Çocuk Hastalıkları 4 aylık kızım amipli dizanteri oldu......yardımmmmmmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Dun 10kez yaptı.geceden beri saat başı kalkıyor.demekki bi rahatsızlığı var.şimdiki kakyı eşim yine goturdu bakalım ne çıkacak .
 
Dun 10kez yaptı.geceden beri saat başı kalkıyor.demekki bi rahatsızlığı var.şimdiki kakyı eşim yine goturdu bakalım ne çıkacak .
Anladım cnm merak ediyorum sonuçlarını bilgilendirirsen sevinirim. Kilo alamadı demişsiniz bu arada benim oğlumda alması gereken aylarda ishali yüzünden alamamıştı. Sonradan toparliyorlar canını sıkma
 
Anladım cnm merak ediyorum sonuçlarını bilgilendirirsen sevinirim. Kilo alamadı demişsiniz bu arada benim oğlumda alması gereken aylarda ishali yüzünden alamamıştı. Sonradan toparliyorlar canını sıkma
canım pozitif çıktı bu seferde şimdi hastanedeyiz damar yolu çıkacak tedavi başlanacak eğer varsa amip temizlenecek. Buarafa üşüttükte bbeşi sabahtan beri burnu akıyor hırlıyor.herşey snki üst üste geliyor.gerçi ilaç nezlesinede iyi gelir. Şu illet denen amip varsada ngeçsin artık .inş sonuç alırız bu sefer.yaa canım inş öyle mi diyorsun kilo konusunda.hep sınırda alıyor.toparlayamadı bi turlu kendini.Allah büyüktür..
 
 
En azından ne olduğunu anladık. Hastaneye yatmaniz senin açından biraz zor olur ama çocuk açısından iyi olur kendini çabucak toparlar inşallah. Suda kaybetmiştir vücudu verilen serumla dengeler en azından. Çıktığınızda biseyi kalmaz inş. Eminim dikkat ediyorsundur ama ben yinede söyleyim. Su yoluyla bulaşıyor bu illet. Ben çamaşırlarını yüksek ısıda yıkıyorum ve makine gözüne sirke de koyuyorum. Bu illeti bir yüksek sıcaklık birde sirke öldürüyor
 
Canım benm ilgin için çook teşekkürler.beni en iyi sen anlıyosundur zaten.yok yatış vermedi geçen sefer tam içirwmidiğimizi düşünerek daha garanti olsun diye dr damar yolu açtırdı sbah akşam flagl verilecek.daha ilaçları almadık.bende hastanede git gel mahvoldum.eşimle kızm okulda.nezlesnidw söyledim onun içinde serumuna bi ilaç verdi. Serum diyorum heralde serumdr.acilde yaptırtsınız kısa sürüyor dedi.karşı komşu dr ona rica edicem evde takılması için.yaa evt öyle diyorlar yüksek ısı gerekmiş mesela kaç detcede yıkıyodun.inş bu sefer aklanırız bu illetten de hiç bişeye gerek kalmaz ne diyete ne dr a.
 
Anladim cnm ama biz dizanteri ilacını 8 saatte bir veriyorduk yani günde 3 kez. 60 derecede yıkıyorum ön yıkamasına deterjanla birlikte sirkede koyuyorum. Tabiki çok iyi anlıyorum 3 ay gözlerimden yaş kafamda sorular eksik olmadı. Allah beterlerinden saklasın. Bir şekil geçecek bu illet kalbini ferah tut duzeldigi zamanda süt allerjisi olup olmadığını arastirirsiniz inşallah.
 
canım bugün seruma başladık.sabah yine kanlı bi bez oldu ne kanı anlmadım yaa sadece süt ve süt ürünleri yemiyorum.dr başka bişey de demedi açıkçası işimede geliyor ne amipi kondurabiliyorum ne alerjiyi sanki senin durumun gibi geçeçek gidecek gibi geliyor. Ama huzursuz bebeğim emmdikten sonra gecede olsa hemn gazlanıyor tedirgin oluyo.sanki kendine yaramayan bişey içiyor gibi. Pronayak oldum iyice acaba diyorum biryandan da çatlak kanımı suruyorum melhemi.sanki yol alamicakmışım gibi geliyor..
 
 
 
Bir ara sonuçta bebis te ishal geçti ve 3 gündür tekrar başladı degilmi. Demekki yeme düzenini degistirmedigin halde yeniden sancılı ishal oldu. Amip olduğunu düşünürsek ilaca daha yeni başladın birkaç gün sabretmelisin etkisini göstermesi için. Sancıları bitecek kaka sayısı düşecek olursa amip olduğunu anlariz
 
Evt öyle anlaşırlır heralde.bakacaz inş. Kan ne durumda olur bilmiyorum ama..
 
Valla tam bilmiyorum nasıl.kusura bakma bi ekleyeyim.tecrubelerinizden faydalnayım.sanki bazen mukuslu bazen nokta nokta.
 

Eklentiler

  • wp_ss_20160519_0001.png
    323 KB · Görüntüleme: 1.443
İnşallah sizkigibide geçer gider.peki sütunuz nasılsı hızlı geliyomıydu sulumuydu? Acaba sutumuz gaz yapıp tam sindirilmedipi için rengi şekli değişiyormu
 
O dönemlerde iştahsız olduğu için hızlı gelen sütte bırakıyordu emmeyi. Bende biryer de okumuştum anne fazla şekerli tuketirse bebekte o ilk gelen sıvı sütü sadece alırsa bu tip sorunlar gosterebiliyormus. Ama bunları okumakla sadece aklım daha da çok karıştı. O yüzden ilacın etkisini göstermesini beklemelisin . Bugün nasıl bebis ?
 
Anne sütünün fazla gelmesi başlığı altında bende böyle bilgiler okudum.benim sutum çok değil ama sanki hızlı akıyo fışkırıyo sulu.bu durumda onu rahatsız ediyor.doğduğundan bu yana bu durum böyle .tek gosumu asla bi seferde bitiremiyor.istemiyo ağlıyo.bende uykuda veriyorum.acaba gaz ıluşa oluşa az ve sık eme eme bağırsklrı tahriş edip kan mı oldu diye de düşünüyorum bazen. Aman dedğin gibi bunlar bilgi kirliliği oluyor aklımız dahada karışıyor. damar yolu her seferinde tıkanıyor dun akşam diğer kolundan açtırdık verdirk serumu.sabah olmadı tıkanmış yine . heralde acile gideriz .galiba yine delik deşik olacak yavrum.ah bi ağızdan alsaydı bunları çekmezdk.durumu aynı gibi zaten sadece iki defa aldı serum.
 
Evet neler okumadimki kafam karmakarışık olmuştu o dönemde . Bende oğlumu hastanede yatırdığım da kaç yerinden serum bağlandı. Üzülüyorsun onları görünce ama hastalığı geçip gittikten sonra unutuyorsun onları. İnşallah biran evvel sende bebis te rahatlarsıniz. Sonuçta geçici rahatsızlıklar çok şükür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…