Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet artık az alacaka zaten benim bebeğim 8 aylık 6. Ayından beri kilosu aynı boyuna gitmiş massallah boyu uzunmu olacak acaba benim oğlan 6. Ayda 66 cm idiMerhabalar 4 aylık olmamıza 4 gün var ..son günlerde bebeğim diş sıkıntısından çok az emiyor ..bugün dr da kilosu 6900 ve boyu 63.5 cm kadar olmus ..sizlerin nasıl acaba kilo boy bu ay sadece 500 gr almışız dr 300-500 gr arası normal dedi aetık az alırmış
Öyle mi dr normal dedi boyuna ama bilmyorım ki ..hiç aynı aylarda bebekle karşılaşmadım bilmiyorum inanın .6.ayda bizim de öyle olur sanki 66-67 gibiEvet artık az alacaka zaten benim bebeğim 8 aylık 6. Ayından beri kilosu aynı boyuna gitmiş massallah boyu uzunmu olacak acaba benim oğlan 6. Ayda 66 cm idi
Yok yok kilo boy normal zaten 4. Ayda benim bebeğimde 600 Gr almıştı o ay bebeklerde bı atak oluyor mama meme reddi yemiyorlar resmen o yüzden kilo alışları az oluyorÖyle mi dr normal dedi boyuna ama bilmyorım ki ..hiç aynı aylarda bebekle karşılaşmadım bilmiyorum inanın .6.ayda bizim de öyle olur sanki 66-67 gibi
Benim oğlum da kilo almamış görünüyor, açıkçası doktora götürmek istemiyorum bunun icin, emmesi de iştahı da güzel ama çok hareketli ondan mi acaba diyorum, sen doktora götürdün mu cnm kilo almadığı içinEvet artık az alacaka zaten benim bebeğim 8 aylık 6. Ayından beri kilosu aynı boyuna gitmiş massallah boyu uzunmu olacak acaba benim oğlan 6. Ayda 66 cm idi
Yok goturmedim zaten aylık 500 Gr almaları yeterli ilk başlarda zaten 6. Aydan sonra iyice azalıyor yok denecek kadar 30 Gr falan alıyorlarBenim oğlum da kilo almamış görünüyor, açıkçası doktora götürmek istemiyorum bunun icin, emmesi de iştahı da güzel ama çok hareketli ondan mi acaba diyorum, sen doktora götürdün mu cnm kilo almadığı için
İlk 6 ay minimum 600 gr almali demisti bizim dr ama bilemiyorum her dr farkli tabiMerhabalar 4 aylık olmamıza 4 gün var ..son günlerde bebeğim diş sıkıntısından çok az emiyor ..bugün dr da kilosu 6900 ve boyu 63.5 cm kadar olmus ..sizlerin nasıl acaba kilo boy bu ay sadece 500 gr almışız dr 300-500 gr arası normal dedi aetık az alırmış
Benim oğlum ilk 6 ay çok güzel aldı kilo, bu ay almaması şaşırttı, kendi tartimla tartiyorum geçen ayla aynı görünüyor, yengem çocuk hastanesinde çalışıyor en az 300 400 almalı deyince acaba diyorum götürsem miYok goturmedim zaten aylık 500 Gr almaları yeterli ilk başlarda zaten 6. Aydan sonra iyice azalıyor yok denecek kadar 30 Gr falan alıyorlar
İlk 6 ay için gecrli bu zaten sonrasida çok çok az alırlar yada almazlar bile sonucda hareketleniyorlar bebeğim inanılmaz hareketli aksma kadar durmaz nasıl kilo aldın bu çocuk ama yemeğini yer massallah yesinde kilo alıp almaması önemli değil ben yediğini bileyim yeter 6. Ayda kontrol ile 8. Aydaki kontrlde kiloları aynıydı ama yeemek yiyor çok takıntı yapmamak lazım kilo işini dediğim gibi yesin yeter zaten çok hareketlenince kilo bile verebilirler bu çocuklar emekliyor kalkıyor yürüyor koşuyor sonuçdaBenim oğlum ilk 6 ay çok güzel aldı kilo, bu ay almaması şaşırttı, kendi tartimla tartiyorum geçen ayla aynı görünüyor, yengem çocuk hastanesinde çalışıyor en az 300 400 almalı deyince acaba diyorum götürsem mi
