• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 4 aylık yeğenim kafasını sürekli sol tarafa yatırıyor.bilgisi olan anneler yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nehirim99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
43
0
36
Bursa
konuyu nereye açacağımı ilemediğim için ve acil fikrinize ihtiyacaımız olduğu için bu öüme konu açtım bilgisi olan anneler lütfen fikrinize çok ihtiyacıız var..4 aylık yeğenim tüm testlerden geçti çk şükür hiç bir sağlık problemi yok ama kafasını tam dik tutamıyor ve sürekli sol tarafa yatık şekilde..o kadar akıllı ve hareketliki ama bu durum 4 üncü ayında olmasına rağmen kafasını sürekli yana yatık yatması çok panik yaptıryor..bilgisi olan anneler yorularınızı bekliyorum..ayrıca bakışlarda kafasını çeirmede hiç bir sorun yok tek sorunumuz kafasını yana yatık tutması

yeğeninin kafasını tam tutamamasında bi sorun yok bence çünkü daha çok küçük.ayrıca yan yatması normal ama hep aynı tarafa yatmamalı onu arada ters tarafa çevirip sırtına küçük bi yastık koymalısınız destek olması içinn:emir_bebek::emir_bebek:

benim kızımdada vardı ben panik etmedikçe herkes söylerdi onun tersine yönlerdir olur biter hiç bişe olmaz allahın izniyle

Benim de teyzemin arkadaşının çocugunda bu sorun vardı hep başını yana yatırıyordu; baya doktor gezdiler neden yana yatırıyor diye ilk başta ona da sağlıklı hiç bir problem yok diyorlardı; tam net bilmiyorum ama bebeğin gözleriyle ilgili bir sıkıntısı varmış ve cisimleri yan görüyormuş düzeltebilmek için de başını yan yatırıyormuş.

cnm 4 aylık daha başını dik tutamayabilir bu normal. benim kızımda hep öne eğerdi, boynu bükük diye dalga konusu olmuştu aile içinde. doktordan bi sonuç yoksa öyle rahat ediyor demektir bence, yakında kaldırır inşallah çok takmayın derim

benim oğlumda 6 aylık olana kadar öyleydi fizik tedavi ve ortopedi doktoruna gittik hiçbir sorun yok dediler anne karnında sürekli aynı yöne yattığı için o tarafa alışmış bu yüzden boynundaki kaslarda biraz kısalma olmuş.Ama kesinlikle küçükken dikkat etmek lazımmış yoksa boynu o şekilde kalır dediler.ama biraz egzersiz yapmamızı söylediler.yatırırken sürekli diğer tarafa yatırdım ben hep destek koydum diğer tarafına ve çenesinden tutup diğer tarafa çevirerek 10 dk egzersiz yaptık.emekler gibi yere yatırıp kafasın diğer tarafına yere oyuncak koyup diğer yöne bakmasını sağladık.birde boynuna yumuşak hareketlerle masaj yaptık çok şükür egzersizler işe yaradı.şimdi hiçbir sorunumuz kalmadı.sizede geçmiş olsun.bir an önce düzelir inşallah..

Back