• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebek Uyku düzeni

Gul3536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
133
70
48
32
Merhaba arkadaşlar. 4 aylık Bi bebeğim var geceleri çok zor uykuya dalıyor ama daldıktan sonra sabaha kadar kesintisiz uyuyor. En geç sabah 7de kalkıp emmek istiyor emdikten hemen sonra tekrar uyuyor en geç 10 buçuk 11 gibi uyanmış oluyor. Bana çok fazla uyuyor gibi geliyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı

Sen böyle konuş sonra çocuğa nazar değsin uyumasın aferin devam et😂😂😂

Bebek ne kadar uyumak istiyorsa uyusun. 6.aydan sonra azalacak uykuları zaten 😃

Benimkide 4 aylık şuan geçen ay gündüzleri uyuyan bir bebek değildi ama geceleri 12 saat uyurdu iki kere kalkardı.bende en azından gece rahat uyuyor diyordum. Ne zaman 4 aylık olduk uyku süremiz gece 10 saate indi 2 saatte bir beslenmek için kalkıyor bende zor uykuya dalan biriyim iki saatte bir emzirip hemen dalıyor fakat ben uyudugumda uyanmasına çok az kalıyor kısacası dönem dönem bebekler değişiyor değişmeden uykunun tadını çıkar ben şuan Sürünüyorum.

Diş dönemi başladın yeni konu başlığınız 6 aylık bebeğim sürekli uyanıyor olacak bu günlerin kıymetini bilin 😃

Diş dönemi başladın yeni konu başlığınız 6 aylık bebeğim sürekli uyanıyor olacak bu günlerin kıymetini bilin 😃
Hemde 2,5 yaşına kadar devam eden 😂 ama çığlık çığlığa uyanma şeklinde . Benim oğlan 3 yaş 3 aylık geceleri 2 kere uyanıyor hala😁

Back