Doğru söylüyorsun cnm ama işte diyorum acaba Allah korusun hasta falan da mi almıyor kilo, ama öyle olsa iştahı az olur herhalde, benim paşa da inanılmaz hareketli hiç durmuyor bide yer yemez kaka yapıyor hemenİlk 6 ay için gecrli bu zaten sonrasida çok çok az alırlar yada almazlar bile sonucda hareketleniyorlar bebeğim inanılmaz hareketli aksma kadar durmaz nasıl kilo aldın bu çocuk ama yemeğini yer massallah yesinde kilo alıp almaması önemli değil ben yediğini bileyim yeter 6. Ayda kontrol ile 8. Aydaki kontrlde kiloları aynıydı ama yeemek yiyor çok takıntı yapmamak lazım kilo işini dediğim gibi yesin yeter zaten çok hareketlenince kilo bile verebilirler bu çocuklar emekliyor kalkıyor yürüyor koşuyor sonuçda
Ya massallah ne güzel yiyormuş hareketli çocuk zaten zor kilo alır hiç durmuyorlarki pıtır pıtır geziniyorlar ortalikds arkadaşımın bebeği var aşırı tombul ama çocuk 8 aylık olacak daha ne dönmeyi biliyor ne kendi başına oturabiliyor hiçbirsey yapmıyor çocuk sadcee yatıyor hareketli olmaları iyidir boşver herşeyi hızlı öğreniyorlar hem tombul olup sadece yatacagina hareketli olup zayıf olsun bencrDoğru söylüyorsun cnm ama işte diyorum acaba Allah korusun hasta falan da mi almıyor kilo, ama öyle olsa iştahı az olur herhalde, benim paşa da inanılmaz hareketli hiç durmuyor bide yer yemez kaka yapıyor hemen
Çok şükür hem yiyor hem hareketli, aslında benimki de tombik ama durmuyor hiç yerinde, hatta diyoruz zayıf olsa napar acaba gün boyu kollarından tutup yürütüyoruz, kıpır kıpır hepYa massallah ne güzel yiyormuş hareketli çocuk zaten zor kilo alır hiç durmuyorlarki pıtır pıtır geziniyorlar ortalikds arkadaşımın bebeği var aşırı tombul ama çocuk 8 aylık olacak daha ne dönmeyi biliyor ne kendi başına oturabiliyor hiçbirsey yapmıyor çocuk sadcee yatıyor hareketli olmaları iyidir boşver herşeyi hızlı öğreniyorlar hem tombul olup sadece yatacagina hareketli olup zayıf olsun bencr
6. aydan sonra kilo almasa sorun olmaz diye birşey yok . Bir aylık bir durumsa dişten ya da hastalıktan olabiliyor. Ama lütfen Takip edin 10 -15 gün kadar daha, hala kilo almıyorsa lütfen doktora götürün. Hastalık vs durumu hariç 1 yaşına kadar da 300-400 gram almalı her ay . Benim bebeğim yaşına gelecek ve hala ayda 400-500 gr alıyor .Benim oğlum ilk 6 ay çok güzel aldı kilo, bu ay almaması şaşırttı, kendi tartimla tartiyorum geçen ayla aynı görünüyor, yengem çocuk hastanesinde çalışıyor en az 300 400 almalı deyince acaba diyorum götürsem mi
300 gram civarı aldi, zaten istahinda bi sıkıntı yok ama aşırı hareketli bide maalesef çok az uyuyor bence onun da etkisi var6. aydan sonra kilo almasa sorun olmaz diye birşey yok . Bir aylık bir durumsa dişten ya da hastalıktan olabiliyor. Ama lütfen Takip edin 10 -15 gün kadar daha, hala kilo almıyorsa lütfen doktora götürün. Hastalık vs durumu hariç 1 yaşına kadar da 300-400 gram almalı her ay . Benim bebeğim yaşına gelecek ve hala ayda 400-500 gr alıyor .
