4 aylık kız bebişim sesime bakmıyor ve yüzüme yaklaşınca utanır gibi kafasını sağa sola çeviriyor

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
872
666
103
Selamlar kızlar, bebeğim yere koyduğumda veya stoke koyduğumda uzun uzun bakışıyoruz benimle hatta agu guguk yapıyor ama ben bazen ona adı ile sesleniyorum asla bakmıyor. Hapsuruk ve oksurme sesine tepki veriyor hatta maalesef ağlıyor ama ismine tepki yok normal mi?

İsme tepki için çok erken değil mi? Benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere ama tepki vermiyor ismine tabi prematüre benim kızım ama yine de erken bence. Diğer seslere tepkisi var sizinki gibi

Benim kızımda 4 aylık öyle keyfine göre davranıyor isme tepki için erken sadece seslere tepki verebilir. Özellikle ismi değil burada geçen dönüp bakma veya tepki verme

İsme tepki için çok erken değil mi? Benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere ama tepki vermiyor ismine tabi prematüre benim kızım ama yine de erken bence. Diğer seslere tepkisi var sizinki gibi
Ya çok teşekkür ederim icim rahatladı, Allah hepimizin evladına saglik versin sosyal medyada o kadar bilgi dolanıyor ki artık ne dogru ne yanlış bilmiyorum

Benim kızımda 4 aylık öyle keyfine göre davranıyor isme tepki için erken sadece seslere tepki verebilir. Özellikle ismi değil burada geçen dönüp bakma veya tepki verme
Cok teşekkürler sizin kızınız da mı ekim dogumlu

Oy minnnnoş, benim yavrumda 14 ekim ♡ sizinki akrep bebek demek ki
Ay evet benim ki akrep benim doğum günümde 2 Ekim bende teraziyim ve adaşız bu arada isminiz damla galiba Sağlıkla büyüsünler . Endişe etmeyin bazen bende endişeleniyorum ayına göre şunu yapmadı bunu yaptı diye ama bence biz acele ediyoruz her bebişin gelişimi kendine özel keyfini çıkaralım bu tatlı dönemlerinin

Ismimiz ve burcumuz ayni ben de teraziyim internet çağının da zehiri bu sanırım bilgi zehirlenmesi, mutlu ve sağlıklı bir çocuk olsunlar biz de mutlu sağlıklı olalım inşAllah kızınız ve size uzun güzel bir ömür diliyorum adasım ve burçdasım

Ay interneti sormayın ne yazsam otizm belirtileri cart curt Allah korusun çok girip okumakta iyi değil bir arkadaşım çocuk konusunda bazen cahillik mutluluktur demişti çok bilmekte iyi değil amin inşallah adaşım bebişinizle mutlu sağlıklı ömrümüz olsun

Ben de aynı kanıdayım cahillik mutluluk kesinlikle, amin çok teşekkürler

Daha çok küçük annesi benimki 7 aylık daha yeni yeni ismine tepki veriyor

Bebeğiniz aguladığı için tahmin ediyorum 5 aylık filan mı eğer öyleyse daha minicik 1 yaşında belli oluyor böyle şeyler geneldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…