4 aylık kızımda şaşılık

yenianne07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
51
4
1
24
4 aylık kızımın bazen sağ gözü bazende sol gözü içe doğru kayıyor
Bilgisi olan veya bu durumu yaşayan var mı acaba

Benim kızımda da kucukken oluyordu. Göz doktoruna götürdüm. Normal dedi. 6 aya kadar geçer dedi. Geçmezse sıkıntı ama genelde geçiyor. Biraz daha bekleyelim normal şu anlık dedi. Geçti bizim sonra

Benim oğlum 10 aylık hala gecmedi goturmedigimiz yer kalmadı 2 yaşına kadar düzelir diyorlar bazen oyun için yapıyorlar dedi doktoru oğlum sürekli yapmıyor arada yapıyor oyun olarak yapıyor dedi tabi ben hepsine götürdüm doktorların gecemzse gözlük başlarız dedi umarım dzuelir bekliyoruz

Benim oğlumda da vardı annem ısrar etti diye gittim bebeklikte oluyor dediler gerçektende geçti ama şaşı bakması ile gözünün kayması farklı şeyler bakarken kayıyorsa yine bir doktora görünün içiniz rahat etsin

Benim oğlum da öyleydi, özellikle birşeye odaklaninca şaşı gibi oluyordu ilk 6 ayı net vardı da ne zaman geçmişti hatirlayamiyorum, 1 yaşına geldiğinde geçmişti bundan eminim sadece.

Benim oğlum 10 aylık hala gecmedi goturmedigimiz yer kalmadı 2 yaşına kadar düzelir diyorlar bazen oyun için yapıyorlar dedi doktoru oğlum sürekli yapmıyor arada yapıyor oyun olarak yapıyor dedi tabi ben hepsine götürdüm doktorların gecemzse gözlük başlarız dedi umarım dzuelir bekliyoruz
Gözünde numara kaç çıkıyor.14 aylık oğlum hala var

Geçer diye düşünüyorum. Yinede güzel bir göz doktoruna götür istersen.
İnanırmısın benim kızımın gözü 1 buçuk yaşına kadar şaşı gibi geliyordu.
Özel ve devlet olmak üzere bir sürü doktora götürdüm. En son götürdüğüm doktor; sen bu kızın gözünü zorla şaşı yapacaksın demişti 😅

Geçer diye düşünüyorum. Yinede güzel bir göz doktoruna götür istersen.
İnanırmısın benim kızımın gözü 1 buçuk yaşına kadar şaşı gibi geliyordu.
Özel ve devlet olmak üzere bir sürü doktora götürdüm. En son götürdüğüm doktor; sen bu kızın gözünü zorla şaşı yapacaksın demişti 😅
Doktora gittik daha küçük olduğunu 6. Ayda gelmem gerektiğini söyledi birde burun kökü genişmiş bundan kaynaklı da olabilir demişti

Back
X