- 30 Temmuz 2015
- 144
- 49
- 18
- 40
evt geçii rahstsızlıklar hamdolsun. Bizm kıza damardan da ilacı vermeyi beceremiyoruz i.kaç oldu dmar yolu kayıyor yani içinde plastik iğne büzülüyor.daha 3defa verdik 3undede hrrseferinde damt yolu açıldı delik deşik oldu yavrucak.ayy ağızdanda almıyor naparsak artık..Evet neler okumadimki kafam karmakarışık olmuştu o dönemde . Bende oğlumu hastanede yatırdığım da kaç yerinden serum bağlandı. Üzülüyorsun onları görünce ama hastalığı geçip gittikten sonra unutuyorsun onları. İnşallah biran evvel sende bebis te rahatlarsıniz. Sonuçta geçici rahatsızlıklar çok şükür.
Ben üstüme karıştırıyorum veya şırınga ile veriyordum tabiki zorla. Şimdi nasıl bebisevt geçii rahstsızlıklar hamdolsun. Bizm kıza damardan da ilacı vermeyi beceremiyoruz i.kaç oldu dmar yolu kayıyor yani içinde plastik iğne büzülüyor.daha 3defa verdik 3undede hrrseferinde damt yolu açıldı delik deşik oldu yavrucak.ayy ağızdanda almıyor naparsak artık..
Sütümü sağıp karistiriyordumBen üstüme karıştırıyorum veya şırınga ile veriyordum tabiki zorla. Şimdi nasıl bebis
Yeni gördüm mesajını hala kanlı ve mukuslu ama dediğim gibi biz günde 3 kez 8 saat ara ile kullandık ilacı ve götürdüğüm her doktorda bu şekil verdi ilacı. Şimdi nasıl pekiBu sabahki
Bize doktor ayrıca ishali kesmek için zinco bağırsak düzenleyici olarak reflor verdi flajy kestikten sonra bir süre daha kullandirdiEvt aslında ağızdan almak dha iyiyimiş ama bizmki almadığı için aynı ilacı yani flagyl damardan veriyoruz aynınhesap yani.bakalım şifa Allahtan..
O ilaçlar sanırım bağırsak düzenleyici.bize vermedi ama.huzursuzluk devam..
Tıpatıp yaşadığım tüm sorunları yaşıyorsun. Sanırım verdiği mama neocate . Benimde oğlum biberon almadı. Ben pirinç unu maması yaptım sabah akşam mamayi içine koyarak yedirdim alistiMrb canım kusura bakma şimdi gördüm msjını.bebeğim 15tane serum yedi dmardan.geçen hafta bitti 2gun sonra tahlil yapıldı negatif hepsi.kaka sayısı azaldı rengide değişti ama yine huzursuz ve kan devm ediyor.dun gastrolojiye gittik Diyarbakır a.tetkikleri istedi kanda alerji testrleri istedi kakada idra radukten madde istedi ben amip antijeni söyledim onuda istedi.sadece dun gaitade radulten madde çıktı oda negatif.diğer kan ozelillkle 10gun sonra çıkar dedi sonuca gıre konuşuruz gerekirse kolonoskopi gerekebilir dedi.ben 1buçuk aydır diyet yaptığımıda söyledim alerji maması verdi dene dedi.ama içmiyor kızım asıl biberonu reddiyor .bilmiyor hayırlısı Allahtan.
Yazdıklarım gelmedi sanırım sana merak ediyorum ne yaptığınızı bebis nasıl olduMamayı veremiyorum.pirinç ununa tatlandırıcı ne katıyordun acaba?
Sadece su ve pirinç unu kaynatiyorum şu muhallebi si yapıyorum. Soğuyunca içine neocate mama koyuyorum ilk günler yadirgaya bilir ama alışıyor. Doktor bana vanilya aroması koy demişti. Ama benim asıl problemim biberonalmamasiydiMamayı veremiyorum.pirinç ununa tatlandırıcı ne katıyordun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?