o yüzden erkektir bence

11 haftalikken erkek demisti doktorum erkek olarak doğdu:))

Sizin baya değişikmis bi kiz bi erkek sürekli değişiyor ama cogunluk erkek demiş doktorlar o yüzden erkektir bence
4 boyutlu olan iki gidişimdede erkek dedi ama dger normal ultrason olan doktor 13 haftalıkken yuzde 90 erkek ddi bacak arasını gösterdi 17 haftalıkken bacakları kapalıyken kesin kız dedi açınca yok yok erkek dedi sonraki gdişimde 18 de gene kapalıydı bacakları net kız ddi ve bacak arasını net gördum ddi anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…