4 aylık bebek ve uyku problemi

denizmelekk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
112
25
28
Arkadaşlar oğlum tam dört buçuk aylık. Zaten pek bi uyku düzenimiz yoktu ama üç haftadır iyice bittim. Oğlum gün içerisinde öğlenleri uyuyor akşamda 21 de uykuya geçmek istiyor. Daha sonra uyanıp emip gece yarısı tekrar uyuyor. İki saat derin uykudan sonra her defasında emip 15 dk da bir uyanıyor. Sabah dört buçukta tamamen uyanmış oluyor artık dayanamıyorum. Ne yapayım?

denizmelekk Gündüz uykusu 3 kere 2-2,5 saat araliklarla 1 saatlik en az yaptırın en fazla 4 saat gündüz uykusu olsun toplam , son uykusu sekereleme tarzı 45. Dk cuvari ve 17 de uyanmış olsun ki gece uykusuna Aralık kalsın. gecede 20-21 de gece uykusuna yatırın sabah en geç 7- 8 de yatakdan çıkın . Bu düzeni uzun süre denerseniz uykusu düzene girecektir. 1 saatten önce uyanırsa gündüz uykusundan, uykuya geri döndürmeye çalışın uyumasada 1 saatten önce odadan çıkmayın.
Gündüz yeteri kadar uyumayan bebek gecede ukusundan sık sık uyanır. Gündüz fazla yada az uyursa aynı sorunlarla hala karsilasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…