- 30 Temmuz 2015
- 144
- 49
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cnm merak ediyorum sonuçlarını bilgilendirirsen sevinirim. Kilo alamadı demişsiniz bu arada benim oğlumda alması gereken aylarda ishali yüzünden alamamıştı. Sonradan toparliyorlar canını sıkmaDun 10kez yaptı.geceden beri saat başı kalkıyor.demekki bi rahatsızlığı var.şimdiki kakyı eşim yine goturdu bakalım ne çıkacak .
canım pozitif çıktı bu seferde şimdi hastanedeyiz damar yolu çıkacak tedavi başlanacak eğer varsa amip temizlenecek. Buarafa üşüttükte bbeşi sabahtan beri burnu akıyor hırlıyor.herşey snki üst üste geliyor.gerçi ilaç nezlesinede iyi gelir. Şu illet denen amip varsada ngeçsin artık .inş sonuç alırız bu sefer.yaa canım inş öyle mi diyorsun kilo konusunda.hep sınırda alıyor.toparlayamadı bi turlu kendini.Allah büyüktür..Anladım cnm merak ediyorum sonuçlarını bilgilendirirsen sevinirim. Kilo alamadı demişsiniz bu arada benim oğlumda alması gereken aylarda ishali yüzünden alamamıştı. Sonradan toparliyorlar canını sıkma
canım pozitif çıktı bu seferde şimdi hastanedeyiz damar yolu çıkacak tedavi başlanacak eğer varsa amip temizlenecek. Buarafa üşüttükte bbeşi sabahtan beri burnu akıyor hırlıyor.herşey snki üst üste geliyor.gerçi ilaç nezlesinede iyi gelir. Şu illet denen amip varsada ngeçsin artık .inş sonuç alırız bu sefer.yaa canım inş öyle mi diyorsun kilo konusunda.hep sınırda alıyor.toparlayamadı bi turlu kendini.Allah büyüktür..
canım bugün seruma başladık.sabah yine kanlı bi bez oldu ne kanı anlmadım yaa sadece süt ve süt ürünleri yemiyorum.dr başka bişey de demedi açıkçası işimede geliyor ne amipi kondurabiliyorum ne alerjiyi sanki senin durumun gibi geçeçek gidecek gibi geliyor. Ama huzursuz bebeğim emmdikten sonra gecede olsa hemn gazlanıyor tedirgin oluyo.sanki kendine yaramayan bişey içiyor gibi. Pronayak oldum iyice acaba diyorum biryandan da çatlak kanımı suruyorum melhemi.sanki yol alamicakmışım gibi geliyor..Anladim cnm ama biz dizanteri ilacını 8 saatte bir veriyorduk yani günde 3 kez. 60 derecede yıkıyorum ön yıkamasına deterjanla birlikte sirkede koyuyorum. Tabiki çok iyi anlıyorum 3 ay gözlerimden yaş kafamda sorular eksik olmadı. Allah beterlerinden saklasın. Bir şekil geçecek bu illet kalbini ferah tut duzeldigi zamanda süt allerjisi olup olmadığını arastirirsiniz inşallah.
canım bugün seruma başladık.sabah yine kanlı bi bez oldu ne kanı anlmadım yaa sadece süt ve süt ürünleri yemiyorum.dr başka bişey de demedi açıkçası işimede geliyor ne amipi kondurabiliyorum ne alerjiyi sanki senin durumun gibi geçeçek gidecek gibi geliyor. Ama huzursuz bebeğim emmdikten sonra gecede olsa hemn gazlanıyor tedirgin oluyo.sanki kendine yaramayan bişey içiyor gibi. Pronayak oldum iyice acaba diyorum biryandan da çatlak kanımı suruyorum melhemi.sanki yol alamicakmışım gibi geliyor..
canım bugün seruma başladık.sabah yine kanlı bi bez oldu ne kanı anlmadım yaa sadece süt ve süt ürünleri yemiyorum.dr başka bişey de demedi açıkçası işimede geliyor ne amipi kondurabiliyorum ne alerjiyi sanki senin durumun gibi geçeçek gidecek gibi geliyor. Ama huzursuz bebeğim emmdikten sonra gecede olsa hemn gazlanıyor tedirgin oluyo.sanki kendine yaramayan bişey içiyor gibi. Pronayak oldum iyice acaba diyorum biryandan da çatlak kanımı suruyorum melhemi.sanki yol alamicakmışım gibi geliyor..
Anladım aynı oğlumun kakasi gibi mukuslu .bir süre daha kullanın bakalım düzelme olacakmiValla tam bilmiyorum nasıl.kusura bakma bi ekleyeyim.tecrubelerinizden faydalnayım.sanki bazen mukuslu bazen nokta nokta.
Evet neler okumadimki kafam karmakarışık olmuştu o dönemde . Bende oğlumu hastanede yatırdığım da kaç yerinden serum bağlandı. Üzülüyorsun onları görünce ama hastalığı geçip gittikten sonra unutuyorsun onları. İnşallah biran evvel sende bebis te rahatlarsıniz. Sonuçta geçici rahatsızlıklar çok şükür.Anne sütünün fazla gelmesi başlığı altında bende böyle bilgiler okudum.benim sutum çok değil ama sanki hızlı akıyo fışkırıyo sulu.bu durumda onu rahatsız ediyor.doğduğundan bu yana bu durum böyle .tek gosumu asla bi seferde bitiremiyor.istemiyo ağlıyo.bende uykuda veriyorum.acaba gaz ıluşa oluşa az ve sık eme eme bağırsklrı tahriş edip kan mı oldu diye de düşünüyorum bazen. Aman dedğin gibi bunlar bilgi kirliliği oluyor aklımız dahada karışıyor. damar yolu her seferinde tıkanıyor dun akşam diğer kolundan açtırdık verdirk serumu.sabah olmadı tıkanmış yine . heralde acile gideriz .galiba yine delik deşik olacak yavrum.ah bi ağızdan alsaydı bunları çekmezdk.durumu aynı gibi zaten sadece iki defa aldı serum.