Mrb arkadaslar bebegim. 4 aylik oldu emmedi biboran mamasi kulaniyom aptamil pree veriyom ama cok az iciyor 60 ml zar zor iciyor uykuda vereiyom acaba sizinkiler bir seferde kac ml iciyorlar. Bende artik ek gidaya basladim kasik mamalari veriyom ve meyve suyu veriyom. Yogurt versem erkenmi daha pureler felan yardimci olurmusunuz
benimde 4,5 aylık kızım var 2,5 aylıkken başladı yemek problemimiz.anne sütüde istemiyor mamada istemiyor.günlerce ağladım bu çocuk neden yemiyor diye.ama alıştım artık uykusunda besliyorum.uyanıkken kesinlikle yemiyor. 60-90-120 değişiyor duruma göre.iştahsız bebek büyütmek çok zor gerçekten.yemediği içinde kilo alamıyor doğal olarak.ben başlamadım daha ek gıdalara.5. ayını bitirmesini bekliyorum ozaman başlayacağım.internetten çok araştırma yaptım.bir liste yaptım kendime göre.
kaşık maması (sütlü pirinçli)
1-2 hafta sonra meyve suyu (elma-havuç-armut)
1-2 hafta sonra meyve püreleri
1 hafta sonra sebze çorbaları (patates-havuç-kabak- pirinç ve mevsimine göre sebze çeşitleri
1 hafta sonra yoğurt
tabiki yeni bir ek gıda verirken diğerlerinede devam edilecek.sonra hepsini bir güne sığdıracak şekilde bir plan yapacağım.inşallah bunları yer diye dua ediyorum.inşallah senin bebişinde yer:)allah yardımcımız olsun