ek gıdaya gecmeye calısıyorum hala tadımlık dereceden yukarı cıkamadık. yanı bi ogun sunu verdım dıyemedım hıc. kıyas tabıkı yapmam yapılmamalı da beklentım bu yonde dıyım. ( 7aylık) arkadsımın cocugu bı tabak yıyor mama ya da püre ya da corba .. benımkı 1 kasık. e halıyle o ayda 750 gr aldı bız 200.. sımdı dr un soylemıne gore aktarayım. eger yıyor ıstahı da ıyı guzel uyuyor kılo almıyorsa genetık olabılır. diş cıkarma atak donemı hastalık gıbı duraksadıgı bı ay olabılır dedi. ama benım cocugum kontrol edılmesı gereken gruptaymıs. evet 300 400gr almalıymıs kılosu eger saglıklıysa cok onemlı degıl gerıleme yoksa persentil egrısınde cıddı dusus yoksa sorun olmuyor dedı. sadece emıyor arada begendıgı seylerı kabul edıyor. yenı yenı açıldı dıyım. toparlıycaz ınsallah:) 1 dişi cıktı 2. cıkmaya calısıyor gozukuyor. kılo alımı bu ay 300 gr. ama 6 aya gelene kadar 1 kılo aldı sureklı sonra bı yavasladı. koronaydı sunnettı o yuzdendır dedık .. (9. ayında kan verıcez bakalım parmaktan bakıyolarmıs kaldı 15 gun .S )yanı bence bu ay kılo alımı degıscek benım kuzumun. kan degerlerınde bı dusukluk cıkmazsa guzel ılerlerız kızmetse:)300 gram civarı aldi, zaten istahinda bi sıkıntı yok ama aşırı hareketli bide maalesef çok az uyuyor bence onun da etkisi var
Benim oğlum da güzel yerdi ama su sıra diş sıkıntısından azaldı iştahı, 2 tane çıktı dişimiz, uyku düzeni de gitti iyice l, zaten çok uyumuyordu,bence oğlumun az kilo almasının sebebi uyku,bende kıyaslamak istemiyorum ama oğlumdan 10 gün büyük bebeği olan arkadaşm var anlatıyor, akşam 8 de yatıyormus sabah 7 ye kadar uyuyormus, benimki en fazla 9 10 saat uyurdu şu sıra 8 saate düştu,persentil olarak kilo alımı çok düşmedi bizimkinin maşallah tombis zaten bende bekliyorum 9 ay kontrolünü, ama nasıl kan vericez bakalım, zormuş parmaktanek gıdaya gecmeye calısıyorum hala tadımlık dereceden yukarı cıkamadık. yanı bi ogun sunu verdım dıyemedım hıc. kıyas tabıkı yapmam yapılmamalı da beklentım bu yonde dıyım. ( 7aylık) arkadsımın cocugu bı tabak yıyor mama ya da püre ya da corba .. benımkı 1 kasık. e halıyle o ayda 750 gr aldı bız 200.. sımdı dr un soylemıne gore aktarayım. eger yıyor ıstahı da ıyı guzel uyuyor kılo almıyorsa genetık olabılır. diş cıkarma atak donemı hastalık gıbı duraksadıgı bı ay olabılır dedi. ama benım cocugum kontrol edılmesı gereken gruptaymıs. evet 300 400gr almalıymıs kılosu eger saglıklıysa cok onemlı degıl gerıleme yoksa persentil egrısınde cıddı dusus yoksa sorun olmuyor dedı. sadece emıyor arada begendıgı seylerı kabul edıyor. yenı yenı açıldı dıyım. toparlıycaz ınsallah:) 1 dişi cıktı 2. cıkmaya calısıyor gozukuyor. kılo alımı bu ay 300 gr. ama 6 aya gelene kadar 1 kılo aldı sureklı sonra bı yavasladı. koronaydı sunnettı o yuzdendır dedık .. (9. ayında kan verıcez bakalım parmaktan bakıyolarmıs kaldı 15 gun .S )yanı bence bu ay kılo alımı degıscek benım kuzumun. kan degerlerınde bı dusukluk cıkmazsa guzel ılerlerız kızmetse:)