• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık gebeler bakarmısınızz <3

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Kızlar 16.cı haftama girmek üzereyim ve karnım belirginleşmeye başladı normalden biraz fazla cünkü boyuma göre zayıftım simdi bikaç kilo aldım tabi :) sabah karnımın sol tarafı biraz yukardaydı ve sertti sanırım bebeğim o taraftaydı bu ayda olupta bebeğini dışardan hafifte olsa görebilen varmı bu sabah çok farklıydı benim için..Allah herkese tattırsın bu duyguları inşallah

Gecen hafta 128 gramdı bakalm önümüzdeki hafta kaç gram olacak.. Belkide bn görmek istediğimi gördüm ama ne bileyim bi taraf yumuşak bi taraf sert ve yüksekteydi 1 aya kadar daha belirgin olacaktr sanırım ilk hamileliliğim diye sanrm bu sabırsızlığım :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

merhaba hanımlar gebeliğimin 11, haftasındayım ve zor geçiriyorum sizde istifralar ne adar zaman sürdü sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder cümlemizin inşallah

Ben de minyon ve zayıfım 18 haftalık gebeydim benim de karnım öyle çok tatlı oldu :) iç karın küçük olunca mi ne daha çabuk belirginleşiyormus öyle bişey duymuştum bilmem.tatlı duruyor :)

Bir de bişey soracam ya yazdım ama cevap verenler olmadi.ben 3 lü test yaptırdım.degerler kaç olmalı biliyor musunuz
Benim afp 75.
Beta hcg 12956
Eu3 0.807
Abo kan tayini A rh pozitif

Back
X