Çocuk Hastalıkları 4 aylık kızım amipli dizanteri oldu......yardımmmmmmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
evt geçii rahstsızlıklar hamdolsun. Bizm kıza damardan da ilacı vermeyi beceremiyoruz i.kaç oldu dmar yolu kayıyor yani içinde plastik iğne büzülüyor.daha 3defa verdik 3undede hrrseferinde damt yolu açıldı delik deşik oldu yavrucak.ayy ağızdanda almıyor naparsak artık..

Ben üstüme karıştırıyorum veya şırınga ile veriyordum tabiki zorla. Şimdi nasıl bebis

Aslında bende geçen sefer denemiştim ama öyle bile ağzındn çıkrmıştı. Dünden buyana baklım düzenli gidiyor ilaçlar elinde takılı kelebek uzerinede çorap geçirdim:) sanki daha iyi uyuyor gibi ishalde azaldı gibi.bilemiyorum geçen Bi defa yine böyle ishali artttı hızırsuzluğu sonra birden duruldu ama ilaçsız falan diyorum acaba ilaçmı fyda veriyor yoksa kendiliğindenmi geçiyor. Sizin bebeğiniz nasıl sğlığı sıhhati? Kaç çocuk var?

Benimde oğlum geçen ay yine ishal oldu ağrısı sancısı olmayınca panik yapmadım ama 2 hafta sürdü diyebilirim sonra kendiliğinden geçti çok şükür. Nedenini hala bilmiyorum yani her ishali dizanteriye bağlama mak lazım. Benim 11 yaşında ve 8 aylik 2 oglum var. Sizinde sanırım 2 kiz

Allah bağışlasın maşallah 11yaşında buyutmuşsunuz bayağı.benimde 5 yaşında bi kızım var.rabbim onları korusun.doğru her ishal dizanteri değidir.bence benimki amipte değil.dizanteride kusma ateş oluyomuş bizde yok.kaka yine aynı kanda var puhtı pıhtı sanki .yoruldum snki..

Evt aslında ağızdan almak dha iyiyimiş ama bizmki almadığı için aynı ilacı yani flagyl damardan veriyoruz aynınhesap yani.bakalım şifa Allahtan..

Evt aslında ağızdan almak dha iyiyimiş ama bizmki almadığı için aynı ilacı yani flagyl damardan veriyoruz aynınhesap yani.bakalım şifa Allahtan..
Bize doktor ayrıca ishali kesmek için zinco bağırsak düzenleyici olarak reflor verdi flajy kestikten sonra bir süre daha kullandirdi

O ilaçlar sanırım bağırsak düzenleyici.bize vermedi ama.huzursuzluk devam..

Mrb canım kusura bakma şimdi gördüm msjını.bebeğim 15tane serum yedi dmardan.geçen hafta bitti 2gun sonra tahlil yapıldı negatif hepsi.kaka sayısı azaldı rengide değişti ama yine huzursuz ve kan devm ediyor.dun gastrolojiye gittik Diyarbakır a.tetkikleri istedi kanda alerji testrleri istedi kakada idra radukten madde istedi ben amip antijeni söyledim onuda istedi.sadece dun gaitade radulten madde çıktı oda negatif.diğer kan ozelillkle 10gun sonra çıkar dedi sonuca gıre konuşuruz gerekirse kolonoskopi gerekebilir dedi.ben 1buçuk aydır diyet yaptığımıda söyledim alerji maması verdi dene dedi.ama içmiyor kızım asıl biberonu reddiyor .bilmiyor hayırlısı Allahtan.

Tıpatıp yaşadığım tüm sorunları yaşıyorsun. Sanırım verdiği mama neocate . Benimde oğlum biberon almadı. Ben pirinç unu maması yaptım sabah akşam mamayi içine koyarak yedirdim alisti

Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz.neocateyi almdı deyince progamin as.yi verdi.ax önce ikinci denememi yaptım sadece 10ml içti ağlayarak.sanki bana bu acıyı yaşatma nolur beni emzir der gibi nazlu nazlı ağlıyor.içim bi tuhaf oldu.bendemi öyle yapsam acaba şifa niyetine dr pekmez yada meyve püresiyle verebilirsiniz dedi zaten deneme aşaması.nasıl yapıyorsun bende yapayım pirinç unu belki biraz kilo alır. Buarafa amip antijen negatif çıktı çok şukur bide şu alerji işini atlatırsak..

Mamayı veremiyorum.pirinç ununa tatlandırıcı ne katıyordun acaba?
Sadece su ve pirinç unu kaynatiyorum şu muhallebi si yapıyorum. Soğuyunca içine neocate mama koyuyorum ilk günler yadirgaya bilir ama alışıyor. Doktor bana vanilya aroması koy demişti. Ama benim asıl problemim biberonalmamasiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…