- 26 Aralık 2016
- 872
- 666
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Internette bazi yerlerde 3 4 aylik yazınca şaşırdım bende açıkçası ya.İsmine tepki ilerleyen aylarda diye biliyorum
Ya çok teşekkür ederim icim rahatladı, Allah hepimizin evladına saglik versin sosyal medyada o kadar bilgi dolanıyor ki artık ne dogru ne yanlış bilmiyorumİsme tepki için çok erken değil mi? Benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere ama tepki vermiyor ismine tabi prematüre benim kızım ama yine de erken bence. Diğer seslere tepkisi var sizinki gibi
Cok teşekkürlerBenim kızımda 4 aylık öyle keyfine göre davranıyor isme tepki için erken sadece seslere tepki verebilir. Özellikle ismi değil burada geçen dönüp bakma veya tepki verme
Cok teşekkürler ♡İsme tepki 1 yaş diye biliyorum en geç. Endişelenmeyin daha yeni keşfediyor. Şuanda sese tepki verir.
Benim kızım 24 ekim doğumluCok teşekkürlersizin kızınız da mı ekim dogumlu
Oy minnnnoş, benim yavrumda 14 ekim ♡ sizinki akrep bebek demek kiBenim kızım 24 ekim doğumlu
Ay evet benim ki akrep benim doğum günümde 2 Ekim bende teraziyim ve adaşız bu arada isminiz damla galibaOy minnnnoş, benim yavrumda 14 ekim ♡ sizinki akrep bebek demek ki
Ismimiz ve burcumuz ayni ben de teraziyimAy evet benim ki akrep benim doğum günümde 2 Ekim bende teraziyim ve adaşız bu arada isminiz damla galibaSağlıkla büyüsünler . Endişe etmeyin bazen bende endişeleniyorum ayına göre şunu yapmadı bunu yaptı diye ama bence biz acele ediyoruz her bebişin gelişimi kendine özel keyfini çıkaralım bu tatlı dönemlerinin
Ay interneti sormayın ne yazsam otizm belirtileri cart curt Allah korusun çok girip okumakta iyi değil bir arkadaşım çocuk konusunda bazen cahillik mutluluktur demişti çok bilmekte iyi değilIsmimiz ve burcumuz ayni ben de teraziyiminternet çağının da zehiri bu sanırım bilgi zehirlenmesi, mutlu ve sağlıklı bir çocuk olsunlar biz de mutlu sağlıklı olalım inşAllah kızınız ve size uzun güzel bir ömür diliyorum adasım ve burçdasım
Ben de aynı kanıdayım cahillik mutluluk kesinlikle, amin çok teşekkürlerAy interneti sormayın ne yazsam otizm belirtileri cart curt Allah korusun çok girip okumakta iyi değil bir arkadaşım çocuk konusunda bazen cahillik mutluluktur demişti çok bilmekte iyi değilamin inşallah adaşım bebişinizle mutlu sağlıklı ömrümüz olsun
Daha çok küçük annesiSelamlar kızlar, bebeğim yere koyduğumda veya stoke koyduğumda uzun uzun bakışıyoruz benimle hatta agu guguk yapıyor ama ben bazen ona adı ile sesleniyorum asla bakmıyor. Hapsuruk ve oksurme sesine tepki veriyor hatta maalesef ağlıyor ama ismine tepki yok normal mi?
Cok teşekkürler ve konudan bağımsız nick name bayıldımDaha çok küçük annesibenimki 7 aylık daha yeni yeni ismine tepki veriyor
Aldığım 672735372. İltifat bu konuda teşekkürlerCok teşekkürler ve konudan bağımsız nick name bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?