Evet latifecim otuttuk bi düzen haftaya falanda sebze pürelerine kıyma eklemeye başlıycam
Iyi canim bende bi teker teker vermeye baslayim sonra duzene koyacam ins istedigin tarif varsa corba larda bende sana vere bilirim. Bende burdan almistim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet latifecim otuttuk bi düzen haftaya falanda sebze pürelerine kıyma eklemeye başlıycam
Yok. Canim emmiyor nede keske emse aptamil kulaniyom ben canim kusura. Bakma ne buyuk marketlerde varmis anlayamadim bu tarife simdi yapa bilirim demi. Evet sizdirarak kusuyor ama ben aptamil anti. Reflex kulaniyom o mama biraz yagli ve biraz daha kati
aptamille hazırlayorum miluoa kahvaltılık var mama gibl oluyo içine tuzu alınmış beyaz peynir ve pekmez katıyorum bi süre sonra hergün değiştlrerek çekilmiş olarak fındık badem ceviz koyuyorum yumurtayı ayrı veriyorum 1 yaşından itibaren lokma lokma verdim ve 1.5 yaşında kendi kendine yiyodu tabi tüm bunları büyüğünde uyguladım ama ikinci içinde niyetim aynı malesef benim sütüm azdı bide kırkımız çıktığında ben apandist amel. Oldum memeye tepkileşti sağıp vermeye başladım dolayısıyla az olan süt hepten kesildi
keçi sütü varmış büyük marketlerde...evet bu ayda verebilirsin bunu bende bi denicem 4. aydan itibaren diyo...yoğurt tarifide verdim canım mamadan gördünmü onu yukarda,telefondan bakmak karışık olmuştur belki...bak 4. ay için muhallebi tarifide var 1 su bardağı (200 ml su) 3 tatlı kaşığı pirinç unu,6 ölçek devam sütü...1 su bardağı su ile 3 tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ve ocaktan indirdikten sonra içerisine 6 ölçek devam sütü ilave edilip iyice karıştırılır....1 yaşına kadar inek sütü önerilmediğinden devam sütüyle yapılıyomuş
bende bakiyim canim bari market lere burda tur marketlerinde yok artik diger buyuk market lere bakiyim bu muhallebiyide denerim bu bir ogun icin cok deilmi ilerki zamanlarda bu muhallebinin icine incirde koya bilirsin daha besleyici olur
geçmiş olsun canım...hmm bende şöyle bir öğün yapıyım yavaş yavaş,güzel ayarlamışsın..
Şimdilik yok latifecim sağol benim bide yaklaşık 3.5 yaşında vi kızım daha var o yüzden tecrübeli annelerdenim
sağol canım dediğim benim ikinci olduğu içinde daha rahat ve çabuk bi düzen oturttum şimdilik şimdilik diyorum çünkü çücuklar değişkenlik gösterebiliyo çok güzel yedilği bişeyi gün geliyo reddebiliyo
meyveli mamada yapa bilirsi 2 dilim elma 2 dilim havuc 2 dilim muz sutlu pirnc li kasik mama havuc ve elmayi haslayip ez icine muz koy sutlu pirncli kasik mamasini hazirlayip karistir
canım bu ayın sonunda tarhana çorbasıda verebilirsin,bebek tarhanaları var besleyici hemde
normal un tarhanasıda olur acısız olucak...mesela o kabak patates havuç karışımının içine kabak yerine brokoli yaparsın,dönüşümlü olarak mevsim sebzelerinden eklersin,biraz zaman geçince bulgurda koyarsın biraz
Tamam canim deniyecem. Senin bebisin nsl iyimi opersin
kızlar bu bebekler için olan tarhanayı nerden alıyorsunuz? ben beypazarı tarhanası alıyorum acısız ondan versem ne olur acaba
kızlar bu bebekler için olan tarhanayı nerden alıyorsunuz? ben beypazarı tarhanası alıyorum acısız ondan versem ne olur acaba