- 30 Temmuz 2015
- 144
- 49
- 18
- 40
canım burdaki yazında test negatif çıktı demişsin deri testimiydi bebeğin kaç aylıktıSüt allerjisi testi yapildi sonuc negatif. Cok antibiyotik kullanmaktan bagirsak florasi tamamen bozulmuş. Ilaci 12 gundur biraktik reflor ve zinco kullaniyorum. Ama maalesef kotu kokulu kaka ve bazen siyaha yakin kaka yapiyor. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Bu konuda beni aydinlatirmisiniz cok ihtiyacim var
Zaten en büyük sıkıntı ne olduğunu ve nerden başlayacağını bilmemek. Oğlum 1 aylık ti dizanteri teşhisi kondu 4 aylıkti biz ara ara hala ilaç kullanıyorduk hastanede 5 günde yattı ama düzelmedi kaka rengi kokusu ve sayısı. Çocuk Gastro ya götürdüm muhtemelen hicbirzaman dizanteri olmamış dedi. Anne sütü allerji testi yaptırdı kanda. Negatif çıktı ama olabilir dedi. İlacı bozulan mahvoldu bağırsak florasindan biraktirdi. Diyet başlattı bana. Ama sadece süt ürünlerine karşı değil fıstık yumurta dana etinide yeme dedi. Kakasi 2ay sonra tamamen düzeldi. Ama ben 1 ay kadar önce bu allerji olayına inanmadığım için tıp Fak. Götürdüm. Orda kandan tekrar baktılar negatif çıktı. Sütlü mama (milupa bebelac) 2 gün boyunca denemeli verildi gözlem altında bişey olmadı ve şimdi bende oda yiyoruz süt ürünleri. Yani allerjide değildi.
Aman çok şukur atlatmışsınız.tabi insanın omrunden omur gidiyor ama .Bugün drla konuşumaya gittim,butun derdimi tekrardan anlattım,o da yarın gel tekrardan butun tetkikleri yapalım dedi(tabi ilçe hastanesinde nekadar derinlemesine gidilir tartışılır) gaitada tekrardan amip mikrobu çıkarsa damardan ilaç verilecekmiş.diyete devam,amipse ilaca devam ,çatlaksa kreme devammmm....amip antijen burda bakılmıyormuş.
Bebek huzursuz 3gundır arttı yine ishali bi ara durmuştu 3yafa 4 bezdi şimdi 7-8bezw çıktı.şuan kucağımda sancılı ve gazlı bişekilde 8.kakasını yapıyorSizde atlatirsiniz inş. En kısa zamanda peki şuan bebisin durumu nasıl günde kaç defa yapıyor ve sancılı mi yapiyor
kanlı ishale diyolar.gerçi benimli sadce amip çıkıyor.dizanteri ne çok iyi bilmiyorum.Ampili dizanteri ne ki?
Cok gecmis olsun. Doktorlar korkulacak birsey yok diyorsa iciniz ferah olsun.
Anladım cnm çok geçmiş olsun geçecek insallh hepsiBakalım eşim bu kakayı götürdü.nee çıkacak?hem yarınki dr için hazır olur bu sonuç.
Him tsk. ALLAH sifalar versin bütün hastara.kanlı ishale diyolar.gerçi benimli sadce amip çıkıyor.dizanteri ne çok iyi bilmiyorum.
Âmin..Him tsk. ALLAH sifalar versin bütün hastara.
Amin.Anladım cnm çok geçmiş olsun geçecek insallh hepsi
Amin cnmHim tsk. ALLAH sifalar versin bütün hastara.
Şöyle biseyde var her tahlilde amip kisti cikmayabiliyormus. Siz imkanınız varsa tekrar yaptırın. Eğer gerçekten değilse ya allerji bir durum yada iltihaplı bir durumdur. Kaka sayısında da artış yoktur insallahSonuçların hepsi negatif çıktı..bişey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?